Veza s internetom

poruka: 10
|
čitano: 4.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Veza s internetom

Pozdrav svima.

Imam konfigururanu internet vezu koja mi je stalno spojena na net tak da mi wireless moze raditi a komp mi je na router spojen s kabelom.

Problem je u tome da mi zadnjih par dana internet svako malo pada.

Imam win7 i u taskbaru gdje je onaj znak za net dosta cesto mi je pojavljuje zuti usklicnik i tad mi net ne radi..

Kad ga ostavim tak za 1-2 min opet sve radi ok a i donedavno je na taj nacin radilo kak treba..

Zna mozda netko u cemu bi mogao biti problem?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Veza s internetom

Jel ti puca bas internet veza, ili wireless veza sa routerom?

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
neaktivan

wireless mi je ukljucen zamo zbog moba i u trenutku kad mi se pojavi usklicnik ne radi ni jedno..ni wireless ni zica..

15 godina
neaktivan

Ulogiraj se na modem i vidi koliko veza traje, ako pise da traje od trenutka kada se tebi pojavio usklicnik onda ti puca internet veza, ako ne, onda je nesto drugo u pitanju (vjerojatno je modem izvor problema)...

16 godina
neaktivan

veza traje od trenutka kad se taj usklicnik makne..znaci kad se opet spoji..

15 godina
neaktivan

E onda ni ti ni ja tu ne mozemo puno. Zovi T-Com i reci im da ti veza cesto puca. Dobit ces ili novi modem, ili ce ti smanjiti brzinu na stabilniju, ili ce pokusati nesto kemijati sa kablovima...

17 godina
Veza s internetom

Nedavno sam imao sličan slučaj. Probaj promijeniti telefonski kabel od zidne utičnice do routera. Meni je također padala veza svako malo, no otkako sam promijenio kabel, sve je OK. Obzirom da je bio stariji od deset godina, vjerujem da je negdje korodirao i time radio veliki šum na liniji...

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Nedavno sam imao sličan slučaj. Probaj promijeniti telefonski kabel od zidne utičnice do routera. Meni je također padala veza svako malo, no otkako sam promijenio kabel, sve je OK. Obzirom da je bio stariji od deset godina, vjerujem da je negdje korodirao i time radio veliki šum na liniji...

pokusat cu ovo u pon pa javim kak bude..

17 godina
Veza s internetom

Hm, da, zaboravio sam da sam mijenjao i samu utičnicu :) i onaj priključak na telefonskom kablu. Cijena nekakvih 20 kuna za sve.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Veza s internetom

Bok! Već dugo vremena imam problema sa nemogućnošću otvaranja web stranica,odnosno prilikom ulaska na Mozillu pojavljuje mi se Blank page,također ne mogu ni pregledavati e-mail,jer mi javlja problem sa serverom.Na routeru svijetli lampica za internet međutim ja nisam povezan.Taj problem rješavam sa resetiranjem,ali nekad ih moram napraviti i više da da mi napokon otvori Mozillu ili bilo koju stranicu,međutim zna mi se ponovno diskonektirati nakon što neko vrijeme radi.Inače mi jako sporo otvara web stranice.Imam AVG anti-virus i redovito skeniram komp,koristim i CC Cleaner i nikad ništa ne nalazi.U čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice