utorrent i Thomson 780

poruka: 5
|
čitano: 1.730
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
torrenti + ruter

Od negdje prije sam skontao da mi se modem totalno zabrejka čim pokrenem download torrenta (ugase se sve lampice osim power), ne znam jeli problem neka postavka u torrent programu ili je router gotov. U normalnom radu sve 5, samo se događa kad pokrenem utorrent program.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: torrenti + ruter
Dizel kaže...

Od negdje prije sam skontao da mi se modem totalno zabrejka čim pokrenem download torrenta (ugase se sve lampice osim power), ne znam jeli problem neka postavka u torrent programu ili je router gotov. U normalnom radu sve 5, samo se događa kad pokrenem utorrent program.

Vjerovatno ti je router u k.., zovi t-com i traži novi.

Valentin
15 godina
neaktivan
utorrent i Thomson 780

Vraga će mi dati novi jer mu je istekla garancija odavno...a i kako da dokažem da je neispravan jer u 99% slučajeva radi savršeno, jedino nekad pod torrentima počne palit/gasit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: utorrent i Thomson 780

no idea al meni su zamjenili router kad ga je sprzio grom a ugovor mi je bio isto davno isteko zvao sam t com(i nisu mi nista naplatili ) i dosli mi zamjenit sljedeci dan probaj i ti ih nazvat pa vidi

Samobor je lepa varoš :))
14 godina
neaktivan
Re: utorrent i Thomson 780
Dizel kaže...

Vraga će mi dati novi jer mu je istekla garancija odavno...a i kako da dokažem da je neispravan jer u 99% slučajeva radi savršeno, jedino nekad pod torrentima počne palit/gasit.

samo zovi i zamjenit ce ti.ja sam zvao i rekao da moj ne radi i drugi dan sam dobio novi.neznam jel ima veze i dali i tebi tako ali meni je bio problem da cim ga malo opteretim torentom ili nekim skidanjem on se restarta pa sam zvao i dobio drugi koji radi kako treba

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice