Dakle, sklopio ugovor s t-comom za internet preko sticka kao modema. Ovi nekaj mumljali o 3 gige prometa mjesečno po punoj brzini a ostalo smanjeno (flet). Godinu dana sve radi super, a kad onda, internet ko puž... Zovem ja T-com i objasne mi da sam potpisao ugovor na 2 godine i kako imam pravo na 3 gige mjesečno interneta po punoj brzini a ostalo smanjeno po 65 kb/s mada je flet... Razočaran, naravno, požalim se prijatelju koji mi kaže isto, ali da je sklopio drugi ugovor za fiksnu liniju za flet pa mu stik više ne treba i da mi ga daje, jer on ionako ima internet doma, a ovoga svejedno plaća dal ga koristi ili ne. Super, pomislim ja. I tako ja potošio i njegove 3 gige i kaj sad? Sad na oba sticka imam opet spori internet do 1. u mjesecu pa pomislih kako da spojim oba sticka u komp pa da mi se ta ionako spora veza podupla... Al neće! Ovaj njihov program koji imam instaliran za internet podržava samo jedan stick u računalu kad je spojen, a drugi zanemari.. Tj, pita me koju želim koristiti ali ne mogu koristiti oba odjedanput. Ima li kakvo rješenje da mi prorade oba istovremeno? Inače radi se o Hauwei e398, a imam Win7 32 bita....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne možeš ni inače koristiti dvije internet konekcije u isto vrijeme. to bi značilo da se ja mogu žično spojit na svoj net i preko wifija na susjedov i ako ja i susjed imamo 10 mbps da ce meni speedtest pokazivat 20 mbps. TO TAKO NE FUNKCIONIRA. dva su odvojena internet priključka i dvije zasebne ip adrese
Ma da, pa kako ti to misliš .? Da li se šališ ili ozbiljno to misliš ili spamaš forum.

100 ljudi 100 ćudi. upoznao sam ja i veće pacijente od njega tako da nije jedini koji pise gluposti
Ako trebaš više prometa plati paket sa više prometa. :)