T-Com reklamira nepostojecu optiku ?

poruka: 5
|
čitano: 8.804
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle ovako, otvorim tcomovu stranicu i vidim novu reklamu za ultra max paket ( optika + telefon ) brzina 100/20 za ok cijenu.

Provjerim dostupnost na mojoj adresi, sve 5 ( imam opticki prikljucak na razvodnoj kutiji u vlasnistvu t-coma).

Pa sam poslo zahtjev na mail za stvaranje ugovora na 2 godine (jbg optika je optika) i dogovorimo se da u roku mjesec dana dođu majstori slozit ruter i sta sve ne.

za cca tjedan dana, zove me iskon ( moj trenutni isp ) da provjeri dali smo zaista podnjeli zahtjev za promjenu isp-a. I to smo potvrdili opet sve 5.

Prođe mjesec dana, i dan prije nego sto sluzbeno treba krenut ugovor stize poziv iz t-com-a koji sadrzi nest ovako :

bla bla bla, nismo u mogucnosti vas spojiti na optiku.

-zasto?

Zato sto za 3-5 mjeseci treba tek krenuti neki projekt nakon kojeg cemo moc vam nuditi optiku.

- Ali imamo opticki prikljucak, dostupnost na nasoj adresi kaze da je ok ?

Nema to veze ne mozemo vam jos to ponuditi jer nije jos projekt krenuo, krenut ce za 2 3 ili 5 mjeseci. Ali sad vam mozemo ponuditi postojecu bakrenu instalaciju (koja ima istu brzina ko i moj trenutno net, ali je skuplji).

Znaci ukratko WTF tcom radi sa ovom reklamom. Nudi optiku i pocinju potpisivanje ugovora (i raskid ugovora sa starim isp-om) a znaju da optiku uopce jos ne nude ? WTF ?

Dali ima itko iskustva ili boljeg znanja sta tcom glumata sa svojom optikom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 22:11 (PushiPishu).

2 0 hvala 0
11 godina

T-com nudi optiku u svim većim i manjim gradovima, samo što u svim gradovima osim zagreba ima optiku dostupnu na 2-3 adrese. To je samo mazanje očiju. I ja sam isto dao zahtjev pa rekli da budu možda za godinu dana povukli optiku i u mojoj zgradi. Zgrada do moje ima optiku, ali samo zato jer tamo živi čovjek koji radi u t-com kao tehničar pa je iskamčio da njegova bude testna zgrada.

Uglavnom ne nadaj se, ako nisi iz zg-a i na dobroj lokaciji. Nećemo mi od njih tako skoro vidjeti optiku, bakar se još uvijek može debelo naplatiti.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zivim u zgu, i opticki kabel postoji tu di jesam, tcom mulja nesto

0 0 hvala 0
16 godina
Mene zanima da li uopće postoji onih 200k priključaka koje HT navodno ima za optiku i koliko ih je dosad prodao korisnicima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prijavi ih HAKOM-u.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice