Ima li tko da mu se povecao upload, a da nema MAXTV?
Pod nema nemislim na to da ga iskljuci, nego da ima samo internet.
Ima li tko da mu se povecao upload, a da nema MAXTV?
Pod nema nemislim na to da ga iskljuci, nego da ima samo internet.
Isto mi se povecalo, ali imam MaxTV, doduse, to se povecalo nedavno a MaxTV imam par godina.
ja to negledam
Nemate pametnijeg posla nego se opterećivati ovako glupim temama?
to je zakon,samo nemojte se sa tim opterecivat i necete obilit na zivce
hahahaha kralj !
evo moje bijede u puli
Prema usporedbi ova dva SS-a, oko 60% hrvatske ima brzinu između 3.6 i 4.4 mbps
Prema usporedbi ova dva SS-a, oko 60% hrvatske ima brzinu između 3.6 i 4.4 mbps
a u k ja sam onda još i dobar a žalim se stalno lol
Kod mene 0,25Mbit upload. Imam MAX TV od nedavno. Ali je fora u tome da koristim prastari Dlink T584 router. Koristio sam ja prije Airlive router, ali veli neki lik koji je to slagao da ne mogu korisiti taj Airlive i imati Max TV. Nemam pojma o čemu se radi.
Meni nedavno provukli optiku pa sam se ponadal da budu i brzine skočile, al jbg-a ništ od toga. Sve isto osim kaj imam 2 uređaja umjesto jednog..
Evo moj test s 2 maxTVa upaljena,i 2 PCa na netu.
Kod mene isto ostalo,živim malo dalje od Osijeka.
Jel možeš u ruteru pogledat koje su ti brzine s obzirom da imaš 2 maxTV-a?
Trebalo bi bit oko 12mbita.
EDIT:
Ako imaš Siemensa
Evo moj test s 2 maxTVa upaljena,i 2 PCa na netu.
Kod mene isto ostalo,živim malo dalje od Osijeka.
Jel možeš u ruteru pogledat koje su ti brzine s obzirom da imaš 2 maxTV-a?
Trebalo bi bit oko 12mbita.
Može samo ako se snađem.
edit
evo
evo
Fina propusnost. A vidi gore moju sirotinju:)
evo
Fina propusnost. A vidi gore moju sirotinju:)
A jbg,neznam dali bi šta dobio na brzini ako bi ostavio samo 1 PC uštekan,išteko drugi PC i oba maxTVa iz routera?,dali bi mi se DL i UP povečao?
MaxTV je neovisan i bez obzira bio ti uključen ili ne brzina downloada će ti biti ista (neki su rekli da im se povećao upload tako ali...).
Što se tiče drugog pc-ja on dijeli tih 4mbita brzine s tvojim računalom pa ako ti netko na tom drugom gleda filmiće na jubitou onda postoji velika šansa da ćeš ti imat otežan pristup internetu.
MaxTV je neovisan i bez obzira bio ti uključen ili ne brzina downloada će ti biti ista (neki su rekli da im se povećao upload tako ali...).
Što se tiče drugog pc-ja on dijeli tih 4mbita brzine s tvojim računalom pa ako ti netko na tom drugom gleda filmiće na jubitou onda postoji velika šansa da ćeš ti imat otežan pristup internetu.
Največi problem je što,ja skidam na prvom PCu preko BitCometa brzina 400-480kb/s drugi pc u isto vrjeme prištekan samo s uTorrent i on ima isto 400-480kb/s +/-10kb/s.
To mi nije jasno,net se ponaša kao da imam 8mbp/s a imam standardnih 4mbp/s flat,2xMAXtv bez dodatnih paketa.
To mi nije jasno,net se ponaša kao da imam 8mbp/s a imam standardnih 4mbp/s flat,2xMAXtv bez dodatnih paketa.
Zanimljivo ali nemoj se žalit:)
Probaj isključit jedan komp i onda skidat nešto preko browsera npr. T-Comovu test datoteku od 100mb pa vidi kojom brzinom ti vuče.
Zanimljivo ali nemoj se žalit:)
Probaj isključit jedan komp i onda skidat nešto preko browsera npr. T-Comovu test datoteku od 100mb pa vidi kojom brzinom ti vuče.
To ću probati kad budem završio ono što radim,jer je frend došo pa neke gluposti downloada.Nema net doma pa dođe kod mene skine šta treba.
ne kad amis ide prek svojih kablova
Ja T-Comu placam 4 mbps, down speed mi je 5.5, up mi se povecao sa 3 na 40 kb/s :D