T-Com Povećao mi se upload?

poruka: 74
|
čitano: 16.504
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-Com Povećao mi se upload???

Ima li tko da mu se povecao upload, a da nema MAXTV?

Pod nema nemislim na to da ga iskljuci, nego da ima samo internet.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
16 godina
neaktivan
T-Com Povećao mi se upload???

Isto mi se povecalo, ali imam MaxTV, doduse, to se povecalo nedavno a MaxTV imam par godina.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja to negledam

Bolje biti pijan nego plav xD

3 0 hvala 0
16 godina

Nemate pametnijeg posla nego se opterećivati ovako glupim temama?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 8 hvala 0
13 godina
protjeran

Sve isto. Dobivam što plaćam.

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

to je zakon,samo nemojte se sa tim opterecivat i necete obilit na zivce

Bolje biti pijan nego plav xD

3 0 hvala 1
16 godina
Pirovac (blizu Sibenika)

TM Stick : 0.13Mb DL 0.10Mb UL Ping : 590Ms
Vip SGS : 3.20Mb DL 0.45Mb UL Ping : 125Ms
Neaktivan.
15 godina
neaktivan

hahahaha kralj !

MaTeO
16 godina

evo kod mene stanje

as2 as2
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
P1zdi mi stari, on na sticku EDGE 0.15mbs, primjetio je da mi je ostao mob sa speedtestom sa 4.25mbs upaljenim na stolu :D
Neaktivan.
16 godina
neaktivan

Evo mojih najnovijih rezultata

http://www.speedtest.net/result/1424880811.png http://www.speedtest.net/result/1424880811.png

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 15:16 (Lacko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Prema usporedbi ova dva SS-a, oko 60% hrvatske ima brzinu između 3.6 i 4.4 mbps  {#}

Neaktivan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...

Prema usporedbi ova dva SS-a, oko 60% hrvatske ima brzinu između 3.6 i 4.4 mbps  {#}

a u k ja sam onda još i dobar a žalim se stalno lol

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan

Kod mene 0,25Mbit upload. Imam MAX TV od nedavno. Ali je fora u tome da koristim prastari Dlink T584 router. Koristio sam ja prije Airlive router, ali veli neki lik koji je to slagao da ne mogu korisiti taj Airlive i imati Max TV. Nemam pojma o čemu se radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni nedavno provukli optiku pa sam se ponadal da budu i brzine skočile, al jbg-a ništ od toga. Sve isto osim kaj imam 2 uređaja umjesto jednog..{#}

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 18:53 (Zoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo moj test s 2 maxTVa upaljena,i 2 PCa na netu.

Kod mene isto ostalo,živim malo dalje od Osijeka.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Jel možeš u ruteru pogledat koje su ti brzine s obzirom da imaš 2 maxTV-a?

Trebalo bi bit oko 12mbita.

EDIT:

Ako imaš Siemensa

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:09 (F1-IVO).
14 godina
F1-IVO kaže...
kruskar kaže...

Jel možeš u ruteru pogledat koje su ti brzine s obzirom da imaš 2 maxTV-a?

Trebalo bi bit oko 12mbita.

Može samo ako se snađem.

edit

evo

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:07 (kruskar).
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...
edit

evo

Fina propusnost. A vidi gore moju sirotinju:)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
14 godina
F1-IVO kaže...
kruskar kaže...
edit

evo

Fina propusnost. A vidi gore moju sirotinju:)

A jbg,neznam dali bi šta dobio na brzini ako bi ostavio samo 1 PC uštekan,išteko drugi PC i oba maxTVa iz routera?,dali bi mi se DL i UP povečao?

16 godina
neaktivan
kruskar kaže...
A jbg,neznam dali bi šta dobio na brzini ako bi ostavio samo 1 PC uštekan,išteko drugi PC i oba maxTVa iz routera?,dali bi mi se DL i UP povečao?

MaxTV je neovisan i bez obzira bio ti uključen ili ne brzina downloada će ti biti ista (neki su rekli da im se povećao upload tako ali...).

Što se tiče drugog pc-ja on dijeli tih 4mbita brzine s tvojim računalom pa ako ti netko na tom drugom gleda filmiće na jubitou onda postoji velika šansa da ćeš ti imat otežan pristup internetu.

14 godina
F1-IVO kaže...
kruskar kaže...

MaxTV je neovisan i bez obzira bio ti uključen ili ne brzina downloada će ti biti ista (neki su rekli da im se povećao upload tako ali...).

Što se tiče drugog pc-ja on dijeli tih 4mbita brzine s tvojim računalom pa ako ti netko na tom drugom gleda filmiće na jubitou onda postoji velika šansa da ćeš ti imat otežan pristup internetu.

Največi problem je što,ja skidam na prvom PCu preko BitCometa brzina 400-480kb/s drugi pc u isto vrjeme prištekan samo s uTorrent i on ima isto 400-480kb/s +/-10kb/s.

To mi nije jasno,net se ponaša kao da imam 8mbp/s a imam standardnih 4mbp/s flat,2xMAXtv bez dodatnih paketa.

16 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Največi problem je što,ja skidam na prvom PCu preko BitCometa brzina 400-480kb/s drugi pc u isto vrjeme prištekan samo s uTorrent i on ima isto 400-480kb/s +/-10kb/s.

To mi nije jasno,net se ponaša kao da imam 8mbp/s a imam standardnih 4mbp/s flat,2xMAXtv bez dodatnih paketa.

Zanimljivo ali nemoj se žalit:)

Probaj isključit jedan komp i onda skidat nešto preko browsera npr. T-Comovu test datoteku od 100mb pa vidi kojom brzinom ti vuče.

14 godina
F1-IVO kaže...
kruskar kaže...

Zanimljivo ali nemoj se žalit:)

Probaj isključit jedan komp i onda skidat nešto preko browsera npr. T-Comovu test datoteku od 100mb pa vidi kojom brzinom ti vuče.

To ću probati kad budem završio ono što radim,jer je frend došo pa neke gluposti downloada.Nema net doma pa dođe kod mene skine šta treba.

16 godina
Znam da je off ali imam pitanje.
Meni u routeru pise max bw. 18.5mbps/5mbps a imam optiku a mislim uzimat Amis 24mbs pa hocu li to dobivat?
Neaktivan.
15 godina
neaktivan

meni ista brzina, točno ona koju i plaćam.

ovo

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...
Znam da je off ali imam pitanje.
Meni u routeru pise max bw. 18.5mbps/5mbps a imam optiku a mislim uzimat Amis 24mbs pa hocu li to dobivat?

ne kad amis ide prek svojih kablova

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan

Ja T-Comu placam 4 mbps, down speed mi je 5.5, up mi se povecao sa 3 na 40 kb/s :D

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zagreb (Gajnice)

Max ADSL + Max TV

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice