Meni su u Šibeniku uveli optiku prije 20 dana. Dobio sam besplatan flat promet za 12. mj (od 23.12.2009.), siječanj i veljaču. I to je sav bonus na optiku koji potrošač dobija. A T-com je dobio mogućnost da mi stvarno pusti maksimalnu brzinu (kroz bakar to nisu mogli) do 20 Mbit/s i da me navede da im mjesečno plaćam 331,69 za brzinu + promet. To im je jedini cilj. Ko voli - nek izvoli.
T-Com Internet
- poruka: 19.947
- |
- čitano: 7.059.687
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta ,znaci busili su ti zidove u kuci stanu ili je samo optika do kuce/zgrade a dalje parica?
˝E slusaj najnovije vijesti tcom je pocel s nadogradnoj telefonske i odma internetske veze ide se na optiku te iz prvih ruku saznajem da za optiku su 4 - 10 mbps brzine presmjesne tako da ce se dic najvjerojatnije do 50mpbs najnize bi trebalo bit oko 20mpbs :) ˝
Tak veli frend hehe, nadam se da je to istina.
On je inače iz VŽ-a i navodno tam već neki budu uskoro imali.
Izvor????Associate press ili????
Kabel je u cijeloj zgradi po zidu u zatvorenoj letvici, probušili su štok vrata i isto tako u letvici do tamo gdje sam im rekao da ću postaviti na zidu kutiju veličine rutera koja mora biti spojena na kućnu struju. Do te kutije dolazi optički kabel, a iz nje do routera ide novi UTP kabel. Dali su mi i novi router Thomson speedtouch (žično-bežični), koji za sada ne spajaju bežično. Inač taj optički kabel je debljine 3 mm - s tim da je sama optička nit tanja od 1 mm. I kroz nju lansira se svjetlost (da li laser) koja ja opasna po zdravlje. Telefon i dalje ide kroz zid (bakar). Kažu da to tako ostaje "do daljnjega". Nije teško zaključiti da im je cilj uvaliti brzinu za 331,69 kn + max tv + internet promet + telefon. I pređe pola soma na gomilu kapitala T-coma.
Je li kome na računu koji ste dobili za brzinu smanjena cijena za brzinu.Meni nije 80 kn već 65??!!
Ljudi jel normalna brzina da ako nesto skidam s neta da skida 500-600 kb u sekundi, a nekada zna i cijelu pijesmo od 3mb u samo sekundi !?
Jel imaš 4Mbit,ak je onda nije normalna.Nemoj ih zvat da ne skuže
Jeste gledali maloprije na Dnevniku?
Imamo (dijelimo) najskuplji net na svijetu - jako "pohvalno", barem negdje vodimo - sramota!
Bilo je malo riječi i o cijenama - o tome da bi mogle na više!
Imamo (dijelimo) najskuplji net na svijetu - jako "pohvalno", barem negdje vodimo - sramota!
baš sam sad pogledao, ali budući da imamo najveće plaće na svijetu mislim da ta cijena nije baš realna, trebali bi je povećat za barem 60-70%
Imam najjeftiniji flat, znaci s najmanjom brzinom
lopovi... al sta ces drugo...
Ne, ti plačaš 4 mbit a oni ti isporuče maximalnu brzinu (do tih 4)
Ja ne shvaćam kako mogu imati ~1.5MB-nu vezu a imam MAXTV na kojem sve ide glatko, a koji za rad zahtijeva čini mi se oko 8MB-a.
Nema veze dali je upaljen ili ugašen.
Ja ne shvaćam kako mogu imati ~1.5MB-nu vezu a imam MAXTV na kojem sve ide glatko, a koji za rad zahtijeva čini mi se oko 8MB-a.
Nema veze dali je upaljen ili ugašen.
T-com te j.ebe.Zovi ih.
Ljudi jel normalna brzina da ako nesto skidam s neta da skida 500-600 kb u sekundi, a nekada zna i cijelu pijesmo od 3mb u samo sekundi !?
kod dobre veze start paketa od 4Mbit/256kbit je normalno da je download 500 kb, a upload 30 kb, a ne 400/25 što puno ljudi misli.
meni je download max išao do 487kbit.
tvojih 600 je već dobar bonus.
Meni su u Šibeniku uveli optiku prije 20 dana. Dobio sam besplatan flat promet za 12. mj (od 23.12.2009.), siječanj i veljaču. I to je sav bonus na optiku koji potrošač dobija. A T-com je dobio mogućnost da mi stvarno pusti maksimalnu brzinu (kroz bakar to nisu mogli) do 20 Mbit/s i da me navede da im mjesečno plaćam 331,69 za brzinu + promet. To im je jedini cilj. Ko voli - nek izvoli.
bakar isto može progutati 20mbit/s.
evo ja imam dva max tv-a što sam prije napisao.
dva max tv-a gutaju svaki po 8Mbit/s i ostane mi 4Mbit/s za internet.
dakle, bakrena parica uredno podnosi 20Mbit/s.
u opcijama moj T-com više nemam mogućnost povećanja downloada jer sam iskoristio svih 20Mbit/s i sve radi OK.
4096 kbps ili 4Mbit ti je download 500kb/s,a 2Mbit 246kb/s uostalom evo vam kalkulator.
u opcijama moj T-com više nemam mogućnost povećanja downloada jer sam iskoristio svih 20Mbit/s i sve radi OK.
Čovječe,meni 20 mbit/s izgleda ko raj naprema mojoj jadnoj brzini.Uživaj!
moze bakar progurati 20 Mbita ali opet zavisi gdje zivis.u kojem mjestu itd.
nemaju sva mjesta jednako kvalitetnu mrezu neka su jos na zracnoj mrezi koja je najgora sto se tice interneta i maxtv-a,kod drugih ima dosta papirnog kabla koji isto bas i nije naj naj za net i maxtv
Da najskuplji, a vjerovatno i među najsporijima u Europi.
Streaming IP televizije ti je 2,7Mb/s po kanalu,s tim da se drugih 2,7Mbit-a koristi kao rezerva za eventualni drugi STB (ako ti ga uspiju prodati za onu nerealnu cijenu). Dakle,5,4 MBit-a po routeru je rezervirano za televiziju...
Ako imate nekoga tko hoće mak adsl oboje dobijete nagradu:
evo i link
To vrijedi od 18. 01. 2010. do 28. 02. 2010. Ako netko nezna - sve stvari koje daju kao poklon nemaju nikakvu garanciju. Dakle - ako ti ta stvar već sutradan nakon potpisivanja ugovora ne radi, obavezan si 24 mjeseca plaćati pristupnu brzinu (80 kn) ili ako želiš raskinuti ugovor moraš platiti 24x80=1920 kn.
ima kakvih naznaka za povećanje brzina ili smanjenje cijena?
ma ništa za slijedeća 3 mjeseca koliko mi kumova prijateljica ima saznanja.
nekakva referentica je u T-comu.
ona ima informaciju za slijedeća tri mjeseca što ne znači da će se poslije brzine povećati..hahahaha..
To vrijedi od 18. 01. 2010. do 28. 02. 2010. Ako netko nezna - sve stvari koje daju kao poklon nemaju nikakvu garanciju. Dakle - ako ti ta stvar već sutradan nakon potpisivanja ugovora ne radi, obavezan si 24 mjeseca plaćati pristupnu brzinu (80 kn) ili ako želiš raskinuti ugovor moraš platiti 24x80=1920 kn.
Koliko se sjećam, u ugovoru stoji da imaš 8 dana tokom kojih možeš probati uslugu i eventualno odustati od nje bez naknade. Stoga, ako već taj poklon ne radi onda i ti njima otkažeš sve.
Kabel je u cijeloj zgradi po zidu u zatvorenoj letvici, probušili su štok vrata i isto tako u letvici do tamo gdje sam im rekao da ću postaviti na zidu kutiju veličine rutera koja mora biti spojena na kućnu struju. Do te kutije dolazi optički kabel, a iz nje do routera ide novi UTP kabel. Dali su mi i novi router Thomson speedtouch (žično-bežični), koji za sada ne spajaju bežično. Inač taj optički kabel je debljine 3 mm - s tim da je sama optička nit tanja od 1 mm. I kroz nju lansira se svjetlost (da li laser) koja ja opasna po zdravlje. Telefon i dalje ide kroz zid (bakar). Kažu da to tako ostaje "do daljnjega". Nije teško zaključiti da im je cilj uvaliti brzinu za 331,69 kn + max tv + internet promet + telefon. I pređe pola soma na gomilu kapitala T-coma.
Cekaj malo kolika ti je osnovna cijena mislim za pretplatu net+telefon+maxtv= 331,69KN?????? A u to jos nije uracunata potrosnja telefona i prometa ili nisam dobro shvatio? Pa to bi ako puno pricas i ako nije flat moga biti racun lako 500-600kn. Mislim ja isto imam optiku ne t-com ali me ne izađe preko 300kn, stvarno t-com ce ljudima uvaljati i jos vece i ovako preskupe cijene.
Ja T-Comu svaki mjesec placam 300 kuna (tel i net)
Telefon apsolutno ne koristim, uveo sam ga samo zbog interneta.
Internet imam FLAT 4/256
Maxtv nemam... (još da me i za to oderu)
Previše!