ping variran dns nes malo malo i mam 6,7 pa 30 nesto prtljaju ocito .. da ok je ovo 10-15
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.110.931
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo zvao t-com službu, kaže u roku od sat vremena ce doci do promjene... hmm pa da vidimo
Edit. Sada ponovno zovu kaže ima nekih problema u mreži, možda zbog produženja ugovora... nazovite za 3 dana..
Pa ..
Evo zvao t-com službu, kaže u roku od sat vremena ce doci do promjene... hmm pa da vidimo
Edit. Sada ponovno zovu kaže ima nekih problema u mreži, možda zbog produženja ugovora... nazovite za 3 dana..
Pa ..
Meni rekli da ce tijekom tjedna, pa povecali brzinu za sat-dva...
Pa ..
Meni rekli da ce tijekom tjedna, pa povecali brzinu za sat-dva...
povecali bi i meni, ali kaze lik koji radi da on nema pristup povecanju brzine, zato sto ima prijavita kao neka greška i to je veći prioritet..

Proradilo dok sam bacio drijemku poslijepodne, nakon poziva SZK :)
http://www.speedtest.net/result/2627173945.png
koju si imao prije brzinu ?
Danas sam bio u t-centru i pitam lika za te zahtjeve koji su mi napravljeni već tri puta ali nikako da se njima to prikaže u sustavu, i kaže mi on da u sustavu piše da ja nisam zaprimio LG Optimus koji se dijelio prije 2 godine kada sam uzimao adsl i da se zbog toga to ne može rješit. Ok, on je poslao mail da se to rješi i onda će kao on napravit zahtjev. Ja sam zovem SZK i veli agentica da naravno zahtjeva nema, ja joj kažem za LG a ona veli da je to za LG rješeno jučer hahahahahaaha. I sad kao ona ide napravit zahtjev, čekam jedno 10minuta evo je nazad na telefon, rješeno je gospodine za par dana brzina će se povećati možda i prije. Reko jel se sigurno bude povećala jer mi se povećava već tri dana a nikak da se poveća. Opet pričekajte gospodine i evo je nazad za par minuta, gospodine nemate tehničke mogućnosti za veću brzinu!!!! Aj ak sad nisam dobio živčani neću nikad!!! Inaće imam Gigaset SX763 i gledo sam piše propusnost do 19Mb. U centru Bjelovara živim i kaže ona da zato što živim u centru pa puno ljudi ima net valjda neznam nemogu imat veću brzinu. Jel mogu ja otić sutra do tcentra i zatražit tehničara da kod mene doma provjeri propusnost? E luuuuuud sam!!!
Evo ja sam također kolega iz bj-a isto sam napravio preko staranice prije 3 dana da mi dignu brzinu i nisu nesto kao nije proslo te je doslo do greske.... zatim jucer zvao opet i zenska mi rijesila kao i rekla u roku 24h bude dignuto kurqac ja doso doma testiro ista kita... zovem prije 5 min provjeri mi zenska i kaze kao da je kao proslo sve i kaze da se strpim da je samo pitanje sata minute da bi mi se brzina dignula reko dobro vidjet cemo nadam se da bude makar sutra.... pa me bas sada zanima sta ce biti također mi je propusnost oko 19-20mb prije bila 23 ali sam nesto mjeno i pala je
jel su ti dignuli?
zvao me malo prije lik i reko kad maknem max tv da cu imat onda ili 18.6 ili 20Mbita (ovisi o parici kak ce to progutat)
odlican skok u svakom slucaju sa 9.5-10 koji sam do sada imao ...

kod mene se povecalo kad sam prije par dana maknuo hd videoteku tj. dobio sam na adslu 4.5 Mbita
Znam da je ovo što ću napisati offtopic, ali jednostavno moram, evo SS od karte pokrivenosti 4G signalom u Hrvatskoj. Ja živim ovdje kraj Drenovaca što karta striktno pokazuje da bii trebao imati 4G signal, imam sony xperiu S, doslovno, nikad ama baš nikad nisam uhvatio 3G signal, a moj frend ima samsing galaxy s3 9305 koji podržava 4G.. znate kad je uhvatio 4G signal? Uhvatio je kad je bio u ZG :)
Inače ovdje gdje karta pokazuje da bi trebalo biti 4G signala uvijek, ama baš uvijek bude EDGE ili GPRS.. tako šta god oni objavili, neku akciju, ponudu i takve promotivne stvari to je samo marketinški trik na kojem će oni profitirati, a ne vi, u to budite sigurni. Dok se ne uvjerim svojim očima da je istina to što "prodaju" nikad si ne uzimam, govna su, gledaju samo kako zavaljati više love ljudima.
Pozz ljudi
ma joj 3g nije kak spada po zagrebu rasporedjen kamoli 4g !
valjda ćemo nekad biti kao Švicarska, imam rođaka tamo, uvijek mu 3G signal, bude u brdu u po' šume ipak 3G, kod nas stojiš ispod centrale i pitanje je šta ćeš uhvatiti
valjda ćemo nekad biti kao Švicarska, imam rođaka tamo, uvijek mu 3G signal, bude u brdu u po' šume ipak 3G, kod nas stojiš ispod centrale i pitanje je šta ćeš uhvatiti
Zato kod mene 3km od Osijeka nema 3G-a nikako,a u Osijeku u EMŠI u centru grada se izmjenjuju 3G i EDGE(U 90% slučajeva je 3G,ali zna prebaciti na EDGE)
koju si imao prije brzinu ?
4 Mbit paket (ako je pitanje upućeno meni), tak je nekako i radilo.
Jucer sam se prebacio na ovu 5-10 Mbit/s brzinu preko Moj Telekom Portala
Danas zvao da pitam sta ima u vezi toga, sluzbenica koja mi se javila je otisla to provjerit,pronasla moj zahtjev i rekla mi ako ne bude tokom danasnjeg dana da ce sigurno biti sutra i u roku ajmo reci 1h vremena dobio sam vecu brzinu!
Ja zadovoljan :D
Može li mi netko objasniti ovu ponudu HT-a. Ako bih zatražio povećanje, koje su cijene, jer vidim da je to neka ponuda na 2 mjeseca za cijenu niže brzine, tako nešto, ili sam u krivu. Moram li ja nakon ta 2 mjeseca ostati na toj brzini, jesam li vezan nekim ugovorom?
https://www.hrvatskitelekom.hr/rezultati-pretrazivanja/?q=cjenik
Nema ugovora, ako nisi imao ugovor i tako moraš naznačiti da ne želiš da budeš vezan ugovorom.... I kada akcija prođe promijeniš brzinu na niže i to je to :)
Znam da je ovo što ću napisati offtopic, ali jednostavno moram, evo SS od karte pokrivenosti 4G signalom u Hrvatskoj. Ja živim ovdje kraj Drenovaca što karta striktno pokazuje da bii trebao imati 4G signal, imam sony xperiu S, doslovno, nikad ama baš nikad nisam uhvatio 3G signal, a moj frend ima samsing galaxy s3 9305 koji podržava 4G.. znate kad je uhvatio 4G signal? Uhvatio je kad je bio u ZG :)
Inače ovdje gdje karta pokazuje da bi trebalo biti 4G signala uvijek, ama baš uvijek bude EDGE ili GPRS.. tako šta god oni objavili, neku akciju, ponudu i takve promotivne stvari to je samo marketinški trik na kojem će oni profitirati, a ne vi, u to budite sigurni. Dok se ne uvjerim svojim očima da je istina to što "prodaju" nikad si ne uzimam, govna su, gledaju samo kako zavaljati više love ljudima.
Pozz ljudi
a i po kojoj logici Selo Drenovci imaju 4G, Dok npr. Grad Vinkovci,Županja,Vukovar,Slavonski Brod nemaju :O
Nešto mi nije jasno, pola foruma prešlo je na 10 ili 20 mbps, a nama je prosječna brzina na 5.61 mbps (a bila je 5,7 i imali smo 80. mjesto, sad je 90.)
Meni se smanjivala brzina s početnih stabilnih 2Mbps do sadašnjih 0,1Mbps i pola moje pokrajine ima takvu brzinu, jer su linije koma, a s obzirom da su sela raštrkana niti ne pomišljaju na izgradnju dodatne centrale. Ima premalo korisnika za centralu i prevelike su udaljenosti. P.S. ne pomišljaju niti na popravak sadašnjih linija.
Jutros sam ponovo zvao SZK i maloprije sam testirao na Speedtestu http://www.speedtest.net/result/2628990598.png
Jutros sam ponovo zvao SZK i maloprije sam testirao na Speedtestu http://www.speedtest.net/result/2628990598.png
zašto testiraš prema beogradu? stavi brcko ili zg..
zašto testiraš prema beogradu? stavi brcko ili zg..
Sam je odabrao begeš.Sličan je rezultat i na Brčko.A trenutno testiram i na uTorrent-u.
Jel ima itko iz Šibenika? Povećalo mi je brzinu, YT leti, 720p se učitava kao da je 360.
Zanima me je li ovo maksimalno što ovdje možemo dobiti?
tebi povecalo meni usporilo, odlicno oni to rade