T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.950
|
čitano: 7.063.699
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Ag008 kaže...
M4X kaže...

jel se može iskoristit da prekineš ugovor na recimo flat koji traje 12 mjeseci i onda opet uzmeš flat na 12mjeseci uz 50% nižu cijenu

ja imam od početka ove godine ugovor na 2godine,i onda sam negdje u 6,7mjesecu napravio ugovor za flat na 12 mjeseci(ispostavilo se da imam flat a uopće nisam bio vezan za njega tj. bez ugovora) da mi je cijena manja za 20kuna....šta da sada radim i koje su mi mogućnosti?

Nije moguće prekinuti ugovor kako bi se dobila neka pogodnost. 50% niža cijena vrijedi samo za nove korsnike koji potpišu ugovor na 2g, a prvu godinu dobivaj 50% jeftinije. Nazovi 0800 9000 i pitaj što možeš dobiti, ne košta te ništa.

čekaj da li se nekakva nagrada dobiva kad se produžuje ovaj glavni dvogodišnji ugovor i/ili kad se produžuje ovaj od 12 mjeseci?

17 godina
neaktivan
dvogodišnji samo...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
Ukratko, ne možeš dobit ništa.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
dvogodišnji samo...

odnosno ako produzujes ovaj od 12 mjeseci, moras dodatno 24 mjeseca...

17 godina
odjavljen
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

dobio sam dopis od t-coma da sam jedan od prvih korisnika javne govorne usluge halo  u rh čija je mreža odabrana za prelazak na tehnologiju nove generacije -IMS(IP multimedia SubSystem)...dobit ću modem(terminalni uređaj)

piše u dopisu da će doć djelatnici t-coma

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ee ljudi stigla mi neka pošta od T-Šrota da mi je temeljem zahtjeva realizirana usluga za neke dodatne ADSL CPE Opreme... što je to? jer ja nisam ništa takvo realizirao...

EDIT: Zvao sam ih -.-''

to je samo potvrda da sam produžio ugovor i dobio HDD :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 11:06 (xDinichx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vi bi decki dizali brzine i upload ali kako kad smo jos uvijek na starim telefonskim kablovima, barem većina HR{#}...Treba provest one opticke i da vidi onda{#}.

ali slazem se da je upload mali, ja imam 256kb i to je uzas, barem 1mb{#}!

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Viziman kaže...

Vi bi decki dizali brzine i upload ali kako kad smo jos uvijek na starim telefonskim kablovima, barem većina HR{#}...Treba provest one opticke i da vidi onda{#}.

Pa što? Mogu ti kablovi i do 8 Mbitps potegnuti (ne znam točno kakvi su to kablovi, ali znam ljude koji su na t-com-u s tom brzinom i nemaju optiku), samo što t-com tu brzinu ne isporučuje.

Metronet je recimo na optici, pa su im brzine (osnovni paket) 5/5 Mbps. Tako da..prostora za povećanje brzina definitivno ima..ako već ne download, definitivno za upload.

16 godina
protjeran

ja sam trazio 10Mbit brzinu i nisu mi je dali,a moj susjed jos prije 2 godine je uspio dobit 8Mbit 

tak da mi to nije jasno kak ja nisam dobio :S

Nyan-nyan nyan nyan Niihao nyan Goojasu☆derishasu☆dekaruchaa~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam dva max-a i adsl a susjed do mene ima jedva jedan max.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 15:18 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja imam dva max-a i adsl a susjed do mene ima jedva jedan max.

Dva čega?

17 godina

možda misli na dva maxtv receivera

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

Dva max tv-a.Za svaki je potrebno kako su mi rekli 5 mbita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Osim HDD-a od 320GB+Simpa kartice od sada je moguće dobiti i mobilni uređaj http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/akcija_31_12_10.asp

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 22:24 (Ag008).
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Osim HDD-a od 320GB+Simpa kartice od sada je moguće dobiti i mobilni uređaj  http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/akcija_31_12_10.asp

Samo za nove korisnike i 24 mjeseca ugovora...

17 godina
Viziman kaže...

ja bih bio zadovoljan da kod nas zaživi i vDSL pa optika kad bude.

www.gricni.com
14 godina
neaktivan

Imam 4 Mbps, a dobivam dosta vise.... I da nije ovolika bila bi mi okay, samo da je upload barem 1 Mbps.... Pozz

Slikica ^^

http://img140.imageshack.us/img140/7460/rarhublista.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:51 (Berik).

1 0 hvala 0
17 godina

4Mbita nije isto sto i 400kBps

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

4 (Mbit/s) = 4096 kbit/s

4 (Mbit/s) = 512 kB/s

Moj PC  
10 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Koliko vama dodje mjesecni iznos za flat,do 4 mbts???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DuMe kaže...

164 ako se ne varam.

17 godina
Berik kaže...

Imam 4 Mbps, a dobivam dosta vise.... I da nije ovolika bila bi mi okay, samo da je upload barem 1 Mbps.... Pozz

Slikica ^^

Onih 711 KiB/s uopće nije stvarna brzina. Provjeri donji desni kut i brzinu downloada. A ove "izvan serijske" brzine se mogu dobiti kad naletiš na fake file. Ja sam ih znao skidati i po nekoliko MiB/s da bi na kraju samo dobio prazan file kojem je deklarativno ispisana veličina koju bi i očekivao. Probaj speedtest.net ili još bolje imaš negdje na Carnet-ovim stranicama test koji je čini mi se ipak precizniji. Ako ti oni pokažu istu vrijednost onda stvarno imaš sreće....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
DuMe kaže...

164 ako se ne varam.

KLIK

Azr43l kaže...
Berik kaže...

Slikica ^^

Onih 711 KiB/s uopće nije stvarna brzina. Provjeri donji desni kut i brzinu downloada. A ove "izvan serijske" brzine se mogu dobiti kad naletiš na fake file. Ja sam ih znao skidati i po nekoliko MiB/s da bi na kraju samo dobio prazan file kojem je deklarativno ispisana veličina koju bi i očekivao. Probaj speedtest.net ili još bolje imaš negdje na Carnet-ovim stranicama test koji je čini mi se ipak precizniji. Ako ti oni pokažu istu vrijednost onda stvarno imaš sreće....

To je skidanje preko hub-a.

TEMA ZA TESTIRANJE BRZINE

CARNet-ova stranica za testiranje: KLIK

15 godina
neaktivan

ima sam zadnje tri godine t-com internet, i maxtv brzina je bila 7 Mbits down - .7 Mbits up, e sad zadnji 3 dana brzina mi je pala i te je 4 Mbits down - 0.6 Mbits up, po tome su mi smanjili jel e sad ono sta je cudno a to da ako bi upalio maxtv brzina down bi bila ista 4 isto je kao da je maxtv ugasen a dok sam ima 7 Mbits onda bi mi brzina pala ( down ), e sad jel su shebali sve maxtv korisnike i prebacili maxtv na drugu liniju ili sta vec

e sad jos jedno pitanje koja je procedura prelaska s t-com na bnet ( koliko je uopce bnet pouzdan ipak ne dugo imaju mogucnost po cijeloj HR dali mogu s time ici u korak ) ono sta me zanima kod procedura dal bnet ima sjediste izvan zagreba dal se moze raskinut ugovor sa t-com premo email ima ima se mora psovat majka u centru koliko je papirlogije...

znam da je OT ali ako je problem toliko nema mod prebaci u novu temu, hvala

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 17:47 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon 4 godine na t-šljamu(živciranja zbog male brzine i prevelikog računa),prešao na b-net prije tjedan dana,paket 3d.Za sada sam više nego zadovoljan a kako dugo bumo vidjeli.Brzina down.je oko 8 mps a upl. oko 80-90 kbs što je neusporedivo više od onoga što sam imao.Išao sam u Savsku u njihov centar odjavio maxadsl i prebacio flat paket na osnovni i rekao im jedno 10 puta da mi obrišu user i pass.To je ugl. to...

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

da velika je razlika u cijeni bnet "do 8 Mbps, FLAT RATE + TV, Osnovni paket + Xtel FLAT 226,84 kn" dok kod t-com imao tel 70 i nesto, 180 net ( flat i 4 Mbits ), maxtv 80+65 kn ( samo osnovni ) izade skoro pa 400 kn strasno

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav,do sada sam bio na wirelessu i sada tata potpisao ugovor za maxdsl,što ja dobijem kao poklon,jel ima prvih 3 mjeseca neograničeno ili tako nešto? i što se dobije potpisivanjem novog ugovora na 24 mjeseca...hvala:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav,do sada sam bio na wirelessu i sada tata potpisao ugovor za maxdsl,što ja dobijem kao poklon,jel ima prvih 3 mjeseca neograničeno ili tako nešto? i što se dobije potpisivanjem novog ugovora na 24 mjeseca...hvala:D

Dobivaš hard disk wd 320gb+simpa karticu. Nemaš nikakve pogodnosti poput neograničenog prometa (osim ako nije flat).

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

ima sam zadnje tri godine t-com internet, i maxtv brzina je bila 7 Mbits down - .7 Mbits up, e sad zadnji 3 dana brzina mi je pala i te je 4 Mbits down - 0.6 Mbits up, po tome su mi smanjili jel e sad ono sta je cudno a to da ako bi upalio maxtv brzina down bi bila ista 4 isto je kao da je maxtv ugasen a dok sam ima 7 Mbits onda bi mi brzina pala ( down ), e sad jel su shebali sve maxtv korisnike i prebacili maxtv na drugu liniju ili sta vec

e sad jos jedno pitanje koja je procedura prelaska s t-com na bnet ( koliko je uopce bnet pouzdan ipak ne dugo imaju mogucnost po cijeloj HR dali mogu s time ici u korak ) ono sta me zanima kod procedura dal bnet ima sjediste izvan zagreba dal se moze raskinut ugovor sa t-com premo email ima ima se mora psovat majka u centru koliko je papirlogije...

znam da je OT ali ako je problem toliko nema mod prebaci u novu temu, hvala

Najbolje ti je prijeći na B.net kada ti izađe ugovor kod T-Com-a, jer u suprotnom plaćaš prijevremeni raskid ugovora i ostale mjesece koji su pod ugovorom, a to ti se baš i ne isplati. Ako planiraš skidati torrente B.net ti nakon određenog prometa zabrani skidanje torrenata tako da ih možeš zaboraviti (tako sam čuo).

RaZ0R9111 kaže...

Pogledaj si na ovoj adresi sve što te zanima u vezi adsl-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 7:52 (DAXY011).
17 godina
neaktivan

Jedno pitanje, svi vi koji ste već produživali ugovor i dobili eksterni disk, u roku koliko dana vam je otprilike stigao? :)

Arsenal 4EVER

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice