Slow ADSL Fan Club

poruka: 93
|
čitano: 26.199
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Slow ADSL Fan Club
xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Slow ADSL Fan Club
danfa123 kaže...

thumb up ili znak odobravanja na ovoj temi dobiju samo luzeri s malim brzinama Smijeh

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
protjeran
Bugofil kaže...
danfa123 kaže...

thumb up ili znak odobravanja na ovoj temi dobiju samo luzeri s malim brzinama Smijeh

ok

meni je ovo sporo

drugo je onima koji nemogu imat nisu u mogucnosti imat vecu brzinu

xDDD
16 godina
Slow ADSL Fan Club

Ma nije mu kriv b-net nego server Maribor je u banani bio, i meni na vipu je tako napisalo, a na serveru Beograd sve uredno taj tren :p

koliko vidim Maribor je još uvijek u banani, jedva mi ping prikaže dalje stoji, nema DL, UL krepali su...

no svuda okolo poprilici sasvim normalno za moju vezu, jedino Maribor nula bodova...

speed speed
bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 22:25 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

koji bahati tehničar,kažem mu ja sve,a on meni "i?",ma je*i si mater,i toliko o tome da nije t-com gamad,i sad imam 0.89mbps makar mi parica može do 2.5mbps

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club
A prije par mjeseci oni mene obavijeste kako imam mogučnost maxtv-a. aaah, nikad interneta od tcoma

0 0 hvala 0
15 godina
Slow ADSL Fan Club

e ja imam neki ko bug.
skidam nesto sa svoja 4 mbita. i kad dođe na pola ode na 8 xD

vidi onda dobijem 6 na speedtestu xD

XD XD
CoD4:MW modder; VK_MOD 217.163.30.22:28960
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e t com moj...
za ovo sam im dao 5 zvjezdica (4mbit paket xD)
Radi i na torrentu hahaah

http://www.speedtest.net/result/934789679.png

da nemislite da lazem

evo novi::::

http://www.speedtest.net/result/934793170.png 

http://www.speedtest.net/result/934795617.png

http://www.speedtest.net/result/934797772.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 14:24 (bur3k).
15 godina
protjeran
bur3k kaže...
e t com moj...
za ovo sam im dao 5 zvjezdica (4mbit paket xD)
Radi i na torrentu hahaah

http://www.speedtest.net/result/934789679.png

da nemislite da lazem

meni je bilo pokazalo jedanput 50 mb/s

to je nes do njih

xDDD
15 godina
e pa radi i na torentu i na downlodu
15 godina
protjeran
bur3k kaže...

dobro al to je nes do njih

xDDD
16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

burek pokazi download

evo ja sam si s ovim ubrzao malo net,i još sam ugasio firewall

gledajte ovo koju brzinu imam

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 15:27 (al zagorec).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

ja mogu reci nekad je vise nekad manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

burek pokazi download

evo ja sam si s ovim ubrzao malo net,i još sam ugasio firewall

gledajte ovo koju brzinu imam

nice..0 peera...to ti u zrak uploadas

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
15 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

Ev ja kad ukljucim opti tv smanji mi se brzina na ovu : 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bur3k kaže...

Opet lažeš ccc sram te bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 15:14 (Razor_Callahan).
16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

sad sam im poslao pismeni prigovor na kvalitetu usluge i "ljubaznost" tehničara,i još potkrijepio s tim da mi sestrična radi u novinama i žalbom hakomu,pa cemo vidit

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 17:48 (al zagorec).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Slow ADSL Fan Club

Evo, ovih dana mi često puca veza. Često nestaje struje (skoro svaki dan), i kad opet upalim modem, naravno, niža brzina. Prije mi je više od tjedna izdržo na 2.15 Mbps, sada moram skoro svaku noć gasit modem i ujutro ga palit, da izvučem jedva nekih 1.90 Mbps. Počinjem sumnjat i u telefon, jer je buraz danas nešta telefoniro (a inače se rijetko kod nas telefonira).

Izgleda da ću opet morat van i ribat parice u onoj bijeloj kutijici s brus-papirom. Kabel na tavanu valja, ali je ovaj ispod zemlje garant katastrofa, a tu ne mogu ništa. Citiram T-Com iz jednog e-maila kojeg sam im bio poslo: "T-Com konstantno radi na unaprijeđenju infrastrukture i pokrivenosti signalom." Za Bogu plakat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

same here,ja isto imam uzas kablove(naravo ne svoje nego ove koje nemrem promjenit tak da ga mozes hebat)i jos mi prolaze ispod zeljeznicke pruge tak da i zbog tog imam stalno problema,nije za drugo neg za sjest i plakat

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 2:23 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

Pitam se koliko je vas nazvalo i prijavilo kvar prije nego je postalo na ovu temu...

Meni se nedavno prepolovila brzina na adsl-u. Nazvao sam ih i rekli su da će tehničar to doći sredit.

Tjedan dana ništa, ponovo nazovem i sutra tehničar dođe na vrata, promjeni ruter i brzina još bolja i stabilnija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jedno najmanje 50 puta i doso je bar 20puta i mozes ga hebat usrana infrastruktura

16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

koji router je bolji?Speedtouch 780wl ili Siemens SE555

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

jedno najmanje 50 puta i doso je bar 20puta i mozes ga hebat usrana infrastruktura

Hmm... ne bi to trebalo tako biti.

Drugi put kad budeš zvao probaj tražiti da te spoje sa nadležnom osobom i lijepim riječima fino objasniš, napomeneš da si već puno puta zvao i da se još problem nije riješio.

Nije istina da bi toliko dugo držali nekog u problemu. Inaće kad se traži šef odma ti krenu riješavat problem jer ne žele na razgovor kod njega. :)

17 godina

pa meni se vec dosta puta ljudi dolazili i slagali sve i nakraju su zakljucili da je to zbog zica u ulici i jos k tome ide ispod pruge i da su tam lose izolacije pa onda jos imam problema zbog nekakvog magnetskog boga

17 godina
protjeran
paranoid kaže...
R4zOR229 kaže...

Hmm... ne bi to trebalo tako biti.

Drugi put kad budeš zvao probaj tražiti da te spoje sa nadležnom osobom i lijepim riječima fino objasniš, napomeneš da si već puno puta zvao i da se još problem nije riješio.

Nije istina da bi toliko dugo držali nekog u problemu. Inaće kad se traži šef odma ti krenu riješavat problem jer ne žele na razgovor kod njega. :)

To sve stoji ali u 99,9999999999999% slučajeva im se neisplati mjenjat podzemne kablove samo zbog jednog korisnika, pa to ni nerade

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 23:49 (pinkskin).
16 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

koje cudo,sad opet mogu normalno razgovarati s njima,izgleda da s njima nemožeš drugačije nego prijetnjama

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slow ADSL Fan Club

imam par piitanja za vas strucnjake prvo me zanima kako da kopiram link ovdje ovaj za testiranje brzine a kao 2 imao sam do danas dok nije riknuo d-link i bio sam u potpunosti zadovoljan s njime ali su danas bili ovi s......e iz t-coma i zamjenili su i stavili ovaj neki thompson tg782i i nikako mi ne pase naime do danas sam vam ja najnormalnije iso na net pomocu brodband connection i bilo je sve ok ali sada nemogu ici na tu ikonicu da se iskljucim i ukljucim u net e pa me zanima dali ja to mogu nekako srediti jer mi je to nekako cudno da mi je kada upalim komp odmah na netu to mi nikako ne odgovara jer nemam flat

unaprjed hvala

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prebaci iz router u bridge (modem) mod načina rada pa ćeš opet na net preko broadband ikonice.

A to baš i nema smisla. Što onda ako je stalno na netu? Isključi auto update u windowsima/antivirusu i skidaj kad ti odgovara. Provjeri od virusa/malwarea koji bi mogli cuclati promet i to je to. Ljudi imaju 5gb (bivši 1gb) paket i stalnu vezu na net i nikakvih problema ili prekoračenja prometa ako je komp čist i podešen da ne skida sam razne nedogradnje.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

a cuj jeli bi te mogao zamoliti da mi detaljnije malo pojasnis to

Prebaci iz router u bridge (modem) mod načina rada pa ćeš opet na net preko broadband ikonice.

i da a kako da vam pokazem brzinu interneta

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice