Sabotiranje pristupa ADSL-u

poruka: 7
|
čitano: 2.266
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Jedna vrlo zanimljiva priča i želio bih vidjeti je li tko imao sličnih iskustava.

Nedavno sam prešao na Iskon. Prije toga sam 6 godina imao t-comov adsl. I prošli četvrtak mi popodne crkne internet. Prvo što sam si pomislio je: "Ništa strašno, vjerojatno neka sitnica, brzo će se to riješiti." Naravno nazovem podršku i oni me vode kroz razne postupke da ukopćam router direktno na liniju, pa telefon itd. Ništa od toga ne upali i oni kažu da je to sad t-comova stvar i da će njima prijaviti kvar i da oni imaju 48 sati da to riješe. I ništa prođe petak, subota, nedjelja i dođe ponedjeljak i negdje oko 2 sata popodne dođe čovjek iz iskona (ili neke treće firme koju iskon šalje, nije bitno). Ja pitam zašto je toliko trebalo, shvaćam da je vikend i sve, ali imali su čitav petak. On mi je rekao da je t-com u petak izašao na teren i da su oni utvrdili da je prijava kvara neosnovana i da je onda iskon poslao njega da on to dođe kod mene u kuću ispitati. Prijava je bila itekako osnovana jer još uvijek ništa nije radilo i on je rekao da je to ipak do t-coma i ponovno prijavio kvar i rekao da oni imaju sad rok od 24 sata da to riješe (ili da bi trebali riješiti za 24 sata, nisam siguran). Također mi je rekao da je bilo slučajeva da su ljudima javljali da, ukoliko se vrate na t-com, takvih problema neće biti. I onda mi je to bilo zanimljivo i zvučalo mi je kao jedan od realnih scenarija, jer, vidi čuda, meni nakon točno 24 sata (idući dan oko 2) internet proradi. Nekako mi je to previše slučajno.

Ne znam je li to uobičajena praksa, pa sam u krivu i sve je bilo po PS-u. Nikom ništa, ali ovo je ipak bilo skoro 6 dana.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sabotiranje pristupa ADSL-u

Normalna stvar da oni žele držati viši postotak korisnika, a u hrvatskoj se firme samo gomilaju i sve ide preko T-Coma ..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan

Doživio sam sličnu stvar ali mi nitko nije vjerovao...

Iskopčao sam komplet T-com i sada preko mobilnog vipa sve radi perfektno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Ne znam je li to uobičajena praksa, pa sam u krivu i sve je bilo po PS-u. Nikom ništa, ali ovo je ipak bilo skoro 6 dana.

Čuo sam mnogo takvih priča, t-com se koristi svakakvim taktikama...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
16 godina
neaktivan

Pa zar nije Iskon ustvari u vlasnistvu T-scum-a? Zasto bi onda sabotirali sami sebe, tj. rad firme koju imaju u vlasnistvu..

1 0 hvala 0
16 godina
Makavelii kaže...

Pa zar nije Iskon ustvari u vlasnistvu T-scum-a? Zasto bi onda sabotirali sami sebe, tj. rad firme koju imaju u vlasnistvu..

T-comova usluga je skuplja. Mislim da ti je to i odgovor.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
Da.Iskon je vlasništvo HT-a tj T-HT grupa
robimarko@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice