Router ne prepoznaje internet kabel

poruka: 1
|
čitano: 1.526
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Router ne prepoznaje internet kabel
znaci problem je sljedeci

iz nekog razloga mi router prilikom instalacije ne prepoznaje telefonski kabel (ne samo da ga ne prepoznaje tijekom instalacije nego svjetlo koje bi trebalo svijetliti nakon sto ga gurnem uopce ne svijetli, nikad)
kad u instalaciji dodjem do dijela di treba ukopcati telefonski kabel, ko da se nis nije dogodilo nakon sto ga metnem unutra

naravno, taj telefonski kabel radi savrseno cim ga maknem iz routera i stavim u usb modem koji stoji centimetar pokraj njega

wat do?

p.s.
background story je sljedeci

prije par dana mi je iz cistog mira crko router, vise se uopce nisam mogao spojiti na net
sreca da sam imao stari usb modem u pricuvi pa da sam se mogao spojiti preko njega
sljedeci dan sam otisao u ducan i kupio novi wireless router i kad sam ga pokusao instalirati, cijelo vrijeme mi je pisalo kako nemam ukljucen ethernet adapter (do onda sam imao onaj na maticnoj) pa sam zakljucio da potrebujem novu mreznu
jucer sam kupio mreznu i instalirao ju, sve radi dobro ako sam dobro skuzio (tamo u network connections pise da je lan connected) ali sad me odlucio je*ati internet kabel
router je dlink dir-600

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice