zanima me dal i vama sad puca veza tako češto na t comu (ova dva dana) pa nemogu niti updatati kaspersky , idem na brovser 2 satasam tamo samo mi se odjednom isključe sve one lampice i pukne veza to mi več ide na živce :// dal bi dobio što s time da nazovem t-com ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me dal i vama sad puca veza tako češto na t comu (ova dva dana) pa nemogu niti updatati kaspersky , idem na brovser 2 satasam tamo samo mi se odjednom isključe sve one lampice i pukne veza to mi več ide na živce :// dal bi dobio što s time da nazovem t-com ?
Normalno da bi dobio,tome i support služi.Ali moj iskreni stav je da čekaš istek ugovora sa T-Comom i da potražiš nekog jeftinijeg providera.
hmm sve bi to bilo ok, al ja nemogu odabrati drugog providera zbog tog jer ne podržava ni jedan u mom naselju (živim na selu blizu varaždina) tako da me to malo j*** , al sad idem baš da nazovem t com i čut če oni svog boga hehehhe
Ako ti puca veza sa netom, provjeri na telefonskom utičnicu kojim se vezuješ na net i pogledaj u kabelu da nije koja kodirala i meni se jedno i to dogodilo i srečom sve sam popravio i radio net bez pucanja. Ako imaš vremena sve valja provjeriti, ako sve u redu onda zovu SZK pa i nijma sve riješi.
ma sve je ok to sam sve provjerio nešto je drugo u pitanju :P
ma sve je ok to sam sve provjerio nešto je drugo u pitanju :P
Možda u centralu nešto slažu pa su mogući prekidi vezu s neta, ili radnici možda na nekom selu mjenjau dotrajale bandere pa slažu kabele. No,tko zna....
Možda ti se router pokvario, meni je isto pucala veza i kad sam uzeo novi router nije više pucala. Ako ti je istekao ugovor sa T comom možeš besplatno dobit novi router na produljenje ugovora.
hahah uskoro čemo doznati idem da se najedem a onda idem da uplašim t com buhuhahahahah xD malo ču vikati na njih i onda bude sve ok,,, tako je to kod nas na balkanu,,,
Možda ti se router pokvario, meni je isto pucala veza i kad sam uzeo novi router nije više pucala. Ako ti je istekao ugovor sa T comom možeš besplatno dobit novi router na produljenje ugovora.
hehehe fora je u tom da još otplačujem ovaj, nije mi isteko ugovor,,,
I meni se to desava, ja sam ih zvao nekoliko puta, oni mi samo kazu kao da pricekam i to je to... Vjerovatno oni nesto rade :/
Meni zna nekad kad je ružno vrijeme isto pucati veza.
evo i meni pukla danas dva puta... zivim u puli... e sada dali ej to do njih ili do toga jer jucer sam stavio stari speedtouch ruter umjesto simenesa