Problem sa povezivanjem

poruka: 4
|
čitano: 1.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa povezivanjem

Imam jedan problem sa povezivanjem na internet...

Naime kada sam instalirao nove windowe xp (originalne) modem je ostao automatski spojen na internet da se nemoram spajati preko ikone...

E sad je bi želio to promjeniti da se odspojim kad želim,da vidim koliko sam prometa potrošio otkad sam spojen..

Kada sam isao instalirati adsl uvjek mi izbaci ovu grešku:slika

Siguran sam da je sve dobro spojeno,internet mi besprjekorno radi...

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa povezivanjem

-na korisničkim stranicama imaš sve podatke o prometu...

-za spajanje u bridge modu, nazovi helpdesk, moraju ti dati upute korak-po-korak... tak ćeš otkriti/otkloniti mogući problem/grešku. (za routing to ne rade.)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 19:09 (ihush).
17 godina
neaktivan
Problem sa povezivanjem

opet nedovoljno opisa oko problema.

u postavkama rutera/modema kojeg već koristiš za spajanje trebaš podesiti da ti nije u Routing modu, već u bridge modu, zatim si kreirati konekciju (kao i za dobr stare dial-up veze) i nakon toga ćeš imati ikonicu za konekciju.

ako ne znaš kako se to radi, napiši koji tip uređaja imaš, tko ti je davatelj usluge interneta i netko će ti već pomoći

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa povezivanjem
no name kaže...

opet nedovoljno opisa oko problema.

u postavkama rutera/modema kojeg već koristiš za spajanje trebaš podesiti da ti nije u Routing modu, već u bridge modu, zatim si kreirati konekciju (kao i za dobr stare dial-up veze) i nakon toga ćeš imati ikonicu za konekciju.

E hvala,modem mi nije bio postavljen za bridge mode.

MOZE LOCK TEME

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice