Power over net problem

poruka: 7
|
čitano: 2.303
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Power over net problem

imam dva tp-linkova adapter za power over ethernet. Do sada je radilo bez problema. Danas je neobjasnjivo pala brzina sa 25 MB na samo 0,5 MB. Probao sa sve resetirat od rutera do adaptera i jednostavnmo neće brže, promjenio kablove. ima li tko neku ideju što se moglo dogoditi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Power over net problem
dado1977 kaže...

imam dva tp-linkova adapter za power over ethernet. Do sada je radilo bez problema. Danas je neobjasnjivo pala brzina sa 25 MB na samo 0,5 MB. Probao sa sve resetirat od rutera do adaptera i jednostavnmo neće brže, promjenio kablove. ima li tko neku ideju što se moglo dogoditi.

Možda malo glupo pitanje ali da ne misliš možda na powerline adaptere?

15 godina

da tako je

13 godina
neaktivan
Power over net problem

Ako su u pitanju powerline adapteri onda vezu mogu ometati drugi električni aparati, neki put čak i led žarulje, a ako si u stanu onda i susjedovi aparati mogu stvarati problem.

Probaj se malo igrati, gasi aparate, počni sa aparatima koji su možda tek nedavno spojeni i onima koji su na istoj fazi kao powerline adapteri. 

Preporuča se da powerline adapteri budu spojeni direktno u utičnicu (dakle ne na produžni) i na istu fazu ako je moguće.

Meni je powerline npr. ometala televizija i android box.

Sretno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

da bit će da je tako nesto jer je nestalo nakon par sati.

15 godina

Prekidač za svjetlo :)

11 godina

..jedino ako je prekidač sa regulacijom, a ako je obični prekidač tada je do sijalice koja se tim prekidačem uključuje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice