Posljedice ako se Net ne koristi duže vrijeme?

poruka: 13
|
čitano: 2.291
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ima li takvih, recimo ako netko ode izvan svog grada na 3 tjedna i nitko ne koristi Net vezu za to vrijeme...{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne. Samo iskljući  wireles.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Re: Posljedice ako se Net ne koristi duže vrijeme?
robertini kaže...

Ima li takvih, recimo ako netko ode izvan svog grada na 3 tjedna i nitko ne koristi Net vezu za to vrijeme...{#}

posljedica je manja potrošnja prometa taj mjesec {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix /// TROLLBUSTER
16 godina
neaktivan

Nemoj to nikako radit...isključit će ti int'rnet! Moraš bit non stop priključen, inače će doći miševi (sivi) i izgrist ti kabele, a ako budu rozi mogu ti hakirat internet.

Ajoj kakvih li pitanja samo... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 21:19 (TiMi79).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima...

Kompjuter se osjeća socijalno izolirano! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 21:24 (godo).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Susjedi se mogu zabrinuti:

8 0 hvala 1
14 godina
TiMi79 kaže...

Nemoj to nikako radit...isključit će ti int'rnet! Moraš bit non stop priključen, inače će doći miševi (sivi) i izgrist ti kabele, a ako budu rozi mogu ti hakirat internet.

Ajoj kakvih li pitanja samo... {#}

Da citiram budiste:- Nema glupih pitanja, samo glupih odgovora!

A ovaj tvoj je bojim se, pomalo - GLUP {#}

17 godina
robertini kaže...

Ne zaboravi sve iskljucit fizicki, iz uticnice to je bitno ak nemaš zaštitu znaci komp iz struje i Telefonski kabel iz zida tj onaj koji ti ide u Ruther da nebi Grom u nekom nevremenu sve satral.{#} Isto napravi i sa ostalim slicnim uređajima u kuci, ko TV recimo ili ak gledaš TV na kompu iz njega ištekaj Antenski kabel ionak niko ne bu ništ gledal pa nema frke.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
rambox kaže...
robertini kaže...

Ne zaboravi sve iskljucit fizicki, iz uticnice to je bitno ak nemaš zaštitu znaci komp iz struje i Telefonski kabel iz zida tj onaj koji ti ide u Ruther da nebi Grom u nekom nevremenu sve satral.{#} Isto napravi i sa ostalim slicnim uređajima u kuci, ko TV recimo ili ak gledaš TV na kompu iz njega ištekaj Antenski kabel ionak niko ne bu ništ gledal pa nema frke.{#}

A što bi bila zaštita, gromobran?

16 godina
protjeran

Koliko je meni poznato ima više vrsta. Najjednostavniji su produžni sa osiguračem. Ne znam kako se zaštita točno zove, ali često se zna pročitati kao stabilizatori, prednaponska zaštita... Kako raste kvaliteta zaštite, raste i cijena. 

15 godina
protjeran

sad jos samo to objavi na facebook da odlazis 3 tjedna od kuce i da gasis net te da te nece biti online. mislim da kad se vratis sa odmora,da ti wi fi biti najmanji problem :D

3 0 hvala 0
14 godina
bugonja kaže...

sad jos samo to objavi na facebook da odlazis 3 tjedna od kuce i da gasis net te da te nece biti online. mislim da kad se vratis sa odmora,da ti wi fi biti najmanji problem :D

Ha,ha,ha toliko glup nisam...

17 godina
robertini kaže...
rambox kaže...
robertini kaže...

Gromobran je nekaj drugo, za svoju zaštitu i sigurnost si kupiš ovo dole kaj sam spomenul tocno taj model pa spojiš kak sam rekel i miran si.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/grom-posljedice/102421.aspx?page=0&jumpto=1977879&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice