Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.396.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Optima telekom internet
Ja vam mogu reci da optima preko tcoma.. barem susjedu radi bez problema.. ja sam uzeo vip preko tcoma isto bez greske... sve radid.. racun normalan .. citaj ispod 300 kn za trio ... za sad bez zamjerki i za ukljucenje i za podrsku ... stvarno dobro... iz tehnicke podrske su me cak nakon ukljucenja zvali da pitaju dali sve radi.. i sto sam pito objasnili... sa tcomom nisam imo problema.. no szk mi se zgadio u zadnjih 6 mj..neznanjem i prebacivanjem s jednog agenta na drugog itd.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

Pa ovi cetnici iz optime nisu normali, da bog da seljacine propale. PA NEVJEROVATNO.

OD 10 utakmica na h*ebenom PES-u ja odigram jednu normalnu, dok ove ostale prekidaju il trokiraju ko traktorcina.

Pa lud sam ko puska.

Da li ti ostale igre trokiraju kad igras online?

Koju imas brzinu?

Mozes probati otvorit portove koje koristi PES 13.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
protjeran
Edge kaže...

Pa ovi cetnici iz optime nisu normali, da bog da seljacine propale. PA NEVJEROVATNO.

OD 10 utakmica na h*ebenom PES-u ja odigram jednu normalnu, dok ove ostale prekidaju il trokiraju ko traktorcina.

Pa lud sam ko puska.

Jesi probao stavit PC/KONZOLU na šta več igraš u DMZ?

Ako imaš telku preko njih onda je normalno da ćeš imat smetnje!

Ja imam Optimu preko t...scum-ovih vodova i sve radi normalno.

Izbacilo me 2puta sa BFBC2 pa sam stavio u DMZ,i od tada ništa

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Imam optimu i cod 8 mi troka u mp. Neznam kako to rijesit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nadam se da je autor ovog teksta pisao ovo u polusnu (ili u nekom drugom nesvjesnom stanju) jer ovo nema veze sa vezom.
It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Optima telekom internet

Recite mi jel sam u mogucnosti ukinuti telefon i imati samo net na optimi?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 15:42 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na t-comu  sam imala net i fiksni telefon, kad sam presla na optimu ugasila sam fiksni telefon i uzela umjesto njega opti tv , tad nije bilo da jedna usluga ne smije uvjetujetovati drugom uslugom ali sad vec imas pojedinacno na biranje, ali izadje te skuplje 

13 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

na t-comu  sam imala net i fiksni telefon, kad sam presla na optimu ugasila sam fiksni telefon i uzela umjesto njega opti tv , tad nije bilo da jedna usluga ne smije uvjetujetovati drugom uslugom ali sad vec imas pojedinacno na biranje, ali izadje te skuplje 

Skupo kao i prije ili....? jer ako je npr. internet 100kn i telefon 100. a sam intrentet 150 to mi je jos ok. Ali ako je sam internet 200 onda je glupo skroz.

16 godina
Oseka kaže...
whisper2311 kaže...

Skupo kao i prije ili....? jer ako je npr. internet 100kn i telefon 100. a sam intrentet 150 to mi je jos ok. Ali ako je sam internet 200 onda je glupo skroz.

-kod uvođenja zakona koji to regulira, nije do kraja rješeno. Operateri su imali 90 dana prilagodbe i izbacili nelogične (glupe) cijene. upravo situacija da je paket 100kn sam internet 130kn.. (po mutnom sjećanju).

... problem što se zakonima-pravilnicima ne regulira logičnost-glupost, pa tako to ostaje... (nije bilo nikakavih konkretnih stvari jer se svako takvo pitanje ''ohladi'' nakon nekog vremena, HAKOM ga zaboravi i sl.) = gurne se pod tepih.

-uz to što Optima kao i svi ostali propadaju. Ostaju samo Tcom i VIP, koji diktiraju sve ostalo (ostali ih ne smiju 'ljutiti' cjenicima).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Nisam te uspio baš skužit, ali bi se doveza oko ovoga ne smije ih se baš ljutit...Uvijete i zahtjeve postavljamo mi korisnici i niko se nema šta ljutit osim nas nikakvu tu ulogu ne igra nekakav bezvezni t-com samo neki to ne mogu svatit zato nas oni i izrađuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oseka kaže...

..Uvijete i zahtjeve postavljamo mi korisnici i ..

-probudi se. Uvjete postavlja jači, korisnik samo potpiše ugovor (bez čitanja sitnih slova ili razumijevanja), dal je to ISP, banka.. svejdno.

-jedino što svaki ugovor mora biti u skladu sa zakonom. Zakon ne određuje cijenu ili glupost... pa se stvar nije rasčistila oko pojedinih cijena usluga.

Dodatno, kad korisnik traži npr tel od jednog, internet od drugog (teoretski i TV od trećeg) tad dobije službeno priopćenje (prevedeno odjebanicu), kako je to nemoguće teh. izvesti.

-npr pokušaj dobiti ne-Tcomovu fizičku liniju, osim par kvartova u par mjesta (vip-homebox je i mobilna mreža pa nije isto). Operater kao Optima, Amis, Iskon, .. nikad ne može provući svoju žicu.

-za test, naruči od nekog liniju (ne prebacivanje s postojeće).

Od tcoma možeš naručiti, ako vide da već imaš liniju, nakon par dana dobiješ odbijenicu, ako si uporan (i ako baš imaju slobodnih linija na centrali) možeš dobiti dodatnu liniju ali samo s ugovorom na 2godine, bez ugovora (mislim 600kn jednokratno) nema šanse.

-probaj ako imaš volje/vremena, neće te ništa koštati.. (bilo bi dobar test, info za temu..) Možda su moje informacije 'zastarjele'.. (jer ipak se pomalo stvari mijenjaju..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Platiše su najjači samo to ne znaju ili se nežele zamarat. Bio sam kod njih niz godina naplačivali su mi masno e al kad sam otišao od njih počeli su mi nenormalno jeftine opcije nudit i broj mogučnosti. Pravila ću poastavljat ja aili država a ne oni. zovu me svaki dan i mole da priđem kod njih, eto koliko su jaki i utjecajni.

Mislim da ću ipak ja odlučit kako i šta no ovo je ipak tema optime pa nema smisla ni spominjat t-com.

Mene samo zanima koliko će mi skuplji paket interneta biti kad bude solo. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 12:18 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

ja sam trazila opciju samo net pa ju nisam mogla dobiti/tad.. ili fixni ili tv a posto fiksni nismo koristili uzeli smo tv a to je uvjetovanje jedne usluge drugom, iskon je cini mi se davao samo net kao i t-com ali ispalo bi ti skoro ista cijena kao da imas telefon jer moraju oni sebi navuci nekako lovu .. odlucila sam uzeti opti tv i nisam pogrijesila imamo oko 80  programa a racun je 213 -215 kn , net+tv

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Možda ću i ja tako napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 12:54 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

sve je dobro dok ne selis. evo juce preselila u novi stan a danas odem u optimu preseliti i internet i tv i ostanem sokirana! nema selidbe!!! racuna se kao iskljucenje i novi prikljucak koje btw kosta 1500 kn al uz to i cekanje od strane t-coma od nekoliko mjeseci????!!?!? ili da prekinem ugovor i platim 1000 kn prrostale pretplate, molim? ja bi nastavila biti njihov korisnik ali jel moja krivica to sta oni mozda ne mogu isporuciti uslugu radi kocenja t- coma ? zasto da platim sto ne koristim? iskljucila sam privremeno na 3 mj i sad cu ispuniti i obrazac za prituzbe.. jel je netko bio u ovakvoj situaciji pisao prituzbu i kakav je bio ishod? na t com necu ostaje mi iskon? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Krivo su ti rekli, dodje te 101 kn.

Stranica 57 - http://www.optima.hr/repository_files/file/512/

http://www.winblogs.net
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

ne mogu otvoriti datoteku :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To je obican PDF, trebalo bi ti raditi pod uvjetom da imas neki PDF reader na kompu ( ja koristim Foxit i uredno mi sve radi )

16 godina
moderator
Optima telekom internet

Raskid ugovora ne smije biti preko 500kn, a novi priključak je 1kn ako potpišeš ugovor na 2 godine.

Tako je bar bilo kad sam ja to radio lani...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:39 (XXX-Man).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

a na mobitelu sam.. tu jedino imam internet :) irem pokusati skinuti sa marketa nesto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OK, good luck :)

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Raskid ugovora ne smije biti preko 500kn, a novi priključak je 1kn ako potpišeš ugovor na 2 godine.

Tako je bar bilo kad sam ja to radio lani...

nece mi otvoriti , nema veze kasnije cu os firme pa tamo... XXX nidam nikad raskidala ugovor ve kad mi je istekao sa t - comom presla sam na optimu ali oni sad ovo preseljenje gledaju kao da sam korisnik koji zeli raskinuti ugovor i opet iznova .. nema mi sve to logike, selila sam t- com nisam nikada nista platila , sa tom lovom bi si mogla prikljuciti b-net na kucu !!

16 godina
moderator

Pogledaj taj pdf, valjda više, meni se neda čitati to sve sad...

Al znam da je kod mene lani tako bilo...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Nezz to u vezi t-coma, uvijek nekoga koce i prave probleme. Prijatelj mi je tako htio prijeci u iskon pa su mu oni blokirali vezu, dosao im je u ured sefu i prijetio da ce ga dat u novine i tek nakon toga je ovaj prestaio pravit probleme. Nije lijepo nekom prijetiti ali digod treba i to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Nezz to u vezi t-coma, uvijek nekoga koce i prave probleme. Prijatelj mi je tako htio prijeci u iskon pa su mu oni blokirali vezu, dosao im je u ured sefu i prijetio da ce ga dat u novine i tek nakon toga je ovaj prestaio pravit probleme. Nije lijepo nekom prijetiti ali digod treba i to.

Meni su radili ht-ovci probleme oko prelaska na VIPnet, 5 puta su odbijali ahtjev za IPTV i net, dok nisam pop***** i napiso prigovor, e onda su u roku od 2 dana aktivirali sve na svojoj liniji vip poslo opremu i sve štima.

Ako prelazite, samo HT pritišćite i nedajte da dišu, drugi oprater radi šta može al ovi lopovi nedaju liniju, a kao da su je oni platili, moji starci platili priključak 90 ih oko 1200 ondašnjih DM-ova, a sad ovi to kradu, samo im se to nabije na nos i sve može.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Koji je internet uopce najbolji izbor, neracunajuci bnet jer taj ni mogu jer nema kabelske u mjestu di ja zivim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Ja imam BNet, tv i internet mjesecno 127kn sa dodatnim glazbenim programom.

Prezadovoljan sam.

Bio na T-lopinama i istu stvar sa manjom brzinom za 3 puta, placao 300kn.

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praedator kaže...

Prezadovoljan sam.

to sve skupa za 127 kuna i brzina 11mb/s? nemoguce

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Praedator kaže...

Prezadovoljan sam.

Hoces racun da ti postam?

Pa ja koristim i placam, kako nemoguce?

A speed test sam napravio prije par minuta samo da postam sliku.

Što hladnije to bolje :)
17 godina
Praedator kaže...
Obi Wan kaže...
Praedator kaže...

Prezadovoljan sam.

Hoces racun da ti postam?

Pa ja koristim i placam, kako nemoguce?

A speed test sam napravio prije par minuta samo da postam sliku.

a ne tribas sad racun davat al mislim 127 kn internet telefon i sve to za toliko malo para... tesko za povirovat. gledam na njihovoj stranici i nema te cifre

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 15:41 (Obi Wan).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice