Danas sam potpisao papire za prelazak na optimu sa t-coma (optiminom prodajnom predstavniku).Zanima me sljedece,s obzirom na to da sam kod t-coma imao i adsl i maxtv kojima je istekao ugovor,ali sam imao tj. jos uvijek imam ukljucen flat paket prometa,dali sada moram ponovno ukljuciti start paket prometa(kako sam potpisao ugovor bio na pocetku) kako bi prelazak bio moguc. Jer sam tu na forumu citao u jednom postu kako je netko rekao da bas u ovom slucaju kao sto je moj se mora napraviti upravo to,dali netko zna ta pravila malo temeljitije? To mi je sad dosta vazno i hitno,hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ADSL stavi na start paket, Maxtv idi obavezno odjavi u T-com centar.Ja sam ga zaboravio odjavit (maxtv), pa su mi jos 2 mjeseca dolazili racuni za njega.Pozz.
E,hvala na odgovoru.Adsl sam svakako danas stavio na start a sto se tice maxtv-a optimin predstavnik mi je posebno naglasio da oni otkazuju maxtv.To cu sada vidjeti,kada me prebace na optimu,ako tv automatski nestane pretpostavljam da sam odjavljen i sa njega.
Jeli ikako moguće odjaviti se u Optimi preko interneta..