MaxAdsl

poruka: 8
|
čitano: 3.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MaxAdsl

e ljudi imam maxadsl i dobio sam ruter Thomson Speed Touch 780WL.Kada se idem spajat upali mi se tri lampice,a cetvrta ne,zato stalno moram ici na njihovu stranicu i tamo se konektirati internet.Kako rjesiti taj problem?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: MaxAdsl
xfire kaže...

e ljudi imam maxadsl i dobio sam ruter Thomson Speed Touch 780WL.Kada se idem spajat upali mi se tri lampice,a cetvrta ne,zato stalno moram ici na njihovu stranicu i tamo se konektirati internet.Kako rjesiti taj problem?

Koja četvrta, što piše na njoj?

www.balance-lifestyle.com
16 godina
neaktivan
xfire kaže...

Koje su ti se sve lampice upalile....isao sam viditi na slici taj model ali je premala slika pa mi reci koje su se upalile lampice i ta cetvrta koja ne gori kako se zove......jesi li napravio ono ''Create a new connection'' ako imas cd od maxadsla instaliraj to imas tamo sve upute kako aktivirati da ti se upali cim upalis komp...ja imam b net i jako sam zadovoljan brzina 250kb/s kad skidam s interneta na torrentu kad je dobar torrent digne do 400kb/s .....i lagano ga je instalirati i sto je najvaznije wireless je Belji se

16 godina
neaktivan
MaxAdsl

upali se samo power,ethernet,dsl.A internet se ne upali.Zato moram ici na speedtouch da se konektira.napravio sam create a new connection ali kada ides connect pojavi se neki error.E ljudi jel moze tko uploadati slike kako se ispravno radi ta konekcija,mozda sam ja krivo sta napravio

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 19:20 (xfire).

0 0 hvala 0
16 godina
xfire kaže...

upali se samo power,ethernet,dsl.A internet se ne upali.Zato moram ici na speedtouch da se konektira.napravio sam create a new connection ali kada ides connect pojavi se neki error.E ljudi jel moze tko uploadati slike kako se ispravno radi ta konekcija,mozda sam ja krivo sta napravio

Ja sam kod sebe samo upisao korisničko ime i šifru, te na kraju dodaš kvačicu na remember i kad ga drugi put uključiš, sam se spoji na net.

16 godina
neaktivan
MaxAdsl

pa da ja isto idem tu da se konektira.Jel ima rjesenje da netrebas stalno ic na speed touch,da se normalno konektira

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xfire kaže...

aj napravi ss kad ti se pojavi error.i postaj je ovdje da vidim(o) taj error

16 godina
xfire kaže...

pa da ja isto idem tu da se konektira.Jel ima rjesenje da netrebas stalno ic na speed touch,da se normalno konektira

Gore sam ti napisao da dodaš kvačicu na remember. Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice