Max ADSL flat

poruka: 44
|
čitano: 28.079
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Max ADSL flat
made kaže...
Tomislav95 kaže...
made kaže...

imam jedno pitanje kad promjenm paket on postaje aktivan tek sljedeci mjesec ili odma dan poslje?? jer na jednoj THT-ovoj stranici pise prvo a na drugoj drugo ?????

Paket postane aktivan dan kasnije no što ga aktiviraš.

i onda cijeli mjesec placam cijenu tog paketa??

Svejedno je aktiviraš li ga 1. ili 25. dana u mjesecu,kada dođe račun platit ćeš cijenu flata za taj mjesec

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
17 godina
protjeran
Max ADSL flat

Po novom paket postaje aktivan sljedečeg dana i sljedečih 30 dana plačaš cijenu tog paketa znači ako si aktiviro paket 19.8 taj paket vrijedi do 19.9 a mijesečno plačaš tako da ti računaju koliko si koristio jedan paket dana a koliko drugi.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Po novom paket postaje aktivan sljedečeg dana i sljedečih 30 dana plačaš cijenu tog paketa znači ako si aktiviro paket 19.8 taj paket vrijedi do 19.9 a mijesečno plačaš tako da ti računaju koliko si koristio jedan paket dana a koliko drugi.

jel mi mozes to malo pojasnit!!!

znaci ako npr za 8 mjesec napravim do polovice mj 26gb i zelim pebaciti na max adsl 15 gb ja cu pola platiti flat pola max15 gb ???

17 godina
protjeran
Max ADSL flat

Da, piše sve na stranicama, a nazovi službu za korisnike ako ti nije jasno.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...
pinkskin kaže...

znaci ako npr za 8 mjesec napravim do polovice mj 26gb i zelim pebaciti na max adsl 15 gb ja cu pola platiti flat pola max15 gb ???

AKo napraviš 26gb do pola mjeseca na paketu 15gb, pa se prebaciš na Flat, plaćaš:

48 ili 60kn za 15gb (ovisno dal si napravio ugovor na useru) + 11 * 20kn prekoračenja 15 gb + 1/2 Flat-a: 40 ili 50kn (također ovisno o ugovoru na useru).

Nadam se da nisam zakomplicirao Osmijeh

15 godina
neaktivan
Nemo_BJ kaže...
made kaže...
pinkskin kaže...

AKo napraviš 26gb do pola mjeseca na paketu 15gb, pa se prebaciš na Flat, plaćaš:

48 ili 60kn za 15gb (ovisno dal si napravio ugovor na useru) + 11 * 20kn prekoračenja 15 gb + 1/2 Flat-a: 40 ili 50kn (također ovisno o ugovoru na useru).

Nadam se da nisam zakomplicirao Osmijeh

e thx sada kuzim ja sam bio napravio 12 gb na sedmom te sam tada prebacio na flat znaci placam tih 60 kn + 40 kn flata

17 godina
Max ADSL flat

Pitanjce.

Koristim Max Adsl, flat paket. Zanima me ova mjesecna naknada... Cijena paketa je 160 kn za 4Mbit. Mene interesira dal je tu ukljucena i mjesecna naknada ili je ona jos + 60 kn kak pise pod stavkama u racunu ? Znam da za telefon vec placam naknadu + potroseni promet.

Ako se dodatno placa onda Flat zapravo kosta 220 kn ?

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 10:29 (Batista).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max ADSL flat

Mjesečna naknada je 79 kn ako potpišeš  ugovor na 12 mjeseci, inače je bila 99kn

0 0 hvala 0
17 godina
zitzko kaže...

Mjesečna naknada je 79 kn ako potpišeš  ugovor na 12 mjeseci, inače je bila 99kn

Al nema veze kaj vec za telefon placam naknadu ? Sad jos placam i za ADSL ? Znaci 158 kn + naknada ?

15 godina
neaktivan
Max ADSL flat

Znači ovako da se ispravim i dodam 158,64 kn Flat(Paket i mjesečna naknada) ako imaš ugovor na 12 mjeseci.Ako sad potpišeš ugovor na 24 mjeseca Flat će ti biti ukupno 89,73 kn prvih 12 mjeseci. Posebno jo njima plaćaš mjesečnu naknadu telefona halo 60? i potrošeni impulsi

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Max ADSL flat

T-com ima te zbunjujuće razdvojene račune.

ti kod interneta plaćaš brzinu posebno 4mbit, 10mbit, itd., promet posebno (start paket, 15 GB, FLAT)

E sad u tim paketima s 4mbit/ imaš 1GB, 15 i Flat, no ako hoćeš veću brzinu nju dodatno plaćaš.

Telefon nema veze s tim, on se još plaća posebno halo mini, start, super itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 10:50 (Bugofil).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Max ADSL flat

Plaćaš naknadu za telefon, naknadu za ADSL promet, naknadu za ADSL brzinu i naknadu za MaxTV ako ga imaš + sve dodatne opcije koje koristiš.

Znači ako imaš telefon i ADSL platit ćeš telefon, naknadu za ADSL promet i naknadu za ADSL brzinu.

Što ti je ako primjerice imaš Telefon Super 150, 4 Mbit i flat ovako:

Telefon: 95,78

Internet brzina: 79,64

Internet promet: 99,81

Ukupno - 275,23

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 10:50 (Danny_HR).

0 0 hvala 1
17 godina
Max ADSL flat

Da, nazvao sam u medjuvremenu i teta mi objasnila sve kaj me interesiralo :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max ADSL flat

Flat T-com

4Mbit, ne znam kako imam oko 700KB/s

http://img140.imageshack.us/img140/7460/rarhublista.jpg

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: