user.t-com.hr
Hvala na informaciji
A do sad samo 70 gb ja sam mislio da više trošim
user.t-com.hr
Hvala na informaciji
A do sad samo 70 gb ja sam mislio da više trošim
ja ne kuzim vas koji skinete 400gb+ mjsecno pa sto vragu skidate cjeli interned cete povuc na komp
Imam novi net tek 2 tjedna i otislo je vec 136,8 Gb ako se ovako nastavi moglo bi biti 300 Gb, u max teoriji mogao bi u mjesec dana skinuti nekih 5.5 Tb - 6.5 Tb ali brijem da bi dobio instant iskljucenje . No kad stavimo na stranu promet postavlja se pitanje sta da se skida jer suludo brz net sa flat prometom je san, a realnost je totalno bezveze, no to je vec neka druga tema.
da mi je znati kakva je to teorija
eh,samo serija zauzima 75 gb :O,a kamoli jos filmova(Pogotovo blueray) igara
EDIT: 1 terabajt je zamalo nemoguce skinut u mjesec dana a kamoli 5 tb....pretjerao si momak
po tome bi trebao skinat 24/7 2-3 mb po sekundi
a da mi je znati s kojim internetom mozes tolko skidat
eh,samo serija zauzima 75 gb :O,a kamoli jos filmova(Pogotovo blueray) igara
EDIT: 1 terabajt je zamalo nemoguce skinut u mjesec dana a kamoli 5 tb....pretjerao si momak
Ma što nemoguće - ja sam na T-com 4mbit ADSL imao jedan mjesec 750GB. Da ne govorim što mogu ovi s jačim vezama napraviti...
P.S. Ako treba postam dokaz
Ja napravim po prosjeku oko 200 GB prometa mjesecno.
Nema sumnje, da imam veci hard napravio bi sigurno vise.
di se to gleda?...da oborim rekorde....:D
Zimi - između 100 i 300 Gb. Liti - između 1 i 2 Gb. Sezonac.
Skini 10-ak bluray-a pa ćeš vidit kako ide gigabajtaža...
Meni je najmanje 300Gb mjesečno na bnetu. Sada sam u fazi da svakih 3 do 4 mjeseca kupujem dodatni hdd, minimalno terabajtni.
Imam novi net tek 2 tjedna i otislo je vec 136,8 Gb ako se ovako nastavi moglo bi biti 300 Gb, u max teoriji mogao bi u mjesec dana skinuti nekih 5.5 Tb - 6.5 Tb ali brijem da bi dobio instant iskljucenje . No kad stavimo na stranu promet postavlja se pitanje sta da se skida jer suludo brz net sa flat prometom je san, a realnost je totalno bezveze, no to je vec neka druga tema.
da mi je znati kakva je to teorija
24Mbit/24Mbit simetricna veza flat optika nema nekih ogranicenja ne? No kazem brz net nije nuzno i koristan ok mozda samo upload ovisi naravno cime se osoba bavi. Tako da bi mogao skinuti ogromnu kolicinu podataka ali samo u teoriji, jer u stvarnosti niti nemam 500gb hdd a kamoli vise njih od par terabajta.
Moj novi rekord! Ovaj mjesec do sad 232 GB
Rekord mi je 455.30 gb.
Laptop radi 24-7, imam vip account na Torrentleechu, a koristim još i TorrentHR i Yuwabits,
visim na jutubu, i kod god sam u sobi internet-radio svira.
ja sam dobio od optime 3 mj. besplatnog interneta i od početka mjeseca (a to je tek 9 dana) krenuo punom brzinom: već 60 GB. skida se sve živo, 28 sati na dan, 450+ dana u godini po minuti.
dobro, nije baš tako, ipak imam najsporiji optimin paket, al mislim da kužite poantu.
600 GB+ je moj rekord :-)))
WTF?!! Ovo je brutalno!
Ja godišnje skinem 60Gb - koja bijeda i jad od providera...
E moj ti boxeru nas Bh telecom jebe na svakom koraku,evo ja sam uzeo ovu moja tv kobajagi flat al na fer osnovi...Znaci opet imas limit,placam 55km i kusur za bijednu konekciju od 1024kbps...A imaju i premi paket 95km brzina ista omg
hm ja u prosjeku u zadnje vrijeme skinem izmedu 20 i 60gb mjesecno sve zavisi koji mjesec..
Izmedju 40-50 GB
oko 30 GB na tri compa
110-120gb
ma ja sam negdje oko 20 giga, osim kad mi se svidi neka igra, onda bude i više..
Do 300 gb mjesečno zna biti i nešto manje, ali rijetko!
20-100 GB. Ovisi o raspoloženje, novim stvarima na torrentu i općenito volji za download
Dajte da pitam vas koji skidate vise od 100gb mjesecno kuda to stavljate????
Sta kupujete svaki 3 mjesec jedan hard ??
a tek ovi od 300gb? svaki mjesec jedan hard??
od ovih mojih 20-60gb
najmanje 15gb je prometa na koje kakve video isjecke, igranje igara preko interneta a ostalo na multimediju, filmove muzike i tak to...
i opet svako malo brisem.. a di da skidam 300gb mjesecno jbte..
ja zasad los :D...oko 300-3500 gb mjesecno...moze to i bolje al nemam sta pametnog za skinut vise a opet treba to i odseedat
evo sad sam pogledao 23,61 gb,ne skidam previše ali sam cijeli dan na internetu,ali kako su danas stranice sve teže nakupi se
ja zasad los :D...oko 300-3500 gb mjesecno...moze to i bolje al nemam sta pametnog za skinut vise a opet treba to i odseedat
Aj daj ne seri..
Prvo imas hard od 640gb recimo da skidas mjesecno 300gb u 5 mjeseci skines 1.5tb podataka.. pa nisi tolko valjda glup da skines odigras i onda obrises ili slicno??
Aj daj ne seri..
Prvo imas hard od 640gb recimo da skidas mjesecno 300gb u 5 mjeseci skines 1.5tb podataka.. pa nisi tolko valjda glup da skines odigras i onda obrises ili slicno??
a et mislis sta oces...uglavnom skidam packove serija ogromne i onda ostavljam na seedu po par TJEDANA ili MJESECI...ispravljam se 300-350GB mjesecno*
istina hard mi je premali zasad i moram nekad brisat stvari koje mi trebaju da bi nesto mogao skinut al jbg...postam ss ako ne vjerujes..