98GB mi je max Imam us+ani T-Scum!!! Nikad više. Ide mi 1,60Mbps, a paket mi je 4Mbps!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jbg ovi smradovi iz BH telecoma pokradose imaju i oni flat al je skup i nije brz
a za mtel volio bi ja da ima al jbg neznam zasto ga nema kod nas
98GB mi je max Imam us+ani T-Scum!!! Nikad više. Ide mi 1,60Mbps, a paket mi je 4Mbps!
OMG !
OMG !
Pa postoji ti puno tema vezanih za brzinu "T-Scum"-a.
OMG !
Pa postoji ti puno tema vezanih za brzinu "T-Scum"-a.
Ja ne kontam šta je on htio reći...znači ima 4mbs a žali se jer mu ide 1600 kbps
ja imam obicno oko 300-350 a od toga bude oko 80gb upload s time da isto imam 4mb/s a dobivam samo 1.8mb/s
E jeste ...
IDE: 1,6 A TREBALO bi 4.
u KB je to oko 190-200 a trebalo bi oko 400-430.
Kužiš?
ja imam obicno oko 300-350 a od toga bude oko 80gb upload s time da isto imam 4mb/s a dobivam samo 1.8mb/s
Ljudi šta je sa vama vi ste svi napušeni najlošije trave OMFGGG !!!
Ne nego si ti napušen! Pa to su normalne brzine. Ali shvaćam te, još si n00b.
Ove brzine ti nisu u MEGABAJTIMA nego u MAGABITIMA (1 BAJT = 8 BIT)
bajt se označava velikim, a bit malim slovom.
Ja ne kontam šta je on htio reći...znači ima 4mbs a žali se jer mu ide 1600 kbps
On govori da mu brzina ide 1,6mbps, a platio je 4mbps, ti se ne bi zalio na to?
Ne nego si ti napušen! Pa to su normalne brzine. Ali shvaćam te, još si n00b.
Ove brzine ti nisu u MEGABAJTIMA nego u MAGABITIMA (1 BAJT = 8 BIT)
bajt se označava velikim, a bit malim slovom.
Ma znam tooo...1024/128 ti daje 128kilobajt po sekundi,2048/128 daje 256 kilobajta po sekudni..ali tip nije gore dobor napisao
Mb/s evo jesi sad sretan?
Mb/s evo jesi sad sretan?
ja sam mislio da dobijaš 1.8 megabajta po sekudni...a ako umjesto 4 megabita dobijaš samo 1.8 trebaš se žaliti !!!!!!!!!!
nema koristi od toga imam smece od infrastrkture u ulici i moz ga hebat
nema koristi od toga imam smece od infrastrkture u ulici i moz ga hebat
Ne kontam ???
Infrastrukture*
blago vama ljudi u BIH nema postenog neta,i ako ima preskupo je a ne nudi nesto,,ja prezivljavam sa 8GB da sa 8GB,,da hoce doci neki flat
al posten flat
Očigledno je da vi iz Federacije ne želite koristiti mtel koji ima FLAT zbog ne tako dobrih odnosa prema drugoj naciji...a u Sarajevu svakih 200m mogu naletiti na mtelov bilbord..pa brate mili što ne uzmete mtel koji tu negdje po cijeni..nego po gamers.ba se stalno žalite kako vam je mal 2,4,8,15 (ili koliko već) GB mjesečno...vi možad imate brži ali ako hoćete FLAT mtel vam je nazaobilazan
mtel net nije dostupan na teritoriju FBiH, tako da...
blago vama ljudi u BIH nema postenog neta,i ako ima preskupo je a ne nudi nesto,,ja prezivljavam sa 8GB da sa 8GB,,da hoce doci neki flat
al posten flat
Očigledno je da vi iz Federacije ne želite koristiti mtel koji ima FLAT zbog ne tako dobrih odnosa prema drugoj naciji...a u Sarajevu svakih 200m mogu naletiti na mtelov bilbord..pa brate mili što ne uzmete mtel koji tu negdje po cijeni..nego po gamers.ba se stalno žalite kako vam je mal 2,4,8,15 (ili koliko već) GB mjesečno...vi možad imate brži ali ako hoćete FLAT mtel vam je nazaobilazan
Malo je to slozenije u BiH. Sve je podijeljeno po etnickom principu. Mtel Republika Srpska koristi, jer oni imaju tu infrastrukturu. HT Mostar koristi vecinom Hercegovina i Hrvati, jer opet pokriva tu etnicku strukturu. Dok je BH Telecom najjaci u BiH opcenito i pokriva cijelu Federaciju, ali vecinom Bosnjacki dio populacije.
al posten flat
Malo je to slozenije u BiH. Sve je podijeljeno po etnickom principu. Mtel Republika Srpska koristi, jer oni imaju tu infrastrukturu. HT Mostar koristi vecinom Hercegovina i Hrvati, jer opet pokriva tu etnicku strukturu. Dok je BH Telecom najjaci u BiH opcenito i pokriva cijelu Federaciju, ali vecinom Bosnjacki dio populacije.
Ma znam ja to...al na FTV i BHT televizijama se svakodnevno vrte mtelove reklame...ja ipak mislim da je mtel dostupan u FBiH
ajd raspitacu se ja malo,pa vam javim ako ga ima odma sebi uvodim
koji se inace isplati paket od mtela jel valja ovaj od 50KM+pDV koliko je sve ukupno
Ista stvar i kod mene...Imam 4mbit a ide max 207kb, ali ja natucen cak do 400gb :D
Ma znam ja to...al na FTV i BHT televizijama se svakodnevno vrte mtelove reklame...ja ipak mislim da je mtel dostupan u FBiH
ajd raspitacu se ja malo,pa vam javim ako ga ima odma sebi uvodim
koji se inace isplati paket od mtela jel valja ovaj od 50KM+pDV koliko je sve ukupno
Dobro, ako mi ne vjerujete slobodno dokažite suprotno, ako možete.
http://www.mtel.ba/menu/2280/dostupnosti_i_registracija/?s=rjtcpqk5johdttplk67rnr7to6
Tehničku podršku za m:tel ADSLFlat servis možete dobiti na besplatnom info broju 0800 50 005 ili putem e-maila podrska@mtel.ba
Ja neznam gdje to mogu online vidit. Ja sam na B-netu :)
I ja sam na Bnet-u.
Da li netko zna gdje i kako mogu vidjeti svoj promet?
osobni rekord tamo mi je bio 12 TB, vecinom igrice, ali je svo vrijeme bio povezan, to je bilo na rođendanu, dosla su dva frenda s eksternima i skinuo sam im po 15 igrica svakom, plus to sto sam dnevno skidao/brisao desetke igrica tjedno
prosjek mi je bio 500gb mjesecno
a sad u kuci koristim spori mobilni internet od 10 gb limita i trazim upute kako da napravim wifi antenu da dobrim dometom
dobre duse mogu upute ili linkove slati na pm
Čovječe 12 TB eee jesil ti normalan?? xD xD xD xD xD
no svejedno sam ponosan :)
jos cekam poruke dobrih dusa ;)
osobni rekord tamo mi je bio 12 TB, vecinom igrice, ali je svo vrijeme bio povezan, to je bilo na rođendanu, dosla su dva frenda s eksternima i skinuo sam im po 15 igrica svakom, plus to sto sam dnevno skidao/brisao desetke igrica tjedno
prosjek mi je bio 500gb mjesecno
a sad u kuci koristim spori mobilni internet od 10 gb limita i trazim upute kako da napravim wifi antenu da dobrim dometom
dobre duse mogu upute ili linkove slati na pm
Da,a meni je teta Chuck Norris
ne zezam se, ali cjeli mjesec je neprestano skidao, sve od GTA IV kojeg sam morao dvaput skinut, napunio sam 2 terabajtna kesterne, 2tb memorije u starom kompu (4x 500gb) onda je sve to (osim winsa) bilo pobrisano, ne mojom krivnjom, ali je prvo GTA IV u sebi imalo trojanca koji i je sve pobrisao, pa sam onda pazljivo sve opet skidao, a kako sam tad vio u velikoj zgradi bilo je mreza kolko oces...
nekupilo se 12tb (tocnije 11.98)
meni na 4 Mbit/s roka po 500-520 kb/s najvise...nemam nikakvih problema sa t-com-om, odlicni su mi...uvijek imam neta, sve 5...
rekord mi je ravno 100GB, prosjek 40-70, ovisi o mjesecu, sad 10mj mi je bilo 80GB...
Code breaker
To je prakticki nemogu da skines 12 tb u jednom mjesecu.
Evo ti primjera : Evo da ti je brzina 4 Mbit/s
Neka ti prosjecno skida 450 kb/s. To znaci da ti za 1 sat skine 1620 mb, pa za 1 dan 38880 mb, a za 30 dana 1166400( odnosno 1tb i nesto sitnoga).
Cak i da imas brzni bneta 8Mbit/s mogao bi najvise skinuti 2.5 tb i to samo da ti se komp ne gasi 30 dana.
Zato ne pricaj gluposti.
Meni je rekord bio oko 400 gb i tada sam zaista dosta skidao, a sada je prosjecno oko 80 gb.