Skini film city island, meni je film ok, pa pogledaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom da mi je dl 1mb, nemam pretjerano volje skidati sta, ali eto, prosli mjesec sam potrosio 23gb
600 GB+ je moj rekord :-)))
Za 4Mb vezu jakooo dobar rezultat :-))))
PS trebalo je novi MyBook 1TB napunit hehe
U Bosni je taj vas flat oko 380 kn - 100 KM a u vas je jeftinije,mnogo jeftinije
...meni je prosijek nekih 150GB.
Rcunaj da je komp radio 24/7/30 i dl je bio u prosjeku 400 KB/s
Sunce ti kalajsano :D...Jel itko ikad skinuo vise prometa od 1TRB....
evo ti 1tb
Ja cu se ubit..... xD jel to tvoje ili???
Sunce ti kalajisano više od 1 TB?!!
Ni uz najbolju maštu, volju i vrijeme nebih uspio niti 4-tinu tvog prometa napraviti.
Nemam riječi.
Neznam sta je skido toliko...????
Nije moje, ja sam samo iscitiro post sa prethodne strane. Moj rekord je 350 gb, a i to mi je previše.
Maksimalno 50gb jer imam mali disk od 160 gb, ali ovo od 1 tb svaka čast :D
Negdje prosjecno prvih par mjeseci oko 300 GB , sada oko 100 - 150 GB
Maksimalno 50gb jer imam mali disk od 160 gb, ali ovo od 1 tb svaka čast :D
Skineš, odseedaš odsedaš 48 sati(ako ti se neda 72sata), pa obrišeš, pa opet skineš...
Ja neznam gdje to mogu online vidit. Ja sam na B-netu :)
Ja koristim optima flat zajedno s car-netom
Uzmem flat svaki mjesec
Osobni rekord: 545.75 GB
Prosijek mi je oko 200 GB
kad sam uzeo flat i upao na private torrent tracker radio sam oko 300gb mjesečno..
sad je to oko 150gb mjesečno i od toga je pola upload
uopće ne pratim
Prosjek-590GB
Maximum-868GB
Konekcija-2048/128 ili 256 (nisam siguran)
Razlog-otvaranje portova i konstantna brzina od 220-230 kbps
Oko 100gb,brzina 4mbs.Kad prijeđem na b-net na 8mbs,bit će trostruko više.
Paa, kakvih 150-200GB, ali pošto sam našao mjesto gdje "nabaviti" serije i prijenose sa utrka, malo će se povećati.
Imam jedno pitanje koja bi bila normalna brzina za čistu žičnu adsl 2mbs konekciju na torrentima...uzmimo u obzir da ima 10000 seedera i 10 lecheera baš me ovo zanima.
pa oko 100-150 GB mjesečno :)
blago vama ljudi u BIH nema postenog neta,i ako ima preskupo je a ne nudi nesto,,ja prezivljavam sa 8GB da sa 8GB,,da hoce doci neki flat
al posten flat
blago vama ljudi u BIH nema postenog neta,i ako ima preskupo je a ne nudi nesto,,ja prezivljavam sa 8GB da sa 8GB,,da hoce doci neki flat
al posten flat
Očigledno je da vi iz Federacije ne želite koristiti mtel koji ima FLAT zbog ne tako dobrih odnosa prema drugoj naciji...a u Sarajevu svakih 200m mogu naletiti na mtelov bilbord..pa brate mili što ne uzmete mtel koji tu negdje po cijeni..nego po gamers.ba se stalno žalite kako vam je mal 2,4,8,15 (ili koliko već) GB mjesečno...vi možad imate brži ali ako hoćete FLAT mtel vam je nazaobilazan
Ja mjesečno napravim od 100-150 Gb ovisi o mjesecu :D