Kako da se preko iphone spojim na Wireless

poruka: 4
|
čitano: 6.184
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako da se preko iphone spojim na

Imam jedno pitanje,dali postoji mogucnost ili neki program kako bi se moglo spojiti preko iphone na wireless koji ima lozinku...

0 0 hvala 0
16 godina

E brijem da nema ja sam se povezo na susjedov al mi je on dao lozinku heh treba se snac, al kolko ja znam nema takvog programa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako da se preko iphone spojim na
Stark kaže...

Imam jedno pitanje,dali postoji mogucnost ili neki program kako bi se moglo spojiti preko iphone na wireless koji ima lozinku...

naravno da postoji nacin.
samo upises lozinkuNamigiva
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina

Hm kad imaš wireless mrežu u okolici i pokreneš wireless aplikaciju odmah ti iskoči prozor koji te pita želiš li se spojiti i wireless je udaljen 1 klikom prsta. 

Ručni način je odabrati u glavnom meniju Settings pa Wi-Fi staviti ga na ON ako nije i pojaviti će ti se za par trenutaka dostupne mreže na popisu. Iphone doduše ima malčice slabiji reciever od komercijalnih laptopa pa nemoj očekivati čuda i hvatanje wirelessa od susjeda na drugom kraju ulice.

Što se lozinke tiče dakako moraš ju znat, osim ako nije wep enkripcija i uspiješ nabacit Backtrack na iphone.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 0:16 (nCh!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice