Imam jedno pitanje,dali postoji mogucnost ili neki program kako bi se moglo spojiti preko iphone na wireless koji ima lozinku...
Imam jedno pitanje,dali postoji mogucnost ili neki program kako bi se moglo spojiti preko iphone na wireless koji ima lozinku...
E brijem da nema ja sam se povezo na susjedov al mi je on dao lozinku heh treba se snac, al kolko ja znam nema takvog programa.
Hm kad imaš wireless mrežu u okolici i pokreneš wireless aplikaciju odmah ti iskoči prozor koji te pita želiš li se spojiti i wireless je udaljen 1 klikom prsta.
Ručni način je odabrati u glavnom meniju Settings pa Wi-Fi staviti ga na ON ako nije i pojaviti će ti se za par trenutaka dostupne mreže na popisu. Iphone doduše ima malčice slabiji reciever od komercijalnih laptopa pa nemoj očekivati čuda i hvatanje wirelessa od susjeda na drugom kraju ulice.
Što se lozinke tiče dakako moraš ju znat, osim ako nije wep enkripcija i uspiješ nabacit Backtrack na iphone.