onome tko im daje koncesiju dakle državi. kako država kaže tako mora i biti a država je od naroda i radi za narod kolko se sječam.
onome tko im daje koncesiju dakle državi. kako država kaže tako mora i biti a država je od naroda i radi za narod kolko se sječam.
Zato ljudi puknimo optiku preko bandera i ko j.... državu i sve ostale ^^
Ljudi sve dok se ne pojavi neki strani ili domaci veci igrac na tom terenu nema znatnijeg pomaka. Nemas konkurenciju, imas zato monopol. Ili da se pojave neki manji kablovski ali po cijeloj FBiH, onda bi se moglo govoriti o nekoj alternativi, ovako ili imas ili nemas net. Mada postoje provideri kablovskog neta, oni su samo u vecim gradovima, a po jacini i nisu neka konkurencija vecim providerima.
Veoma je apsurdna i frustrirajuca cinjenica da jedni drugima ne ulaze na teren, a pod ovim mislim na vece providere. Svako drzi svoj dio terena i bere kajmak.
Ja imam kablovski u sarajevu i zadovoljan sam, vecinom
1536/1024 9GB, s tim sto imamo jako dobru free zonu na kojoj sve postavljaju po zeljama, pa tako da nemam potrebu ni ovih 9GB potrosit, jer kad god mi je upaljen PC skidam nesto sa free zone, a placam 35KM, (ukljucujuci PDV i modem)
Ja imam kablovski u sarajevu i zadovoljan sam, vecinom
1536/1024 9GB, s tim sto imamo jako dobru free zonu na kojoj sve postavljaju po zeljama, pa tako da nemam potrebu ni ovih 9GB potrosit, jer kad god mi je upaljen PC skidam nesto sa free zone, a placam 35KM, (ukljucujuci PDV i modem)
narod je glup narod unatoč cijenama adsl narod se i dalje s njim koristi .Da se svi odjave na 1misec vidijo bi onda cijena u adsl.
Čujem da dolazi neka nova birma "zoneba" tako nekako zna li itko valja li čemu
Na Ht:ADSL-u sam.U blizini sam čitluka tako da je HT jedini operater tu
Imam ADSL Start 10 GB,prosli mjesec sam presao limit nekih 200 Mb a nisu mi naplatili,pa me zanima zna li netko koliko se moze preci limit,a da neuracunavaju u cijenu ili je sada svima 20Gb.
Imam ADSL Start 10 GB,prosli mjesec sam presao limit nekih 200 Mb a nisu mi naplatili,pa me zanima zna li netko koliko se moze preci limit,a da neuracunavaju u cijenu ili je sada svima 20Gb.
Gigabajt ima 1024 MB, tako da možeš mjesečno 10240 MB.
Trenutno imaš 10GB prometa jer si samo potpisao ugovor na "neograničeno" tako da možeš raskinuti ugovor kada god hoćeš, ako hoćeš mjesečno 20 GB moraš potpisati ugovor na 12 ili 24 mjeseci.
jako volim ovaj ht mostar
jer zbog njih se poboljsava bh telecom
konkurencija radi cuda
Gigabajt ima 1024 MB, tako da možeš mjesečno 10240 MB.
Trenutno imaš 10GB prometa jer si samo potpisao ugovor na "neograničeno" tako da možeš raskinuti ugovor kada god hoćeš, ako hoćeš mjesečno 20 GB moraš potpisati ugovor na 12 ili 24 mjeseci.
http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-super/%28tab_content%29/4092
Hvala ti za odgovor 240 Mb to mi je taman dobro doslo,ma neograniceno meni pase ovako,i onako nekad ne potrosim pa bezveze nabijam promet.
jako volim ovaj ht mostar
jer zbog njih se poboljsava bh telecom
konkurencija radi cuda
Ne poboljšava se BH Telekom zbog HT-a, već zbog "sitnih" ISP-ova u dijelu Federacije u kojem posluje Telekom (kao npr. Telemach, Logosoft, Telekabel itd.). HT im nije nikakva konkurencija jer nema mogućnost pružati usluge na području koje pokriva BH Telekom.
Da nebi im škodilo da malo povećaju brzinu interneta, kada bi NetFlat1 izašao na 2048/256 kB/s nebi bilo loše, 1024/128 je sramotno.