HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet

poruka: 45
|
čitano: 17.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet
alien kaže...

onome tko im daje koncesiju dakle državi. kako država kaže tako mora i biti a država je od naroda i radi za narod kolko se sječam.

ROLF LOL
Jel se ti šališ?
FBIH (Federacija Bosne i Hercegovine), da se njima zalimo? Drzavi koja ima tri presjednika, a niti jedan nije presjednik, koja nema vlastitog jezika, u kojoj mozes jos tolare i lire razmjeniti, u kojoj nemozes naci orginal - igru, win, hlace (mislim da su cak i kondomi krivotvoreni), drzava u kojoj je svako 3. auto prekucano.... U NAS DRZAVA NE ZNA PRICATI, pa da moze reci neka bude manja cijena neta.
Kako sam se nasmijao. Hvala ti.
Nemoj misliti da se tebi smijem, nemoj zamjeriti nesto. Vjerovatno ne znas kakva je situacija u BiH.
Sto se drzave tice ja mislim da bi oni jos povecali cijene...

jos jednom velika LOLCINA

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
16 godina
neaktivan
autorov komentar
alien kaže...

onome tko im daje koncesiju dakle državi. kako država kaže tako mora i biti a država je od naroda i radi za narod kolko se sječam.

eeeeee ali gdje je ta država, gdje je taj narod?? BiH politika je kao crna rupa...  što god u nju uđe ne izlazi više... a mi neznamo što se tamo događa... a BiH zakon? pa to je crna rupa u crnoj rupi... i dokle god bude ovakav državni ustroj kao što je sada mislim da BiH nema budućnosti niti u jednom aspektu društvenog napretka i razvoja... jer tu svako gleda svoje vlastite interese i radi po njima.. naravno kad ne postoji ništa da će ga spriječiti ili ograničiti...

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina

Zato ljudi puknimo optiku preko bandera i ko j.... državu i sve ostale ^^

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi sve dok se ne pojavi neki strani ili domaci veci igrac na tom terenu nema znatnijeg pomaka. Nemas konkurenciju, imas zato monopol. Ili da se pojave neki manji kablovski ali po cijeloj FBiH, onda bi se moglo govoriti o nekoj alternativi, ovako ili imas ili nemas net. Mada postoje provideri kablovskog neta, oni su samo u vecim gradovima, a po jacini i nisu neka  konkurencija vecim providerima. 

Veoma je apsurdna i frustrirajuca cinjenica da jedni drugima ne ulaze na teren, a pod ovim mislim na vece providere. Svako drzi svoj dio terena i bere kajmak.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam kablovski u sarajevu i zadovoljan sam, vecinom

1536/1024 9GB, s tim sto imamo jako dobru free zonu na kojoj sve postavljaju po zeljama, pa tako da nemam potrebu ni ovih 9GB potrosit, jer kad god mi je upaljen PC skidam nesto sa free zone, a placam 35KM, (ukljucujuci PDV i modem)

16 godina
neaktivan
systemize kaže...

Ja imam kablovski u sarajevu i zadovoljan sam, vecinom

1536/1024 9GB, s tim sto imamo jako dobru free zonu na kojoj sve postavljaju po zeljama, pa tako da nemam potrebu ni ovih 9GB potrosit, jer kad god mi je upaljen PC skidam nesto sa free zone, a placam 35KM, (ukljucujuci PDV i modem)

Koji ti je provider?

Imam par prijatelja koji koriste epn (europronet) i totalno su im razlicite konekcije..Jedan ima besprijekornu konekciju nonstop, dok drugi npr. ne moze nista skinuti, igrati online etc..zelim reci da su ti kablovski operateri poprilicno nepouzdani..
Mrzim Rimsko pravo!
17 godina

Koji ti je provider?

Imam par prijatelja koji koriste epn (europronet) i totalno su im razlicite konekcije..Jedan ima besprijekornu konekciju nonstop, dok drugi npr. ne moze nista skinuti, igrati online etc..zelim reci da su ti kablovski operateri poprilicno nepouzdani..
 globalnet, meni je sad zasad besprijekorna konekcija, iako se navecer oko 19h kad svi gledaju vijesti primjeti pad brzine.
17 godina
protjeran

narod je glup narod unatoč cijenama adsl narod se i dalje s njim koristi .Da se svi odjave na 1misec vidijo bi onda cijena u adsl.

Čujem da dolazi neka nova birma "zoneba" tako nekako zna li itko valja li čemu

0 0 hvala 0
14 godina

Na Ht:ADSL-u sam.U blizini sam čitluka tako da je HT jedini operater tu{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam ADSL Start 10 GB,prosli mjesec sam presao limit nekih 200 Mb a nisu mi naplatili,pa me zanima zna li netko koliko se moze preci limit,a da neuracunavaju u cijenu ili je sada svima 20Gb.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HT::ADSL (BiH) povaćava ADSL promet
ivoni44 kaže...

Imam ADSL Start 10 GB,prosli mjesec sam presao limit nekih 200 Mb a nisu mi naplatili,pa me zanima zna li netko koliko se moze preci limit,a da neuracunavaju u cijenu ili je sada svima 20Gb.

Gigabajt ima 1024 MB, tako da možeš mjesečno 10240 MB.

Trenutno imaš 10GB prometa jer si samo potpisao ugovor na "neograničeno" tako da možeš raskinuti ugovor kada god hoćeš,  ako hoćeš mjesečno 20 GB moraš potpisati ugovor na 12 ili 24 mjeseci.

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-super/%28tab_content%29/4092

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan

jako volim ovaj ht mostar

jer zbog njih se poboljsava bh telecom 

konkurencija radi cuda {#}

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...
ivoni44 kaže...

Gigabajt ima 1024 MB, tako da možeš mjesečno 10240 MB.

Trenutno imaš 10GB prometa jer si samo potpisao ugovor na "neograničeno" tako da možeš raskinuti ugovor kada god hoćeš,  ako hoćeš mjesečno 20 GB moraš potpisati ugovor na 12 ili 24 mjeseci.

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-super/%28tab_content%29/4092

Hvala ti za odgovor 240 Mb to mi je taman dobro doslo,ma neograniceno meni pase ovako,i onako nekad ne potrosim pa bezveze nabijam promet.

16 godina
prototype sony kaže...

jako volim ovaj ht mostar

jer zbog njih se poboljsava bh telecom 

konkurencija radi cuda {#}

Ne poboljšava se BH Telekom zbog HT-a, već zbog "sitnih" ISP-ova u dijelu Federacije u kojem posluje Telekom (kao npr. Telemach, Logosoft, Telekabel itd.). HT im nije nikakva konkurencija jer nema mogućnost pružati usluge na području koje pokriva BH Telekom.

13 godina
prototype sony kaže...

Da nebi im škodilo da malo povećaju brzinu interneta, kada bi NetFlat1 izašao na 2048/256 kB/s nebi bilo loše, 1024/128 je sramotno.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice