Bnet - spor internet

poruka: 2
|
čitano: 6.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bnet - spor internet

Imam Scientific Atlanta modem i Linksys router. Koristim Bnetov 3D paket (uz CarNet) s maksimalnom brzinom od 8Mb/s. Problem je u tome što nikad nisam imao veću brzinu od 5Mb/s (speedtest.net i bwm.carnet.hr). Ne rijetko se događalo da je veza pucala nakratko nekoliko puta tjedno. Ne znam što da radim, zvao sam bnet ali ništa korisno ne kažu, već restartaj ovo i ono.... Je li itko drugi ima sličnih problema? Je li moguće da je stvar do hardvera kao što oni kažu?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Bnet - spor internet
digital.zero kaže...

Imam Scientific Atlanta modem i Linksys router. Koristim Bnetov 3D paket (uz CarNet) s maksimalnom brzinom od 8Mb/s. Problem je u tome što nikad nisam imao veću brzinu od 5Mb/s (speedtest.net i  bwm.carnet.hr). Ne rijetko se događalo da je veza pucala nakratko nekoliko puta tjedno. Ne znam što da radim, zvao sam bnet ali ništa korisno ne kažu, već restartaj ovo i ono.... Je li itko drugi ima sličnih problema? Je li moguće da je stvar do hardvera kao što oni kažu?

je al do njihovog hardvera.. ja imam kao 16 mbita al to neprelazi 10.5... sramota. ispada da 40% gubis..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice