Evo moram se i ja osvnit na temu.
Bnet se je totalno sroza ko da pijani vode politiku al necemo sada o tome. Nama ovdje u Splitu je uredna veza samo tako preko tjedna cak i u vecernjim satima imamo neki normalni 800kB/s sto nije 8Mbits al nebitno. Preko vikenda je ZAHEB. Jedva uvatim brzine 500kB/s a i kada je uvatim internet je spor samo tako a ping da ne pricam. Po Splitu su svaki kantun centrale tako rec zato je nama bolje i malo se ljudi buni jer je vecinom ok brzina. PUCANJE VEZA virujte mi ne sicam se kada je bilo nikada tako rec osim kada oni ugase a to je bilo onu nedilju ima misec i nesto. SVE OK za sada radi al se vidi kako je mreze preopterecena kada ima ljudi na netu kada su svi kod kuce.
Vama po Zagrebu je stvarno lose i vi imate svako malo centrale kao mi al gusci je prikljucak pa svako malo puca odnosno previse vodova po centrali.
A To o normalnim korisnicima da nemogu okrenuti gigabayjte i gigabayte nek obise macku o rep.
Konkretno ja bi sam dok sam bio ovisnik o igrama moga okrenuti bez problema 300gB samo na igre mislim online igranje sto je sasvim legalno a da ne govorim ostale ukucane.
Pa ko su oni da mi kazu koliki ce mi bit flat. Danas okrecem sveukupno nekih 200gB pa sam ono tako rec sudrzan ali pisi propalo ako ce ovako dalje.
NEKA kalaju brzine kao sto je vec receno na nekih 5Mbits i nek kalaju cijene za nekih 15 posto opet ce ostati u igri i svi happy.
A trenutno najjaci bnet paket 32Mbits ako ga uzmes viruj mi imat ce ta 4MB ako ne i jace jer bnet kroz svoj koaksialni kabel moze provuc i do 100Mbits ako ne i 100MBits, samo sto se tada svima oko tebe crno pise ako si ti sio na mrezu sa fuul brzinom. Vec im je i sada crno kada su i normalne brzine. Urbana podrucja su bnet isplatila al sada su ga prebukirala da ni ne rade. Ova manja mista sta imaju bnet ja mislim da sada uzivaju jer nemaju korisnika.
http://www.bnet.hr/cro/content/download/4679/42764/file/Odgovori%20na%20pitanja%20o%20Kodeksu.pdf
Evo pogledajte malo odg na pitanja osobito statistika 0.1posto okrece abnormalno. Ma je taj je broj sigurno veci ja cu u samom splitu dignit na 1 posto ljudi sta ce okricat vise nego sto je njima normalno. A u ostalom sta ce mi flat ako nemogu sasvim legalan promet dizat u beskonacnost ali ne ja sam odma ilegalac i to je nemoguce toliki promet. Nego tribam bit ka neka budala ovisna o faceu koja ce jedva okrenuti 20 gb sa youtubom i to sam puno reka ali to je njima normalni korisnik.