Automatsko podešavanje rutera?

poruka: 7
|
čitano: 4.947
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jel moguće da je t-com pošalje ruteru podatke i namjestio korisničko ime i pasword sam? Automatski?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 22:09 (PICART).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Automatsko podešavanje rutera?

Vjerojatno ne. jer da se može, to bi (vjerojatno) nudili umjesto onih usluga dolaska tehničara ili one "podržane instalacije". BTW, zašto ti to treba? Pa nije tako teško sredit postavke rutera....

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina

Jer sam doživio takav slučaj.

Frend mi naručio adsl. I dobio već drugi dan router. No nije još dobio podatke za spajanje (korisničko ime i pass). Odlučio mu stoga ja posuditi svoj pass i username. I uredno se spojili.

Da bi ja drugi dan išao mjenjati password i ja se normlano spojio. No dodem do frenda i vidim on je spojen. Mislim si nemoguće, pa promjenjen je pass. Odem u router (on ništa ne kuži kako što, tako da ne vjerujem da me zajeb), i vidim  da unutra drugi podatci koji su evidentno postavke za njegov račun.

Ništa mi nije jasno. Jel to t-com automatski podesio router ili... tko tu koga...

17 godina
neaktivan
PICART kaže...

Jel moguće da je t-com pošalje ruteru podatke i namjestio korisničko ime i pasword sam? Automatski?

Moguće je.

Tako i funkcionira   kod Iskona. Kada na korisničkim stranicama promijenim šifru, ruter je automatski pokupi od Iskonovog servera kada se uspostavlja DSL veza i ne moram je (ne mogu je) ručno unositi u ruter.

17 godina

Hm... Zgodno. Napredak za Hrvatsku.

17 godina
neaktivan

napredak za hrvatsku?

informiraj se...

većina drugih operatera (metronet, optima, iskon...) ima već odavno takvu vrstu opreme. dakle, to je jedino o čemu ovisi da li je povukao automatski ili ne.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Uzme se telefon nazove tamo na broj 0800 9000 i onda kaže da nije dobio još pass i user name,s tim da provjere da je njegova adresa autentična i ta njihova sranja..,neće dati bilo kome pass i user name!

Uglavnom neka tvoj frend nazove i dat će mu lozinku i username!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice