ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 909.316
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja koristim bitchnetov (bhtelecom) ADSL 15G (do skora 9G), 4096/384 kbps i stvarno i jeste ova brzina to placam oko 50KM (oko 200 kuna) sa PDV-om. Druga konekcija koju koristim je ćutukov (www.cutuk.net) wireles (mislim da se paket zove) max10 protoka 4096/512 kbps + javni IP + iznajmljivanje opreme izađe isto oko 50KM(oko 200 kuna) sa PDV-om.

i jedan i drugi jako pouzdani, konekcija ne puca, protok ne varira.... za ovaj cutuk samo da napomenem, ako se odlucite za njih i hocete da nemate problema sa mrezom, uzimajte max pakete. kako sam na njihov max paket preso konekcija mi ne puca skoro nikad osim kada se mreza restartuje (svaka 22 sata)....

a bhtelecoma je problem sto ti tehnicar koji dodje skoro nema pojma o racunarima druga stvar su njihovi ADSL modemi (Kina majka). ali ako ti prikljuce i kako radi u startu radi non stop tako...

Bh telecom Bh telecom
Cutuk Zepce Cutuk Zepce
za sad bez potpisa....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ADSL u BiH

Evo ja sam ih zvao na službeni telefon, i kszu da je istinia....U 4.mjesecu imamo 50% gratis!Tooooo!!!!

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Baš gledam cjene određenih paketa kod BH Telecoma i HT-a, najskuplji paket oko 30KM jeftiniji u BH Telecomu nego u HT-u... Je me ovi moji pljačkaju.

PS. najskuplji paketi imaju isti promet, znači po 15GB mjesečno.

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 14:12 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH
cro_blue kaže...
kavasaki kaže...

Zasad jos nista na službenoj stranici.

Hehe... Da nije prvotravanjska šala u pitanju!? Belji se 

EDIT:

Evo i na službenoj stranici:

http://www.ht.ba/obavijesti/2009-03-31.htm 
Je li ovaj link neka zajebancija ili šta? Na službenoj stranici nema apsolutno ništa o povećanju prometa niti se preko www.ht.ba može doć do navedene obavijesti.
16 godina
Champollion kaže...

Je li ovaj link neka zajebancija ili šta? Na službenoj stranici nema apsolutno ništa o povećanju prometa niti se preko www.ht.ba može doć do navedene obavijesti.
 To je obavjest koju sam dobio u mailu, točno tako izgleda.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
15 godina
neaktivan

Čudno je baš to što su neki dobili mail a vijest još nije objavljena na službenim stranicama.

16 godina
Champollion kaže...

Čudno je baš to što su neki dobili mail a vijest još nije objavljena na službenim stranicama.

Toliko o ozbiljnosti naseg providera.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
ADSL u BiH

Neznam sta vise da kazem o ovom provideru! VičeViče

Slika govori 1000 rijeci, pogledajte ping!

Brzina 2048/256

Rekord za Guinessa Rekord za Guinessa
!!!!! !!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 22:04 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

A dok u  "hrvatskim podrucjima" mi placamo harac najskupljem ISP-u u ovom dijelu svemira , RS i u tome postaje svicarska za ostatak BiH:

http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-Latn/Default.aspx?TabID=680

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Da mi je znat misle li se na ostatak BiH širit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

u mene je 3072/256 10gb prometa ht mostar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vakaka kaže...

Vakaka, nekako sam stekao utisak da si iz Hercegovine, nadam se da se ne varam.
Daj mi reci, ako si korisnik Ht Mostara, dali se kod tebe desavaju cesta usporenja neta?
Meni se vec par mjeseci to desava a brzina opada i na 1/4 brzine paketa koju imam, nema sta nisam uradio, zvao, slao mailove, molio da vide u cemu je problem i jos nista nisu uradili.
Jedino sto mi je ostalo je da iz nenormalne ljutnje iskljucim net i posaljem ih u neku materinu!
16 godina
boxer kaže...
Vakaka kaže...

Vakaka, nekako sam stekao utisak da si iz Hercegovine, nadam se da se ne varam.
Daj mi reci, ako si korisnik Ht Mostara, dali se kod tebe desavaju cesta usporenja neta?
Meni se vec par mjeseci to desava a brzina opada i na 1/4 brzine paketa koju imam, nema sta nisam uradio, zvao, slao mailove, molio da vide u cemu je problem i jos nista nisu uradili.
Jedino sto mi je ostalo je da iz nenormalne ljutnje iskljucim net i posaljem ih u neku materinu!
 haj pošalji test speed, a stavit ću i ja -  i ja sam iz Hercegovine.
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
ADSL u BiH

Da iz Hercegovine sam, Grude. Nemam takvih usporenja, za sada je sve ok. Doduše muči me premal dopušteni mjesečni promet ali što se brzine tiče još nisam zamjetio neki problem. S torrentima nemam nikakvih problema, sve ide brzo i nema nikakvih prekidanja veze ili takvih gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

I prije sam ostavljao odgovor na ovu poruku koliko sam razočaran brzinom a evo dokaza :

Na službenoj stranici piše sljedeće:

ADSL START
brzina downloada: do 2048 kbit/s
brzina uploada: do 256 kbit/s
uključeni promet: 5 GB

Cijena 35,10 KM (140 kn)

A testovi pokazuju puno, puno, i previše manje (slike)..

Naravno, radi se o HT Mostar.

test 1 test 1
test 2 test 2

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Ufffffffffff... Bice mrtvih...

Covjece kakva ja usporavanja i laggove imam pa to je za plakat, pogledajte gore par postova i vidite ping!!

Cesto dobijem poruku, This server is for low ping players, znaci ne da nema normalnog igranja, nego nema nikakvog igranja online!

Ujutru veza ok, al sta mi vrijedi kad sam na poslu, kad dodjem kuci i najvise u nocnim satima, to je horor....

Evo vam par screenshotova

Brzina 2048/256

Ovako radi kad je sve uredu Ovako radi kad je sve uredu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Isto s*anje i kod mene s tim HT ADSL-om

brzina je 2048/256 ali samo na njihovim reklamama i papirima. Kod mene je ovakva.

Nemam riječi za ovo stvarno.

HT-ADSL bez komentara HT-ADSL bez komentara
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 20:43 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Imam samo da kazem sljedece:

Neka HT Mostar,  svoju krilaticu "Jer svaki korisnik je važan!",  promjeni u "Svaki korisnik je budala i haj'mo mu uzet pare!"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Imam samo da kazem sljedece:

Neka HT Mostar,  svoju krilaticu "Jer svaki korisnik je važan!",  promjeni u "Svaki korisnik je budala i haj'mo mu uzet pare!"

Potpuno se slažem a to je i puka istina, žalosna istina. Neka se srame. Evo javno to kažem.
Kao prvo cijene su im kao da smo na standardu neke Švicarske koja ima BDP per capita negdje oko 60 000 USD a kod nas je jedva 7 000 USD
Evo svih ISP providera kod njih pa možda nekome bude zanimljivo uraditi usporedbu. Ima ih doista mnogo.

Kao drugo izmišljaju neke nepostojeće račune:
Možete li misliti da je meni na prošlom računu na gornjem djelu računa(gdje je statistika prometa) pisalo 54KM utošak a na donjem, po kojem se plaća 64KM.
Ja odem odmah u HT i banem gore sav ljut, odmah na šalter i malo višim glasom kažem problem. Ona za šalterom gleda u mene kao da ću joj neznam šta uraditi i šuti.
Uze onaj račun i pogleda i reče.. " A vidi, joj, mora da se dogodila greška prilikom pisanja računa". Evo sad ću ja provjeriti ponovo stanje.
Ja se odvalim smijati, i kažem " pa zašto nije napisala manje u pi** materinu."
Dala mi drugi ispravan račun i odem ja i kažem joj. " nadam se da nam je ovo zadnji put da smo se vidili, osim onoga dana na koji ću doći da raskinem ugovor"
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
ADSL u BiH

Teško napisat bilo šta a da se ne popuši žuti karton (opetSmijeh)... Treba zaboravit na bilo kakvu ljubaznost prema ovim debilima. Ako vam internet ne radi kako treba, zovite ih, ali stalno i svaki dan. Ne znam šta bi se desilo da nakon slabog interneta (kao kod boxera) neko ode i plati pola računa, za pola kvalitete. Kakva bi im reakcija tad bila...

Karma is a funny thing.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CikaSpaso kaže...

Teško napisat bilo šta a da se ne popuši žuti karton (opetSmijeh)... Treba zaboravit na bilo kakvu ljubaznost prema ovim debilima. Ako vam internet ne radi kako treba, zovite ih, ali stalno i svaki dan. Ne znam šta bi se desilo da nakon slabog interneta (kao kod boxera) neko ode i plati pola računa, za pola kvalitete. Kakva bi im reakcija tad bila...

Reakcija bi vjerovatno bila da nakon sljedećeg plaćenog pola računa dođe do prekida dok se čitav dug ne plati. tako da se ne vrijedi sa rogatima bosti! a to što je meni, boxeru i nas još nekoliko ovako spora konekcija da ih i milion puta zovnemo zbog toga mislim da oni ništa ne bi mogli (ili znali) poboljšati... možda... razmišljam da od sutra počnem ići svako jutro i žaliti se (taman kad budu ispijali jutarnju kafu da im je svako jutro kvarim dok oni meni brzinu ne poprave).
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

@ boxer ja isto imam usporenja neta od nekih 18h pa do 24h, a ovi iz hercegovine sta igraju cod samnom njima je sve uvjek normalno.

Meni ping bude oko 300 dok njima bude ispod 80...

speedtest speedtest
Be NooB To Be Cool...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 23:09 (skandalouz).

0 0 hvala 0
16 godina
skandalouz kaže...

@ boxer ja isto imam usporenja neta od nekih 18h pa do 24h, a ovi iz hercegovine sta igraju cod samnom njima je sve uvjek normalno.

Meni ping bude oko 300 dok njima bude ispod 80...

Pa zato i pitam Hercegovce, jer vidim da meni na istom serveru ping trocifreni, a ovim u Hercegovini ok, iako smo na istom provideru.
Ja sam inace iz Posavine.

Edit: Vidim da si iz mog grada...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 1:23 (boxer).
16 godina
ADSL u BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eh ljudi sada kada vidim kako vam je u bih nikada vise necu **bati mate* t-com u

Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
ADSL u BiH

Ajoj ljudi pa ja sad tek vidim da vi na HT Mostaru placate i upload...vas bas pljackaju....to je bezobrazluk teski pa svugdje kod normalnih provajdera upload se ne placa i ne uracunava u mjesecni promet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ajoj ljudi pa ja sad tek vidim da vi na HT Mostaru placate i upload...vas bas pljackaju....to je bezobrazluk teski pa svugdje kod normalnih provajdera upload se ne placa i ne uracunava u mjesecni promet...

Uračunava se i kod T-coma

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
16 godina
ADSL u BiH

pa to je pljacka teska...sta onaj koji seeda pa ima samo seedanja 10gb mjesecno...moj prijatelj ima 81gb mjesecno seedanja...pa on se ne bi naplacao racuna nikada da nas isp tako zaracunava upload. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 8:16 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Eh, zato ja jedva čekam 8mj kad će mi isteći ugovor. Čekam zadnji dan i kad nastupi točno u ponoć napraviti ću slavu što sam ih se riješio. I nema teorije da produžim ugovor ili da ikada više budem njihov korisnik. Pa taman davali flat uz ovu brzinu koju imam za 20KM. Radije ću biti bez neta moj dragi HT:ADSL.

A naravno hvala Bogu ima i drugih ISP-ova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Sve se placa,nema nista besplatno (makar kod nas)
Kod nas kad i dobijes nesto besplatno budi sigurno da neces jeftino proc...
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice