A1 kućni internet - optika izdvojena tema

poruka: 1.029
|
čitano: 729.685
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: A1 kućni internet - optika
millennial kaže...

kako vam radi A1 zadnja 2-3 dana? meni užasno šteka. na speedtestu je sve ok, ali bilo što da učitava dođe do pola pa stane, pa onda sto godina dok završi... ista situacija na optici, mobilnom i kabelu, sve A1.

probao reset routera, drugi browser, druga lokacija... nema pomoći

Jučer je štekalo, speed test je OK, ali učitavanje stranica i YT je zapinjalo.

Danas se čini OK

2 godine
A1 kućni internet - optika

danas se stanje popravilo, čini mi se da je sad sve ok. trebao sam se ranije požaliti. 

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li koga da nije u mozaiku, a želi biti i ogrepsti se za neki popust?

Nisam neka udavača, imam samo fiksni paket, ali možda je nekome i to dovoljno :)

https://www.a1.hr/privatni/mozaik

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
millennial kaže...

kako vam radi A1 zadnja 2-3 dana? meni užasno šteka. na speedtestu je sve ok, ali bilo što da učitava dođe do pola pa stane, pa onda sto godina dok završi... ista situacija na optici, mobilnom i kabelu, sve A1.

Mene otprilike tjedan dana isto nesto steka. Speedtest uredno izbacuje ~960/95 ali u nekim trenutcima sve mi radi kao da imam 0.1/0.1 i treba mu onak 30+sec da otvori bilo koju stranicu. Danas sam imao situaciju da me bacilo iz CS2 matcha van jer kao nema interneta, pogledam dole ikonicu i interneta ima, pogledam ruter i sve zeleno... pricekam onak 30ak sekundi i odjednom ima interneta.

2 godine
hahhaajaads kaže...
millennial kaže...

Mene otprilike tjedan dana isto nesto steka. Speedtest uredno izbacuje ~960/95 ali u nekim trenutcima sve mi radi kao da imam 0.1/0.1 i treba mu onak 30+sec da otvori bilo koju stranicu. Danas sam imao situaciju da me bacilo iz CS2 matcha van jer kao nema interneta, pogledam dole ikonicu i interneta ima, pogledam ruter i sve zeleno... pricekam onak 30ak sekundi i odjednom ima interneta.

jučer je isto štekalo, danas sve ok.

13 godina

Pitanje za one koji koriste aplikaciju od A1 za gledanje TV-a: na koliko se uređaja može instalirati aplikacija i na koliko se istovremeno uređaja može gledatai s jednom kupljenom aplikacijom (od 2€). Naravno. aplikacija se može aktivirati ako imaš s njima sklopljen ugovor za interenet i tv...

0 0 hvala 0
16 godina

vi koji ste imali klasnicni net,adsl kako vec...kad ste presli na optiku jel vam racun bio isti ili

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Aha, očito je onda problem do back-enda kod A1.

Ja sam na Coax-u; vidim da imam manje više iste probleme kao i Vi na optici.

Meni to liči ko da negdje A1 ima Bottleneck na Internetu prema van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DaNiTo kaže...

vi koji ste imali klasnicni net,adsl kako vec...kad ste presli na optiku jel vam racun bio isti ili

Da, cak trenutno i manji s obzirom da sam ugrabio onu pogodnost da placam prvih 12mj. neku sicu.. znaci optika 1000/100, tv (sportski paket), telefon i kartica za tv ~2€ prvih 12mj. i nakon toga 12mj. 34€. Dok nisam bio na optici i dok sam placao u kunama bio sam tu negdje oko 250kn/mj.

Edit: od zadnjeg posta gore nisam niti jedan problem imao, sve stima top

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 18:26 (hahhaajaads).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice