Za vlasnike Logitech G810 - pitanje

poruka: 8
|
čitano: 1.935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Za vlasnike Logitech G810 - pitanje

Planiram kupiti navedenu tipkovnicu, ali US layout. Je li moguće zamjeniti tipke Y i Z, odnosno, jesu li iste?

Frend mi ima mehanički tipkovnicu na kojoj nije moguće jer je jedna tipka viša od druge, pa se osjeti razlika.

Sorry na glupom pitanju, ali je bitno, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Za vlasnike Logitech G810 - pitanje
daniel2809 kaže...

Planiram kupiti navedenu tipkovnicu, ali US layout. Je li moguće zamjeniti tipke Y i Z, odnosno, jesu li iste?

Na G910 kod mene zamijenio bez problema, vjerujem da su iste tipke i na G810.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
16 godina
odjavljen
daniel2809 kaže...

Frend mi ima mehanički tipkovnicu na kojoj nije moguće jer je jedna tipka viša od druge, pa se osjeti razlika.

Sorry na glupom pitanju, ali je bitno, hvala

Tipka je vis(lj)a ?!?!? Koliko ja znam sve su tipke jednake... Ali ja sam ionako teski nOOb

9 godina
neaktivan
Hvala! Makar sam sad saznao jos da je model s jednorednim enterom, pa me to malo smeta. 600 kuna kosta, plus graviranje hrvatskih slova 75 kuna. Kupljena od logitecha, nova zapakirana. A kod nas vec gravirana s dvorednim enterom i hrvatskom garancijom je 1000 kuna. Ne mogu se dogovorit sam sa sobom, ali svejedno puno hvala zasad :)
17 godina
daniel2809 kaže...
Hvala! Makar sam sad saznao jos da je model s jednorednim enterom, pa me to malo smeta. 600 kuna kosta, plus graviranje hrvatskih slova 75 kuna. Kupljena od logitecha, nova zapakirana. A kod nas vec gravirana s dvorednim enterom i hrvatskom garancijom je 1000 kuna. Ne mogu se dogovorit sam sa sobom, ali svejedno puno hvala zasad :)

Tipkam ti s G910 i moram ti napomenuti da ima ipak razlike u Y i Z tipki. Sad ću slikati da ti pokažem.

EDIT: evo slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 14:50 (Najbrži).
9 godina
neaktivan
Uhhh, hvala puno, puno, spasilo me od kupnje :) Skupa je to stvar, kolko god da boli rade cu dat 300 kuna više za pravu stvar onda :)
17 godina
daniel2809 kaže...
Uhhh, hvala puno, puno, spasilo me od kupnje :) Skupa je to stvar, kolko god da boli rade cu dat 300 kuna više za pravu stvar onda :)

A šta da ti kažem, ja uzeo svoju prošle godine za black friday, us layout.

9 godina
neaktivan

Ma da, ja sam taman propustio kad sam odlučio kupit, bila bi 850 kuna u HGspotu, a nisam onda ni htio kupit :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice