Pozz! Evo otvorio sam temu jer nisam našao sličnu! NAima dobio sam od prijatelja jedan stari gore navedeni printer!Problem je bio u ispisu, ono zaštopana glava pa sam ga ja skroz otvorio uzeo cjevčicu i nabio je na "inekcijsku špricu" i tako pročistio nozzlove! I sve ja fino vratio i eto ti ga na,javlja neki problem. Nakon što on ono svoje odvrti upale se sve moguće lampice i svijetle sve u istom ritmu!! Btw. stare su boje bile u njemu pa sam ih sve bacio nisam jos kupio druge! Koji je problem? Hvala na pomoći!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što pokazuje status monitor
Riješio problem!
Riješio problem!
Bilo bi lijepo kada bi napisao kako si riješio problem, u čemu je bila stvar itd. da za ubuduće ostane ako netko naleti na slično.
Riješio problem!
Bilo bi lijepo kada bi napisao kako si riješio problem, u čemu je bila stvar itd. da za ubuduće ostane ako netko naleti na slično.
Evo ovako, bio je problem sa 3 kabela ona tanka bijela koja dolaze iz glave(gdje se stavljaju boje),otpala je na vrhu ona plava deblja folija što drži kontakt,zalijepio sam lijepilom i radi!!!
Pomoć, evo nakon cijelog dana(jučer) pokušavanja da prihvati zamjenske boje neće! Ne želi mi sve četri zamjenske prihvatit! I onda mi je palo na pamet da izvadim onu pločicu sa kontaktimu u glavi i da ručno probam nabit jednu boju! I tada je priznao tu boju,pa sam tako i druge i sve prihvati ALI KAD STAVIM U GLAVU NEĆE NI JEDNU DA PRIHVATI(PROBLEM JE SA KONTAKTOM) sad ne znam koji! Molim vas hitno mi je,što prije odgovorite!Hvala!
Kupi druge zamjenske ali prvo traži u trgovini da ti ih ugrade u isti takav u njihov printer kako bi bio siguran da rade.
Barem tako mi radimo kad prodajemo Colibri trajne T0 711 - 714.
Lijepo čovijek dođe u trgovinu sa svojim printerom. A mi mu pokažemo kako te iste kazete rade u jednom drugom priteru. Zatim ih premjestimo u njegov. I ukoliko ih prihvati, svi sretni zadovoljni. I nakon toga takav printer radi bez problema par godina.
A ovdje tko zna u čemu je problem. Pogotovo kad je netko nestručan prčako po kablovima.
Znači nema ti druge ili kupiti nove tinte pa riskiraj ili ga odnesii u neki ozbiljan servis na dijagnostiku. Samo to ti nije gratis jer nitko neće svoje pune i provjerene kazete gurati u tvoj printer gratis. Ili tvoje sumljive u svoj ispravan printer pa da mu skure elektoniku a ti se izgubiš brže od lastinog repa.