Veliki problem sa Epson Epson Stylus dx4050

poruka: 7
|
čitano: 3.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozz! Evo otvorio sam temu jer nisam našao sličnu! NAima dobio sam od prijatelja jedan stari gore navedeni printer!Problem je bio u ispisu, ono zaštopana glava pa sam ga ja skroz otvorio uzeo cjevčicu i nabio je na "inekcijsku špricu" i tako pročistio nozzlove! I sve ja fino vratio i eto ti ga na,javlja neki problem. Nakon što on ono svoje odvrti upale se sve moguće lampice i svijetle sve u istom ritmu!! Btw. stare su boje bile u njemu pa sam ih sve bacio nisam jos kupio druge! Koji je problem? Hvala na pomoći!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 22:00 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Veliki problem sa Epson Epson Stylus dx4050

Što pokazuje status monitor

https://www.facebook.com/adriatix.hr
12 godina
Adriatix kaže...

Riješio problem!

12 godina
neaktivan
CPU kaže...
Adriatix kaže...

Riješio problem!

Bilo bi lijepo kada bi napisao kako si riješio problem, u čemu je bila stvar itd. da za ubuduće ostane ako netko naleti na slično.

12 godina
GreenLife kaže...
CPU kaže...
Adriatix kaže...

Riješio problem!

Bilo bi lijepo kada bi napisao kako si riješio problem, u čemu je bila stvar itd. da za ubuduće ostane ako netko naleti na slično.

Evo ovako, bio je problem sa 3 kabela ona tanka bijela koja dolaze iz glave(gdje se stavljaju boje),otpala je na vrhu ona plava deblja folija što drži kontakt,zalijepio sam lijepilom i radi!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 14:11 (CPU).
12 godina

Pomoć, evo nakon cijelog dana(jučer) pokušavanja da prihvati zamjenske boje neće! Ne želi mi sve četri zamjenske prihvatit! I onda mi je palo na pamet da izvadim onu pločicu sa kontaktimu u glavi i da ručno probam nabit jednu boju! I tada je priznao tu boju,pa sam tako i druge i sve prihvati ALI KAD STAVIM U GLAVU NEĆE NI JEDNU DA PRIHVATI(PROBLEM JE SA KONTAKTOM) sad ne znam koji! Molim vas hitno mi je,što prije odgovorite!Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Kupi druge zamjenske ali prvo traži u trgovini da ti ih ugrade u isti takav u njihov printer kako bi bio siguran da rade.

Barem tako mi radimo kad prodajemo Colibri trajne T0 711 - 714.

Lijepo čovijek dođe u trgovinu sa svojim printerom. A mi mu pokažemo kako te iste kazete rade u jednom drugom priteru. Zatim ih premjestimo u njegov. I ukoliko ih prihvati, svi sretni zadovoljni. I nakon toga takav printer radi bez problema par godina.

A ovdje tko zna u čemu je problem. Pogotovo kad je netko nestručan prčako po kablovima.

Znači nema ti druge ili kupiti nove tinte pa riskiraj ili ga odnesii u neki ozbiljan servis na dijagnostiku. Samo to ti nije gratis jer nitko neće svoje pune i provjerene kazete gurati u tvoj printer gratis. Ili tvoje sumljive u svoj ispravan printer pa da mu skure elektoniku a ti se izgubiš brže od lastinog repa.

https://www.facebook.com/adriatix.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 13:51 (Adriatix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice