Pozdrav, trebao bih preporuku USB hub-a do 100kn. USB 3.0 poželjan, ali manje bitan. Vanjsko napajanje također poželjno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav
molio bih preporuku za USB Hub (4 USB-a mi je dovoljno). Inače neznam može li se u njega uštekati 2 adaptera za wireless gamepade, da ne vuku previše struje, te je li poželjno onda da ima vlastito napajanje?
Ili da ih rađe uštekam negdje iza u kućište, pa da u USB hub uštekam adapter za bežićni miš i wireless stick?
Pitam zato jer mislim da mi je prijašnji USB hub vjerojatno zajebao matičnu (sreća da je pod garancijom pa sam dobio novu).
Hvala unaprijed!
molim preporuku usb huba koji bi bio spojen na tv i na njega bi istovremeno bio spojen jedan eksterni disk i jedan do dva usb stika
da li je to uopće moguće tako napraviti i da li bi mi možda napon mogao praviti probleme
imam jedan usb hub s 4 usb 2.0 priključka i kad ga spojim na tv i u njega ustekam jedan eksterni disk i jedan stik sve steka kao da nema
dovoljno napona da se sve pokrene
da li bi npr hub s usb 3.0-3.2 mogli riješiti taj problem
hvala
molim preporuku usb huba koji bi bio spojen na tv i na njega bi istovremeno bio spojen jedan eksterni disk i jedan do dva usb stika
da li je to uopće moguće tako napraviti i da li bi mi možda napon mogao praviti probleme
imam jedan usb hub s 4 usb 2.0 priključka i kad ga spojim na tv i u njega ustekam jedan eksterni disk i jedan stik sve steka kao da nema
hvala
Ako je ssd trebalo bi raditi a ako je klasicni hdd tesko...
hvala
ako spajaš na TV-u na USB 2.0 on može dati max 0,5A tako da ti USB 3.0 hub neće pomoći
ako spajaš na TV-u na USB 3.0 on daje max 0,9A ali i to je granično za diskove, probaj nabaviti usb hub sa vanjskim napajanjem
hvala
Ako je ssd trebalo bi raditi a ako je klasicni hdd tesko...
zanimljivo, ali kolko se sjećam po specifikacijama HDD traži manje struje za rad od SSD-a
konkretno nisam još vidio 2,5" HDD da traži više od 1A, često je to 0,7A ili manje, dok za konkretno za ovaj ssd samsung navodi "Prosjek: 2,5 W * Maksimalno: 5,0 W" iako je na slici vidljivo da treba napajanje od 1,1A