USB hub preporuka

poruka: 5
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB hub preporuka

Pozdrav, trebao bih preporuku USB hub-a do 100kn. USB 3.0 poželjan, ali manje bitan. Vanjsko napajanje također poželjno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB hub preporuka

Pozdrav

molio bih preporuku za USB Hub (4 USB-a mi je dovoljno). Inače neznam može li se u njega uštekati 2 adaptera za wireless gamepade, da ne vuku previše struje, te je li poželjno onda da ima vlastito napajanje?

Ili da ih rađe uštekam negdje iza u kućište, pa da u USB hub uštekam adapter za bežićni miš i wireless stick?

Pitam zato jer mislim da mi je prijašnji USB hub vjerojatno zajebao matičnu (sreća da je pod garancijom pa sam dobio novu).

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
USB hub preporuka

molim preporuku usb huba koji bi bio spojen na tv i na njega bi istovremeno bio spojen jedan eksterni disk i jedan do dva usb stika

da li je to uopće moguće tako napraviti i da li bi mi možda napon mogao praviti probleme

imam jedan usb hub s 4 usb 2.0 priključka i kad ga spojim na tv i u njega ustekam jedan eksterni disk i jedan stik sve steka kao da nema

dovoljno napona da se sve pokrene

da li bi npr hub s usb 3.0-3.2 mogli riješiti taj problem

hvala

0 0 hvala 0
6 godina
Re: USB hub preporuka
filip1 kaže...

molim preporuku usb huba koji bi bio spojen na tv i na njega bi istovremeno bio spojen jedan eksterni disk i jedan do dva usb stika

da li je to uopće moguće tako napraviti i da li bi mi možda napon mogao praviti probleme

imam jedan usb hub s 4 usb 2.0 priključka i kad ga spojim na tv i u njega ustekam jedan eksterni disk i jedan stik sve steka kao da nema

hvala

Ako je ssd trebalo bi raditi a ako je klasicni hdd tesko...

12 godina
Re: USB hub preporuka
filip1 kaže...

hvala

ako spajaš na TV-u na USB 2.0 on može dati max 0,5A tako da ti USB 3.0 hub neće pomoći

ako spajaš na TV-u na USB 3.0 on daje max 0,9A ali i to je granično za diskove, probaj nabaviti usb hub sa vanjskim napajanjem

Posmatrač kaže...
filip1 kaže...

hvala

Ako je ssd trebalo bi raditi a ako je klasicni hdd tesko...

zanimljivo, ali kolko se sjećam po specifikacijama HDD traži manje struje za rad od SSD-a

konkretno nisam još vidio 2,5" HDD da traži više od 1A, često je to 0,7A ili manje, dok za konkretno za ovaj ssd samsung navodi "Prosjek: 2,5 W * Maksimalno: 5,0 W" iako je na slici vidljivo da treba napajanje od 1,1A

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice