Tipkovnice

poruka: 25
|
čitano: 4.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

Pozz ljudi zanima me dali vi vidite tipkvnicu kao neko vazno gamersko pojacalo,meni stvarno nije jasno koja je razlika izmedu tipkovnica jedine meni vidljive razlike su sto se neke manje cuju,dizajn i toee to.
probo sam mnoge tipkovnice od onih od 70 kn do onih od 800 i jos mi nije jasno u cemu je tolka razlika da bih davali po 500,600 kn gore.ja naprimjer imam genuisevu slimstar 335 i probo sam npr. logitech G15 tipkovnicu i ja nekuzim nikakvu razliku pa molim vas da kazete kakve su   to razlike da za njih dajemo 500 kn gore :S

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnice

Ma ne postoji ti nikakva razlika u brzini reagiranja , preciznosti ili tako nešto to su sve mizerne razlike u odsnosu na miš jeftinjak vs skupi laserski.

Jedino što skuplje imaju su dodatne tipke, osvjetljenja i još neke sitnice

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Tipkovnice

Jesi li probao koju noviju mehaničku tipkovnicu? Neku tipa Razer BlackWidow ili Steelseries 6Gv2?

Mehaničke tipkovnice pružaju puno bolj ugođaj tokom igranja igara, a pogotovo ako se piše nekakav duži tekst naspram tipkovnica s membranama.

*_* Što da ovdje napišem? *_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

Kad si vec davao 800 kuna, mogao is probati i koju s mehanickim tipkama

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tipkovnice

Meni je tri put bolje tipkati na mojoj Lycosi nego na staroj tipkovnici od 100 kuna.

Tipke su miljama bolje, mekse i bolje reagiraju. Osvjetljenje, USB port, audio in/out, macro, antighosting, dizajn...

- Psiho246
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

ma kaj si normalan nedam ja za tipk vise od 200 kn ..xDD
npr. imam deathadder na goliathusu i sppedlink medusa nx sluske a tipkovnicu neku gamersku za 120 kn i ja sam sasvim zadovoljan bas me briga ocu li ovako il onako stisnut tipku na svakoj ima WASD i toe to za COD4 i vise nego dobro :DD

kŁiX
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnice

Moj je odogovor je da i ne.

Da, u igrama kao tipa WoW, gdje igracima trebaju dodatne tipke. 

U FPS-ovima, bas i nema neke koristi.

Ja osobno ne igram WoW-a, ali volim imati lijepu periferiju, dakle kada sjednem za komp, da mi je  sve oku ugodno, takav sam tip covjeka.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

meni je s ovim sve ugodno i puno pomaze u cod4 al s tipk nema nikakve koristi osim izgleda ljepseg :D

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tipkovnice

Da, bas neki dan u jednom Technomax-u sam probao Logitech-ovu tastaturu koja kosta ogromnu sumu novca i bio sam stvarno iznenadjen zbog toga sto se premalo razlikuje od moje MS Industrial smece tastature.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnice

Po cemu se tako malo razlikuje?

Ako cemo gledati tipkovnicu kao tipkovnicu, ima tu ogromne razlike izmedju *ebenog MS-a i boljih tipkovnica, jer sam osobno promjenio vise MS-ovih i zivo su sranje, kada sam presao na ovu od Mad Catza preporodio sam se. Udobnija je, mekse tipke itd. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

sve to uredu al bas sto ovaj kazze ja imam genius kao neka gamerska (kazem vec po koji put SPAM :DD) i opce nevidim razliku izmedu nje i logitechovih od 700kn mslm ima razlike kuzis ti to al razlika od 500 kn omfg rade cu to petkom zapit :DD

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tipkovnice
Mentalist kaže...

Da, bas neki dan u jednom Technomax-u sam probao Logitech-ovu tastaturu koja kosta ogromnu sumu novca i bio sam stvarno iznenadjen zbog toga sto se premalo razlikuje od moje MS Industrial smece tastature.

Al da je bila Razer tipkovnica onda bi bila razlika nebo i zemlja :P

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
Mentalist kaže...

Al da je bila Razer tipkovnica onda bi bila razlika nebo i zemlja :P

Nisam probao. Inace nisam jedan od vas, koji glorificirate sve sto ima 3 zmijice na sebi.

16 godina
neaktivan
Tipkovnice

Razer je kao i Apple, nekome ce biti prvi izbor a nekome zadnji.

Za ono sto nudi, ipak je preskup.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

NEKO PAMETAN AAA! razer ima tek par artikala koje je proizveo a da i vrjede tolko kolka im je cjena

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnice

Ako sam shvatio neke cinjenice, ne mora znaciti da sam pametan. {#} Ne boj se, forum je pun takvih ljudi.

Jedan primjer je Razer Deathadder, moje misljenje je da taj mis sigurno vrijedi svake kune, iako danas mozda ima i boljih miseva u tom cijenovnom rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

HMM ja imam upravo njega nisam ni lipe pozalio pogotovo kada ga ja nisam ni kupovo :DDDD

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipkovnice

Vidim da postoje ljubitelji RAZER-a i da malo pretjeruju sa svojim postovim............malo manje pljuvanja po drugim proizvodjacima jer se nemoze suditi o necemu sto nisi koristio a kamoli posjedovao{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

ja sam takoder kod tvrdnje da je razer sminkerska tvrtka i to je za ljude koji se zele preseravat . al sto je-je imaju najjbolje podloge po meni a i ima par miseva koje su napravili da vrjede novaca cisti primjer ddeathadder a sluske su sve presminkerske nijedne ispod 400kn a bolje su ono za 200kn -.-''

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnice

A gle neke tipkovnice su bolje on drugig npr. logitecg g510 ima lcd screen.. nekima nista ne znaci a drugima puno pomaze u igrma kao npr. WoW-u a pomaze i u svakodnevnom radu(sat..procesor i ram itd).

Na "boljim" tipkovnicama tipke laske stisces iako neces kuzit onda ali nakon 1-2 mj koristenja i kad ponovo probas neku za 100-200 kn vidjet ces razliku. I po meni je jako korisno sta imas profile pa ako ima vise razlicitih osoba na jednom pc-u lakse ce radit na toj tipkovnici.

LoL Nick EU: legalize154
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
fico_1504 kaže...

A gle neke tipkovnice su bolje on drugig npr. logitecg g510 ima lcd screen.. nekima nista ne znaci a drugima puno pomaze u igrma kao npr. WoW-u a pomaze i u svakodnevnom radu(sat..procesor i ram itd).

Na "boljim" tipkovnicama tipke laske stisces iako neces kuzit onda ali nakon 1-2 mj koristenja i kad ponovo probas neku za 100-200 kn vidjet ces razliku. I po meni je jako korisno sta imas profile pa ako ima vise razlicitih osoba na jednom pc-u lakse ce radit na toj tipkovnici.

Meni je uvijek bolje, i igrati se i raditi na pravom monitoru. Na onom malom se ne mogu snaci.

17 godina
neaktivan
Čips kaže...

Pozz ljudi zanima me dali vi vidite tipkvnicu kao neko vazno gamersko pojacalo,meni stvarno nije jasno koja je razlika izmedu tipkovnica jedine meni vidljive razlike su sto se neke manje cuju,dizajn i toee to.
probo sam mnoge tipkovnice od onih od 70 kn do onih od 800 i jos mi nije jasno u cemu je tolka razlika da bih davali po 500,600 kn gore.ja naprimjer imam genuisevu slimstar 335 i probo sam npr. logitech G15 tipkovnicu i ja nekuzim nikakvu razliku pa molim vas da kazete kakve su   to razlike da za njih dajemo 500 kn gore :S

Ti si nepismen. Prvo nauci pisati pa onda pricaj o tastaturama.
:)
15 godina
neaktivan

Pa vidis da ga tipkovnica j*be xD. Treba 500 kn gore pa ce bit bolje ;)

LoL Nick EU: legalize154
17 godina
neaktivan
Tipkovnice

Uh izgubio sam zvjezdicu na profilu sad sam na kecu.............au {#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnice

volim i ja vas xD

kŁiX