Pozdrav!!!
Namjeravam kupit novi headset ali neznam koji da kupim.
Sada koristim plantronics 377 i jako sam zadovoljan s njima pa zanima vaše mišljenje koji je headset bolji.
Pozdrav!!!
Namjeravam kupit novi headset ali neznam koji da kupim.
Sada koristim plantronics 377 i jako sam zadovoljan s njima pa zanima vaše mišljenje koji je headset bolji.
Ako si zadovoljan postojećim, zašto bi mijenjao?
Vec ih imam 2 godine a i imam viska love :)
Pa ako je headset ispravan i ako te zadovoljava uzmi nešto drugo ako već hoćeš potrošiti novce.
Npr koju zvučnu karticu imaš?
Imam integriranu
Imam integriranu
Pa onda umjesto novog headseta pored dobrog ispravnog uzmeš bolju zvučnu.
Time bi puno dobio na kvaliteti samog zvuka, a dobio bi i mogućnost virtualnog 7.1 zvuka kakvog imaju Siberia USB i Gamecom 380 samo malo boljeg (jer je diskretna pci/pci-e zvučna jača/bolja nego USB zvučne).
Dobra investicija bila bi ti neka zvučna tipa Asus Xonar DG (PCI) ili Asus Xonar DGx (PCI-E).
Hvala :)
samo jos 1 pitanje plantronics i ss imaju usb ulaze,jel to znaci da ako imam usb ulaz zvucna nece utjecat na zvuk?
samo jos 1 pitanje plantronics i ss imaju usb ulaze,jel to znaci da ako imam usb ulaz zvucna nece utjecat na zvuk?
One imaju integriranu svoju zasebnu zvucnu.
One imaju integriranu svoju zasebnu zvucnu.
Točno to, dakle pošto imaju vlastitu zvučnu druga zvučna ne utječe na zvuk ma kakva god ona bila (integrirana, neka jeftinjak ili neka skupa - isto je).
Siberia V2 ima analogne audio priključke + dobije se odvojena USB zvučna (kao npr kod SteelSeries 5Hv2 USB), no večina USB headseta ima baš ugrađenu USB zvučnu koja se ne može odvojiti (tj koja se ne može nekoristiti).
Ok :)
Jel možda ko od vas ima siberiu V2?
Nisam siguran jel su udobne pošto imam malo veće uši a gledo sam puno rewieva i kažu da su medium size ear cupovi.
Upravo zamijenio plantronics 780 sa siberiom v2 usb...
odusevljen sam.
Ne znam dal sam dobio pokvarene 780 ali nista mi se nije svidjelo osim udobnosti. losi basevi, los surround. microfon je navodo dobar iako kad sam kasnije testirao sam ima veliki lag. ali dobro se cuje, cist zvuk. cak mozda bolje nego siberia ali siberia nema lag. siberia preko usb ima tih mikrofon. to sam otkrio.
DELETE !
Ja ti mogu preporučiti 5H v2 od SS-a za koje svi tvrde da su bolje od SS Siberia v2. Samim tim što su novije, imaju veće ear cupove(XL), bolji zvuk za gaming. Imaš moj review, pa pročitaj ;) Za Plantronics ti ne mogu ništa reći, jer ih nema u BiH. Možda što je najvažnije, 5H v2 imaju mnogo manje problema nego SS Siberia v2, gdje se vrlo brzo mogu pojaviti problemi sa kablovima, jedna od slušalica ne radi i sl. :)
I ako ćeš već uzimati neku zvučnu, bježi od SS Siberia USB SoundCarda, jer kažu da nema neke pretjerane razlike(pa gotovo nikakve) između 2.1 i virtual 7.1 sistema :) Idi na Creative Fatal1ty USB zvučnu(5.1 ili 7.1).
Napomena još jednom : Zamolio bih vas da obrišete account "amsal", jer stvarno ne znam kome da se obratim po tom pitanju pa moram ovako.
Ok.
ma prvo sam kupio roccat kave pravi 5.1 zvuk ali nisu bile udobne i preteske su jucer sam ih prodo za 550kn i iduci tjedan kupujem corsair venegence 1300 preudbne sluske :)
A integrirana mi ima podrzava 7.1 a ove corsairove su 2.1 a kostaju 550kn tako dok skupim neke pare onda nova zvucna i to je to