Slušalice 250 -300 kn

poruka: 14
|
čitano: 2.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Slušalice 250 -300 kn

Dakle sutra idem kupiti slušalice, te mi je bitno da su dostupne odmah. ( u Zagrebu )

gledao sam plantronics 367 , no njih nema trenutno u linksu, pa ako netko zna gdje bi ih mogao nabaviti osim tamo....

Jos u obzir dolaze steelseries 4H i 3H VR ( ne znam tocno kolika je razlika, znam da je zalika u cijenu 60-ak kuna )

Dakle, kakve su steelsericie u odnosu na plantronics, i gdje da gledam za plantronicse osim u linksu ?

Hvala. 

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
15 godina
Slušalice 250 -300 kn

da se nadovezem.trebao bih savjet oko best buy slusalica do 300 kn prvenstveno za gledanje filmova,pa za slusanje glazbe i tek onda za gaming.bitno je da slusalice nisu usb vec na jack

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Slušalice 250 -300 kn

Tu nema puno rasprave

za glazbu filmove i igranje bez mikrofona

Sennheiser HD201

15 godina

mislio sam i ja te slusalice,ali nakon sto sam procitao nekoliko user review a sam odustao jer se ljudi zale da nemaju dovoljno basa i uglavnom su ih popljuvali

ima netko mozda neku drugu preporuku?

16 godina
neaktivan
Slušalice 250 -300 kn

hehe ja sam uzeo zadnje dvije 367 iz linksa :P

i mogu ti reci da su odlicne mic se moze lijepo spremit dok ti ne treba kabal je dosta dug i ono najvaznije mic switch na kablu i vol kotacic..

bass je super i zvuk opcenito..samo malo jako stiscu glavu a valda ce se rasklimat uskoro :P

dakle za 250kn odlicna stvar 

edit: sad vidim da su opet dostupne u linksu.. 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 23:32 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blue2 kaže...

mislio sam i ja te slusalice,ali nakon sto sam procitao nekoliko user review a sam odustao jer se ljudi zale da nemaju dovoljno basa i uglavnom su ih popljuvali

ima netko mozda neku drugu preporuku?

Ne znam odkale ti to, slušalice imaju basa i to savim kvalitetnog za tu cijenu, kvaliteta plastike i izrade je isto na višoj razini za razliku od drugih, ako imaš priliku idi ih probaj u trgovinu, ja sam prezadovoljan.

15 godina

nemam priliku ih isprobati jer sam trenutno u nekoj vukojebini od mjesta na krajhrvatske(bar se tako osjecam) .zbog toga i trazim savjet nekoga tko zna tocno sto valja da si narucim preko neta.jos mi se jedna stvar nesvidja a to je cijena tih hd201 jer su kod nas pre napuhane cijene tih slusalica.na e bay u su te slusalice 18 dolara .kod nas traze 3 puta vecu cijenu  i to mi se nikako nesvidja,a opet nemogu cekati mjesec dana da mi stignu iz kine:)

16 godina
neaktivan
Slušalice 250 -300 kn
Ma kakve HD 201 za te pare , bas i nije nešto kako kaže Bik. Za te pare ti je bolje uzeti nešto od AKG-a , tipa k404.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemoj hd 201, ne vrijede tih novaca. 367 posjedujem, a 201 sam sluso neko vrijeme i koliko god zvucalo glupo jer je ovo "senheiser", plantronicsi su bolji od njih, od basa do udobnosti, 201 su rasklimane nove iz trgovine, labave na usima, bez ikakvog basa... spomenio sam ih u svom reviewu plantronicsa negdje u periferiji, potrazi....

16 godina
protjeran
Slušalice 250 -300 kn

kad već idete u kupovinu, dajte zagnjavite prodavača da vam izvadi  nekoliko modela pa ih probajte i shvatićete da su 201 najgoi model ikad napravljenih sluški od sennheisera!

Čuo sam hrpu Philipsovih za cca 200-300 kn koje zvuče nevjerojatno bolje!!

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice 250 -300 kn
Upravo to Cassini , Phillips čak nije loš u tom cjenovnom rangu , ali ja bi najrađe na AKG kako sam gore spomenuo.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina

znaci da uzmem te akg??ima ih samo u ronisu,morat cu od njih naruciti

hvala

13 godina
protjeran
Slušalice 250 -300 kn

mozda ove?

http://www.instar-informatika.hr/slusalice-logitech-h390-usb/0190905

ili ove puno jeftinije, isto tako solidne ako ti treba samo gledat za filmove i mjuzu {#}

http://www.instar-informatika.hr/slusalice-logitech-h110/0190793

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice