Sennheiser HD201 - Misljenja

poruka: 37
|
čitano: 21.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo da pitam ovdje,gledam koje sluske uzeti do 200-250 kn.

Zapele mi za oko Sharkoon H10 za 200 kn u linkus,HD 201 vec ima od 180 kn i mozda Medusa NX stereo,ali mislim da je cijena prevelika za ono sto nude ( najjeftinije 250 kn,prije 4 godine platio iste 140 kn ).

Mikrofon mi toliko nije bitan,ako zatreba uzeo bi ga kasnije,najvise bi koristio za igre i to SP mozda nekada online poput COD,Battlefield i slicno,ali tad uzmem mic za 30 kn i vozi.

Mozda cu koristiti za gledanje filmova i slusanje glazbe,ali ono ne bas cesto jer imam Sony-jeve sluske za mob i cesce cu njih koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sennheiser HD201 - Misljenja
doky01akablava kaže...

Zapele mi za oko Sharkoon H10 za 200 kn u linkus,HD 201 vec ima od 180 kn i mozda Medusa NX stereo,ali mislim da je cijena prevelika za ono sto nude ( najjeftinije 250 kn,prije 4 godine platio iste 140 kn ).

Mikrofon mi toliko nije bitan,ako zatreba uzeo bi ga kasnije,najvise bi koristio za igre i to SP mozda nekada online poput COD,Battlefield i slicno,ali tad uzmem mic za 30 kn i vozi.

Mozda cu koristiti za gledanje filmova i slusanje glazbe,ali ono ne bas cesto jer imam Sony-jeve sluske za mob i cesce cu njih koristiti.

hd201 su jako dobra kupnja za te novce, to ti je nekakav entry level za ok zvuk - definitivno su bolje od ovih gamerskih koje si naveo. Uzmi si recimo ovaj mic (njega imam i radi jako dobro) i uživaj :) http://www.chipoteka.hr/artikl/97756/mikrofon-pc-knig-buba-cmp-mic8

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
ElektričnaOvca kaže...
doky01akablava kaže...

hd201 su jako dobra kupnja za te novce, to ti je nekakav entry level za ok zvuk - definitivno su bolje od ovih gamerskih koje si naveo. Uzmi si recimo ovaj mic (njega imam i radi jako dobro) i uživaj :) http://www.chipoteka.hr/artikl/97756/mikrofon-pc-knig-buba-cmp-mic8

Cak sam sad naletio na ove 

http://www.combo.hr/katalog/studio-oprema/slusalice/superlux-slusalice-hd-681-detail

Uglavnom po specifikacijama su brutalne,imaju jednogodisnje jamstvo i 50 mm naspram ovih ostalih max 30-40 mm.

Naisao na review i same hvale kao i par kolega na PCE forumu.

http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=16596

Sta kazes na ove ?

13 godina
Da, čitao sam o superlux slušalicama - nisam ih isprobao, no vjerujem da se nećeš razočarati. Sve je to miljama ispred medusa i sličnih. Jedino što trebaš znati je da su to poluotvorene sluške, što ti je dobro za prirodnost zvuka, no oni oko tebe će puno više toga čuti nego kod zatvorenih slušalica. Čisto da znaš ako ti takva situacija nije praktična.
Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
ElektričnaOvca kaže...
Da, čitao sam o superlux slušalicama - nisam ih isprobao, no vjerujem da se nećeš razočarati. Sve je to miljama ispred medusa i sličnih. Jedino što trebaš znati je da su to poluotvorene sluške, što ti je dobro za prirodnost zvuka, no oni oko tebe će puno više toga čuti nego kod zatvorenih slušalica. Čisto da znaš ako ti takva situacija nije praktična.

Ma nije,ne smeta,znaci najbolje te uzeti naspram Sharkoon H10,HD 201,Meduse itd. ?

Ne igra mi ulogu kewl izgled niti fancy driver sucelje,bitno da mogu za sve koristiti i da su kvalitetne,a vidim ove jesu i specifikacije su u rangu puno skupljih sluski.

13 godina

Imam te superluxice i imam samo rijeci hvale za njih sada :) Ako ko ni ja prije nisi koristio neke kvalitetnije sluske bit ces ocaran zvukom!

1 0 hvala 0
16 godina
tonna kaže...

Imam te superluxice i imam samo rijeci hvale za njih sada :) Ako ko ni ja prije nisi koristio neke kvalitetnije sluske bit ces ocaran zvukom!

Evo da javim dosle,ma nemam rijeci,fantazija od zvuka.

Svi spektri pokriveni,basa i vise nego dovoljno,jednostavno brutalno,imam Sonyjeve sluske nesto kao beats,odlicne su,ali ovo je dvije klase 

Kakve Sharkoon,Logitech,Razer i pm,ovo je the real thing ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice