Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.565.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
milanji kaže...

Planirao sam uzeti Sharkoon Skiller tipkovnicu i Fireglider Black miš no u Linksu me lik nagovorio da uzmem

GAMDIAS Ares Essential bundle, Ourea miš 2500dpi, backlight tipkovnica za 349 kn, tipkovnica mi se sviđa, miš je također kvalitetan,
samo da vas pitam jesam li se zeznio što nisam uzeo Fireglider koji je laserski i ima 3600 dpi?

Isto je tako moj prijatelj namjeravao uzeti Fireglider optički iz Linksa, ali ga je lik tamo nagovorio da uzme Gamdias neki (ne znam točno koji model) da bi na kraju ispalo da svi miševi iz te serije imaju problem s očitavanjem vrlo brzih pokreta... 
Ne možeš se okrenuti 180° u CS, a da miš ne zastane nakon 10°.

11 godina

Fireglider je vec stari mis, mozda ti je zato preporucio nest novo. Najbitnije da ti odgovara u ruci. Sharkoon Skiller i nije neki odabir tipkovnice ja mislim, ali ima tu i boljih od mene kaj preporucuju.

16 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Ako baš bude stani pani onda ću uzeti drugi neki kvalitetniji, nisam imao iskustva koristiti laserski i sad mi je žao što ovaj nije laserski, prošli mi je bio x3me optički i dosta dugo je služio 2 godine bez problema i zadnja godina malo malo izgubi kontakt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

Chroma ima više DPI iako je senzor isti (dakle može se dodati interpolacija) te možeš mijenjati boju osvjetljenja.

2013 ima jednu boju osvjetljenja (zelena) i to je to. Deathadder WoT je samo ružan, i dalje je to 2013.

Twitter: @191x7
16 godina

ok fala, ti onda ovaj ruzan ide meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sry odmah za off topic ali nema bas teme za to,trebao bih jedan gamepad za PC,igrao bih fifu 15,pa koji bi mi preporucili gledao sam logitech f710   http://www.portio.hr/gamepad-logitech-f710-usb-bezicni-srebrni-999000092464?sort=p.price&order=DESC 

ili logitech f310  http://www.portio.hr/gamepad-logitech-f310-usb-zicani-plavi-999000092463?sort=p.price&order=DESC  da li je velika razlika? sry jos jednom,Sretan Božić svima{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 14:30 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doca15 kaže...

Sry odmah za off topic ali nema bas teme za to,trebao bih jedan gamepad za PC,igrao bih fifu 15,pa koji bi mi preporucili gledao sam logitech f710   http://www.portio.hr/gamepad-logitech-f710-usb-bezicni-srebrni-999000092464?sort=p.price&order=DESC 

ili logitech f310  http://www.portio.hr/gamepad-logitech-f310-usb-zicani-plavi-999000092463?sort=p.price&order=DESC  da li je velika razlika? sry jos jednom,Sretan Božić svima{#}

XBox 360 Gamepad for PC ti je najbolja kupnja.

11 godina
neaktivan

Nakon godinu ipo crkao mi je sharkoon fireglider.

Igram samo fps pretezito bf3.Dvoumim se izmedu logitech g502,g402,razer deathadder chroma,roccat kone pure.

Od misa trazim da traje a ne da mi rikne nakon godinu dana.Imam srednju velicinu ruke.Molim vas savjet.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
grungepunkfreak kaže...

Nakon godinu ipo crkao mi je sharkoon fireglider.

Igram samo fps pretezito bf3.Dvoumim se izmedu logitech g502,g402,razer deathadder chroma,roccat kone pure.

Od misa trazim da traje a ne da mi rikne nakon godinu dana.Imam srednju velicinu ruke.Molim vas savjet.Hvala

Kone Pure OPTICAL ili DeathAdder. Druge ne gledaj ako si možeš te priuštiti.

17 godina

Razmatram kupnju novog miša, vukao me Deathadder 2013 no sada je aktualan Chroma i saznao sam još nekih sitnica pa mi recite koji bi vi od nabrojanih u anketi.

Deathadder je najskuplji, Koneov softver je prepun nepotrebnih opcija, Logitech bi mi pak odgovarao jer bi koristio jedan driver za keybu i miša ali G402 ima hrpu nepotrebnih gluposti koje samo povećavaju rizik od kvara i dižu težinu miša dok G302 ima taj malo čudan oblik i izgled.

2 Kone Pure Military 5000dpi
6 Razer Deathadder Chroma
9 Logitech G402
2 Logitech G302
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Uzmi onaj za koji misliš da će ti najbolje odgovarati u ruci, sve je ostalo manje više nebitno. Ja bih uzeo Chromu, još nikoga nisam čuo da mu ne odgovara oblik, a ima flawless senzor isto kao i 2013.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FTWTitanium kaže...

Uzmi onaj za koji misliš da će ti najbolje odgovarati u ruci, sve je ostalo manje više nebitno. Ja bih uzeo Chromu, još nikoga nisam čuo da mu ne odgovara oblik, a ima flawless senzor isto kao i 2013.

Iskreno, od svih njih samo sam Deathaddera držao u ruci (2013 verziju).

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Razmatram kupnju novog miša, vukao me Deathadder 2013 no sada je aktualan Chroma i saznao sam još nekih sitnica pa mi recite koji bi vi od nabrojanih u anketi.

Deathadder je najskuplji, Koneov softver je prepun nepotrebnih opcija, Logitech bi mi pak odgovarao jer bi koristio jedan driver za keybu i miša ali G402 ima hrpu nepotrebnih gluposti koje samo povećavaju rizik od kvara i dižu težinu miša dok G302 ima taj malo čudan oblik i izgled.

Preporucam ti da uzmes Zowie FK1. Jako dobar mis, a cuo sam da ima najbolji kao senzor na trzistu.

17 godina

Malo sam se re-informirao i za sada mi je optički Kone Pure čini se najizglednija opcija.

Za 400 kuna se čini jako dobro. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Malo sam se re-informirao i za sada mi je optički Kone Pure čini se najizglednija opcija.

Bilo bi glupo da ne uzmes pure jer svima ga preporucavas,a softver bas i nije prepun nepotrebnih gluposti IMHO.Ona hot key tipka sa strane je jedna o najvaznijih tipki.Kako hoces,meni je ovaj ok,ali nece svakom pasat isto. Cya,laku noc. 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan

Pozdrav

mislim si uzet razer deathadder pa me zanima kolika je razlika u chromi i prijašnjim modelima,samo znam da ima 10000 dpi što mi je nepotrebno jer ne koristim više od 2000,a vidim da starije modele mogu naći za dosta nižu cijenu npr na ebayu ali me brine jer su cijene stvarno niske o 250-300 kn za starije modele "too good to be true"?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 12:20 (Switchblade01).

0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Ja sam ga uzeo (Desert Strike). Miš je super, jedino mi se čini mali, (G 400 - bivši), pa se navikavam.

Hvala na preporuci.

17 godina
protjeran

Trebam miš za 300-350kn. Tražim nešto kvalitetno i dugotrajno poput Logitechovog MX518 koji sam dosad imao. Ne trebam miš za posebnu igru/žanr. S obzirom na dobro iskustvo s Logitechom mislim se između G300 (jeftiniji) i G302 (skuplji).

2 G300
2 G302
6 Neki drugi miš
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...

Trebam miš za 300-350kn. Tražim nešto kvalitetno i dugotrajno poput Logitechovog MX518 koji sam dosad imao. Ne trebam miš za posebnu igru/žanr. S obzirom na dobro iskustvo s Logitechom mislim se između G300 (jeftiniji) i G302 (skuplji).

Nasljednik MX518 ti je G400/G400s a njega nasljeđuje G402 Hyperion Fury. G302 je nasljednik od G3, a G300 i g300s su odvojena serija.

G302 ti je ok. Al ja bih ti preporučio CM Storm Alcor. Jeftinije, a vjerojatno bolje. MX518 je užasan oblik.

17 godina
neaktivan

evo može meni pomoć

treba mi wireless miš za laptop, ne skuplji od 100 kn a da radi bez podloge za miša, dakle, da može raditi na stolu, deci i sl. ne da mi se nosati podlogu za njega. ne treba mi gejmerski miš...nažalost, nigdje ne dobivam odg pa pokušavam na ovom topicu :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
191x7 kaže...
Prince-Artas kaže...

Nasljednik MX518 ti je G400/G400s a njega nasljeđuje G402 Hyperion Fury. G302 je nasljednik od G3, a G300 i g300s su odvojena serija.

G302 ti je ok. Al ja bih ti preporučio CM Storm Alcor. Jeftinije, a vjerojatno bolje. MX518 je užasan oblik.

Jučer kupljen miš, danas ga testiram. Samo me zanima što CM nema nekakav poseban softver/driver za njega? S njihovim stranica imam opciju za skidanje 4 vrste frimwarea, jednu sam skinuo i instalirao ali u Device manageru mi i dalje stoji:

1 1
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Tražim miš laserski, može žičan ili bežičan, ali da je namjenjen ljevacima ili barem simetričan.
Gledao sam neke Razerove, ali su preskupi, uključujući i one simetrične.
Pa me zanima ako netko zna za neke gamerske miševe sa ranije navedenim karakteristikama, a da nisu skupi kao Razerovi.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Jesus kaže...

Pozdrav!

Tražim miš laserski, može žičan ili bežičan, ali da je namjenjen ljevacima ili barem simetričan.
Pa me zanima ako netko zna za neke gamerske miševe sa ranije navedenim karakteristikama, a da nisu skupi kao Razerovi.

Unaprijed hvala!

cijena?

12 godina
neaktivan
toma20 kaže...
Jesus kaže...

Pozdrav!

Unaprijed hvala!

cijena?

Do 400 kn.

13 godina
neaktivan

Pozz ekipa zanima me neka preporuka za mišonju trenutno imam neki shit od gigabyta kojem se strgo scroll totalka, bacenih 300 kn.
Pa me zanima neka preporuka do 400kn igram LoL, Battlefield i WoT. Iskreno me nije briga za osvjetljenje niti nikakve takve pizdarije samo da ima dobar senzor posto igram po drvenoj podlozi i DPI Setting.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivsa_Cro kaže...

Pozz ekipa zanima me neka preporuka za mišonju trenutno imam neki shit od gigabyta kojem se strgo scroll totalka, bacenih 300 kn.
Pa me zanima neka preporuka do 400kn igram LoL, Battlefield i WoT. Iskreno me nije briga za osvjetljenje niti nikakve takve pizdarije samo da ima dobar senzor posto igram po drvenoj podlozi i DPI Setting.

RoocaT Kone Pure Military.

17 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...

Jučer kupljen miš, danas ga testiram. Samo me zanima što CM nema nekakav poseban softver/driver za njega? S njihovim stranica imam opciju za skidanje 4 vrste frimwarea, jednu sam skinuo i instalirao ali u Device manageru mi i dalje stoji:

Ovaj miš mi ipak ne odgovara, sutra ga vraćam. Nije samo problem što nema pratećeg softvera već i što je prelagan i čak malo malen za moju ruku. Podižem budžet na 400kn i molim preporuke za dobar miš za povremeno igranje raznih žanrova

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 18:43 (Prince-Artas).
17 godina
Prince-Artas kaže...
Prince-Artas kaže...

Ovaj miš mi ipak ne odgovara, sutra ga vraćam. Nije samo problem što nema pratećeg softvera već i što je prelagan i čak malo malen za moju ruku. Podižem budžet na 400kn i molim preporuke za dobar miš za povremeno igranje raznih žanrova

Nema softvera = plus. Lagan = plus. Malen za ruku = ni plus ni minus, osobna preferencija, no nikad miš ne može biti premali za pošten claw grip.

400 Kn? Roccat Kone Pure Optical (Military).

10 godina
neaktivan

Pozdrav... ovako ja sam imao logitech g500 i nakon tri godine mi je poceo duplirat klikove taman kad je istekla garancija, sad mi treba savjet koji da uzmem do 400kn za FPS igranje da traje mis, i zanima me na ovom rocat kone sto ste gore predlozili dali ima brzi scrol mislim na ono da ga otkocis da se vrti slobodno i kakav je opcenito mis ako ga netko ima tu?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice