Koji je od tih najbolji
Onaj koji ti dobro leži u ruci, a da nije neka divlja kvarljiva marka.
Koji je od tih najbolji
Onaj koji ti dobro leži u ruci, a da nije neka divlja kvarljiva marka.
Pozdrav,
ovako zanima me jeli moguće nabaviti miš za gaming do 300 kn i koji ???
Lp, Pero
Npr. CM Storm Havoc , Sharkoon Darkglider , Steelseries Sensei RAW , Sharkoon Drakonia ... !
bok zanima me misljenje za ovaj mis,dali je udoban i izdrzljiv:
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=ZAL-ZM-M400#prettyPhoto
Ljudovi kaj kazete o Genius Gili? Btw imam poveliku ruku i volim mijenjati hvatanje misa izmedju "claw" gripa i "full-palm" gripa... Kakav je softver od misa? Ima li ga netko?
Trebam nekog zamjenskog za prestigio pmsg1y
moze i bezicni
do nekih 200-250kn max
dali netko ima r.a.t.3 misonju? volio bi cuti koje misljenje o njemu,(htio bi ga kupiti naravno:) jako mi se svida no ne pasu mi ergonomski misevi (znaci preferiram simetricne)...bil bi vam zahvalan!LP
dali netko ima r.a.t.3 misonju? volio bi cuti koje misljenje o njemu,(htio bi ga kupiti naravno:) jako mi se svida no ne pasu mi ergonomski misevi (znaci preferiram simetricne)...bil bi vam zahvalan!LP
Smeće, ništa više. Za te novce ima puno boljih miševa, može se nači i miševa koji nemaju nekih gadnih mana.
Imao sam peticu, na početku mi je bio ok ali s vremenom mi je ergonomija dopiz.... i prodao sam ga, dosta je širok a mislim da je i trojka iste veličine. Ima preosjetljiv laser, morao sam maknuti kučište čim dalje od stola da uopće nema kontakt s njim jer i na najmanje vibracije reagira, pointer mi je često znao ludovati po ekranu. Previše ureza, proreza, udubina na kojima se samo skuplja prašina, pa onda znoj... nije to baš dobro za miša Isto bih ti preporučio da zaobiđeš kao što ti je i kolega 191x7 rekao.
Smeće, ništa više. Za te novce ima puno boljih miševa, može se nači i miševa koji nemaju nekih gadnih mana.
Smece? gadne mane?
Kratko i jasno:
14 | Razer Abyssus |
---|---|
7 | Sharkoon Fireglider |
Smece? gadne mane?
Ovisi što misli pod gadne, prije su imali velikih problema s laserima, kod mene samo ona gore kako sam ti opisao ali sam ju riješio. I bilo je softverskih problema ali ja ih nisam primjetio dok sam ga imao.
Smece? gadne mane?
Ovisi što misli pod gadne, prije su imali velikih problema s laserima, kod mene samo ona gore kako sam ti opisao ali sam ju riješio. I bilo je softverskih problema ali ja ih nisam primjetio dok sam ga imao.
Točno. Avago 3090 senzor ima probleme s jitterom i još neke sitnice, a za to treba novi firmware (nisam siguran da je Saitek odnosno Mad Catz napravio firmware s kojim bi to popravio. Uz to, RAT 3 je kvarljiv, vrlo brzo odu tipke.
I na niskom DPI ima gadnu akceleraciju, na npr 500 dpi užas.
OK hvala svima, no meni se taj mis toliko svida da cu ga ipak uzeti i probati bez obzira na mane! no hvala ekipa na odgovorima!(lako prodam ak bu katastrofa:) LP
Pošto mi je riknul desni mikroprekidač na logiju G500 a garancija je davno istekla trebam dobar optički(ne treba imati puno DPI jer igram na 800) gaming miš za ogromnu ruku sa barem 2.(ako ne i koja više) bočne tipke, miš držim prstima!
Budget je do 500kn!
Pošto mi je riknul desni mikroprekidač na logiju G500 a garancija je davno istekla trebam dobar optički(ne treba imati puno DPI jer igram na 800) gaming miš za ogromnu ruku sa barem 2.(ako ne i koja više) bočne tipke, miš držim prstima!
Budget je do 500kn!
Pogledaj si Cooler Master ponudu miševa. Sentinel Advance II ili Havoc bi ti mislim bili taman.
A za G500, kontaktiraj Logitech - možda ti pošalju drugi i to G500s. :)
Budget je do 500kn!
Pogledaj si Cooler Master ponudu miševa. Sentinel Advance II ili Havoc bi ti mislim bili taman.
A za G500, kontaktiraj Logitech - možda ti pošalju drugi i to G500s. :)
Koliko vidim oba CM su laserski z nepotrebnim DPI-om, a kaj se tiče G500 je već zamjenski kojeg sam dobio jer je otišao bilo lijevi mikroprekidač!
Koliko vidim oba CM su laserski z nepotrebnim DPI-om, a kaj se tiče G500 je već zamjenski kojeg sam dobio jer je otišao bilo lijevi mikroprekidač!
Pa, nitko te ne tjera da držiš 8200 dpi, staviš si koliko ti paše (i/ili koliko si naviknuo i to je to).
Momci vas savjet za bezicni mis, frendu treba za laptop nesto povoljno, volio bi da je logitech jer oni imaju najpouzdanije bezicne miseve koliko ja znam?
Za početak sam poslao poruku logitech suportu, pa dalje da vidim! Ako ništ ne skemijam idem u daljnju potragu za štakorom!
Momci vas savjet za bezicni mis, frendu treba za laptop nesto povoljno, volio bi da je logitech jer oni imaju najpouzdanije bezicne miseve koliko ja znam?
Evo pa nek bira iz Logitech ponude ! Od ovih jeftinijih nebih nekog posebnog izdvajao kad su manje-vise na isti kalup !
Kratko i jasno:
Možda sam trebao reć da mi neke "uber preciznost i performanse" nisu važne koliko udobnost. Čini mi se da je Razerov malen, odn. ko ovaj moj jeftinjak. A prvenstveno bi uzimao novi da je udoban i da mi cijela ruka sidne. A još je razerov cijeli plastičan i bez dodatnih tipki.
Preporuka adekvatne zamjene za R.A.T 7?
Preporuka adekvatne zamjene za R.A.T 7?
pa nista slicno ne postoji izgledom, pa prema tome i nemas bas nekog izbora ak je to u pitanju?
Ma ne, po specifikacijama i kvaliteti izrade da je slican, ili bolji eventualno
Kakva su vam iskustva sa Logitech Performance MX-om?
Naime, G700 mi je nekako uzak, pa sam mislio preći na Performance MX. Što kažete na to?
Smeće od miša.
Kakva su vam iskustva sa Logitech Performance MX-om?
Naime, G700 mi je nekako uzak, pa sam mislio preći na Performance MX. Što kažete na to?
Vidi razliku u dimenzijama tih miseva :
Width Lenght Heigh Weight
Performance Mouse MX : 87 mm (3.43 inch) 127 mm (5 inch) 49 mm (1.93 inch) 136 g (4.8 ounce)
G700 Gaming Mouse : 84 mm (3.3 inches) 129 mm (5.1 inches) 47 mm (1.9 inches) 147 g (5.19 ounce)
Skoro pa su jednaki ! Jedino da ga sam isprobas , pa da vidis !