Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.565.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 15:50 (kazo26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To nije USB. Nisam ni ja siguran ali mislim da je FW (firewire) - nikad ga osobno vidio i koristio ali ćuo legende i mitove od starijih ljudi da se to jednom davno koristilo{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
AA-d00d kaže...

To nije USB. Nisam ni ja siguran ali mislim da je FW (firewire) - nikad ga osobno vidio i koristio ali ćuo legende i mitove od starijih ljudi da se to jednom davno koristilo{#}

a jbt....jer mogu to nekako prikljucit na normalan usb ili odspojit zice pa stavit normalan usb 2.0 ?

17 godina
neaktivan

Probaj naći u nekom dućanu USB-to-Firewire adapter ako postoji ali većina (barem mislim, ja npr. imam)) matičnih ploča ima na sebi firewire konektor pa pogledaj kod sebe ako imaš. Možda će ti trebati produžni kabel onda npr ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=2879 za 25kn - malo paprena cijena ali ako nemaš drugi izbor...

Ali prvo i osnovno provjeri da li je to stvarno firewire{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Probaj naći u nekom dućanu USB-to-Firewire adapter ako postoji ali većina (barem mislim, ja npr. imam)) matičnih ploča ima na sebi firewire konektor pa pogledaj kod sebe ako imaš. Možda će ti trebati produžni kabel onda npr ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=2879 za 25kn - malo paprena cijena ali ako nemaš drugi izbor...

Ali prvo i osnovno provjeri da li je to stvarno firewire{#}

ja sad nista ne kuzim xD

i nigdje ne mogu naci takav USB na internetu -.-

sve je normalno ko na obicnom USB-u, samo sto iznad ovog bijelog ima nesto crno sa 4 rupice..

mozda se na ovoj slici bolje vidi..

17 godina
neaktivan

Da, sada se bolje vidi i to je USB onda, samo neznam zasto je tako uzak konektor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To bi mogao biti dio USB porta, pukla je plastika i ostala na portu od miša. Probaj sa pincetom ili nečim sličnim izvući to van.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
filterini kaže...

To bi mogao biti dio USB porta, pukla je plastika i ostala na portu od miša. Probaj sa pincetom ili nečim sličnim izvući to van.

Meni izgleda kao da je taj cijeli okvir uzak, tj. nema toliko prostora (koliko bi trebalo biti) između tog bijelog dijela i gornjeg dijela metalnog okvira od samog konektora.

BTW. Jesi probao uštekat?

17 godina

Tvornički defekt, ništa čudno kod MS Industriala.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probao sam ustekat i nejde..

probat cu sutra vidjet dali je nesto zapelo unutra.

i mis je vec koristen, frend  mi ga je dao takvog.

odlican je gamerski mis za tolke novce  (80 kn).

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 22:22 (kazo26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sensei RAW naručen, glossy izdanje.

Rubberized nema niti jedan dućan na lageru ni u mogućnosti nabave u HR, provjereno.

Nabacim par kratkih dojmova kad ga dobijem, zaozbiljno.

Logi G400 ide praktički glanc novi natrag u ambalažu, poprilično mi je među ostalim

nezgrapan, samo ulegnuće za palac i generalna ergonomija mi ne paše.

Van toga, ima izvrstan build quality, izvanredno je precizan i ima jako jednostavan i dobar popratni software.

Meni naprosto nije sjeo a kako mi uz to hitno treba i promjena ruke za korištenje miša, pao je Steelseries.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

Logi G400 ide praktički glanc novi natrag u ambalažu, poprilično mi je među ostalim

Van toga, ima izvrstan build quality, izvanredno je precizan i ima jako jednostavan i dobar popratni software.

Eto, drago mi je što sam našao još nekoga kome G400 i slični (MX510, MX518, G400s, G500, G500s) ne pašu. Barem nisam jedini.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

ipak je u USB-u bio neki potrgani dio necega pa sam izvadio pincetom.

hvala na pomoci {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...
forzzuk kaže...

Eto, drago mi je što sam našao još nekoga kome G400 i slični (MX510, MX518, G400s, G500, G500s) ne pašu. Barem nisam jedini.

Ne pašu ni meni.

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
15 godina
neaktivan

Neki mis na foru steelseries kane?Do 400kn?

0 0 hvala 0
15 godina
sidras kaže...

Neki mis na foru steelseries kane?Do 400kn?

Zasto ne onda Kana ?

Hoces CM Storm Havoc ?

Music As A Weapon !!
15 godina

http://www.portio.hr/index.php?page=newsPage&newsId=481

ja ga platio 360 prije 3 mjeseca, zato pozurite dok nije nestalo :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Poz ekipa...

Mislim si uzeti  Razer Naga 2014... zanima me jel se pojavila u nekoj domacoj trgovini? 

Do nedavno sam imao Logitech G600, i ergonomski mi nikako nije sjeo zbog onog treceg (ultra desnicarskog {#}) gumba...

Sad trazim alternativu, ali tu i nemam nekog velikog izbora, eventualno neki od starijih modela Nage - ali zasto ne uzeti najnoviji...

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kvalitetan miš do 800kn, must have MACRO, za igranje MMORPG-a, tipa GW2. Molim preporuke, zasad sam razmisljao o NAGI ali mi nekako ima previse tih gumbica, imam velike ruke pa mi izgleda kao da cu 3 odjednom stisnut prstom :) Preporuke molim, hvala.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crocro23 kaže...

Kvalitetan miš do 800kn, must have MACRO, za igranje MMORPG-a, tipa GW2. Molim preporuke, zasad sam razmisljao o NAGI ali mi nekako ima previse tih gumbica, imam velike ruke pa mi izgleda kao da cu 3 odjednom stisnut prstom :) Preporuke molim, hvala.

Logitech G700/G700s. Probaj i Nagu u živo možda ti gumbi budu pasali ili pak možda G600 iz logi tabora.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
14 godina

G700S all the way, imam ga i prezadovoljan sam. Ako se nađe jeftino a ne treba ti dodatni DPI slobodno uzmi G700...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TibzzX kaže...

G700S all the way, imam ga i prezadovoljan sam. Ako se nađe jeftino a ne treba ti dodatni DPI slobodno uzmi G700...

Čuj dodatan DPI, ja ne znam nikoga tko koristi više od 3000 DPI i to u specifčnim situacijama.{#}

14 godina
AA-d00d kaže...
TibzzX kaže...

Čuj dodatan DPI, ja ne znam nikoga tko koristi više od 3000 DPI i to u specifčnim situacijama.{#}

Meni je ostala navika još od starog Fireglidera, 3200 DPI u normalnom radu a kod igranja i više. 

13 godina
neaktivan

Trebam savjet za dobar miš i podlogu za FPS do 400 kn, ja sam gledal ove Genius Maurus X i Razer abyssus al vidim da ih bas ne hvalite previse, a ja se ne kuzim tako da trebam pomoc da ne trosim lovu bezveze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...
AA-d00d kaže...
TibzzX kaže...

Meni je ostala navika još od starog Fireglidera, 3200 DPI u normalnom radu a kod igranja i više. 

Za igranje (FPS-a pogotovo) se koristi od 400 - 800 DPI sve iznad toga nema smisla i u stvari si dosta neprecizniji jer nemozes raditi precizne male korekcije i visina DPI-a nema veze s preciznoscu misa tj. optike/lasera.

iggor321 kaže...

Trebam savjet za dobar miš i podlogu za FPS do 400 kn, ja sam gledal ove Genius Maurus X i Razer abyssus al vidim da ih bas ne hvalite previse, a ja se ne kuzim tako da trebam pomoc da ne trosim lovu bezveze...

Logitech G400s ili SteelSeries Sensei RAW a podloga mozes dosta kvalitetnih naci od 50 kuna nadalje osobno vec jako dugo koristim SteelSeries QCK i nebi je mjenjao za nist no sve je to stvar navike a Razer je overrated piece of trash i kvare se da to nije humano..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 11:39 (dad0r).
15 godina
iggor321 kaže...

CM Storm Havoc + CM Storm Speed RX Medium / Small !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 12:15 (Haf932).
14 godina
dad0r kaže...
vrinho kaže...
AA-d00d kaže...
TibzzX kaže...

Za igranje (FPS-a pogotovo) se koristi od 400 - 800 DPI sve iznad toga nema smisla i u stvari si dosta neprecizniji jer nemozes raditi precizne male korekcije i visina DPI-a nema veze s preciznoscu misa tj. optike/lasera.

Kao što rekoh, stvar navike, volim brzinu i toliki DPI mi ne predstavlja nikakav problem, meni je prednost. A ovo od 400-800 mi je premalo, više si ne mogu zamisliti da koristim tako mali DPI.

15 godina
neaktivan

Evo posto moj mis vec pomalo rikava (ms od 40kn) treba mi novi do max 150kn za monitor od 23" prosli je bio opticki i imao 800 dpi.. btw da bude sto precizniji da donekle mogu dobro raditi u PS-u

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 15:45 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk jel stigao sirovi Sensei?
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
12 godina
neaktivan
Ako moze pomoc pri odabiru misa,cijena do nekih 800 kn.
Razmisljao sam o roccat kone xtd i mad catz cyborg r.a.t 9. pa me zanima da li netko ima iskustva sa njima i dali ima nesto bolje za tu cijenu?

zka
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice