Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Opet pitanje/savjet..

Nedavno sam uzeo Coolermaster Inferno miš i......

Sada sam primjetio da kada stavim muziku i nabijaju basovi, (i to ne nešto kao da smo u disku, normalno muzika trči) on pleše svoj ples po desktopu kada ga pustim, a često i dok ga čvrsto držim u ruci, (i to fini ples, baš onako trči u krug kao da mu nisu sve na broju).... kada ugasim muziku on je miran... To prije nije bilo, ali probao sam smanjiti osjetljivost, deinstalirati software, DPI na najmanje, ali on je i dalje i elemenut u fura se na Kevin Costnera u filu Ples sa vukovima....

Probao sam Crysis 3 i kada padaju granate on je isto u nekom svom elementu..

Ono, sumanjam da bi miš takvog kalibra to trebao radit. prije sam imao FireGlidera i nikada nešto slično, a muzika bi bila i glasnija...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 12:43 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A i nije nekog extra kalibra taj tvoj mis....

2 4 hvala 0
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Sint1 kaže...

A i nije nekog extra kalibra taj tvoj mis....

Ali ako nije FireGlider to radio, kao ni Trust... bogami nebi trebao niti ovaj plesat...

Evo i video... Muzika svira i ne diram miša, (hm...kako ovo zvuči...)....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 12:50 (doktor1).
17 godina

Možda ti jednostavno stol vibrira od vibracija koje stvaraju zvučnici (pogotovo woofer) a miš ima glatke nožice i na glatkoj je podlozi pa je trenje jako malo...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Možda ti jednostavno stol vibrira od vibracija koje stvaraju zvučnici (pogotovo woofer) a miš ima glatke nožice i na glatkoj je podlozi pa je trenje jako malo...

Nemam woofer, zvučnici su od linije, jedan mi iznad glave, a drugi sa druge strane. iako se to dosta jako čuje do sada nisam imao sličnu sitauciju sa bilo kojim glodavcem, a muzika bi svirala i glasnije...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Vjerojatno je ovo iznad.

Da li ti se dogada isto kad spojis slusalice?

Trebao bi osjetiti i pod rukom da li ti vibrira stol.

Vjerojatno je na velikoj osjetljivosti, stol lagano vibrira, a on biljezi svaki pomak.

Javi sta si zakljucio, jer i mene zanima isti mis.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina

Bok,

naišao sam na dva oglasa tu na Bugu, jedna osoba prodaje zapakiranu Roccat Kone Plus sa garancijom, a druga isto samo je koristena malo a rijec je o Razer Taipanu

fora je u tome kaj sam do prije par dana koristio Logitech MX518 koji me je jako jako dobro sluzio 3 i pol godine i sad znam da su ova 2 isto jako dobri misevi, jedino sam cuo da roccat ima problema sa scrollom nakon nekog vremena, pa bi molio vase osobno misljenje sta mislite koji bi ovoga bolje zamjenio

Hvala

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li netko ima Sharkoon Squad. 

Zanima me koliko dobro prati senzor na low sensitivityu i ima li akceleraciju/predikciju. Pregledavao sam dokumente sa data sheetsova ali nisam pronašao.

e-mailat cu Sharkoon i pitat.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 16:43 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne mogu da se odlucim sto da kupim...
prvi izbor mi je bio Sharkoon Darkglider i skoro da sam ga uzeo ali ipak me privlaci Logitech G400 a u zadnje vrijeme gledam A4 techBloody ili kako se vec zove.

Spreman sam platiti max. 250Kn. Dugo vremena imam Logitech opt. misa i tipkovnicu i sve to jos uvijek radi ali ih ipak godine gaze :) nekako sam sigurniji sa Logitech

jer sam do sad imao stvarno pozitivna iskustva (valjda jos uvijek rade dobre miseve)... Nisam bas neki gamer ali opet bih volio neki izdrzljiv i pouzdan mis, znalci pomozite :) 

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina

Ima li netko kakva iskustva sa Steelseries Kanom? Planiram sad uskoro kupiti novi miš, ali sam ograničen na Links i HG-Spot, cijena do 300kn.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KingNothing kaže...

Ima li netko kakva iskustva sa Steelseries Kanom? Planiram sad uskoro kupiti novi miš, ali sam ograničen na Links i HG-Spot, cijena do 300kn.

Nemoj taj poluproizvod.

Ovo je miš za tebe: http://www.links.hr/?naziv=mis-coolermaster-storm-recon-4000dpi-crni-usb&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.339

13 godina

Koji miš do 120 kn za velike šake :) 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rucipe kaže...

Koji miš do 120 kn za velike šake :) 

Verbatim Rapier V1.

15 godina
marsovac kaže...

prvi izbor mi je bio Sharkoon Darkglider i skoro da sam ga uzeo ali ipak me privlaci Logitech G400 a u zadnje vrijeme gledam A4 techBloody ili kako se vec zove.

Spreman sam platiti max. 250Kn. Dugo vremena imam Logitech opt. misa i tipkovnicu i sve to jos uvijek radi ali ih ipak godine gaze :) nekako sam sigurniji sa Logitech

jer sam do sad imao stvarno pozitivna iskustva (valjda jos uvijek rade dobre miseve)... Nisam bas neki gamer ali opet bih volio neki izdrzljiv i pouzdan mis, znalci pomozite :) 

S Logitechom nemres fulat , slobodno uzmes G400 !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
191x7 kaže...
KingNothing kaže...

Nemoj taj poluproizvod.

Ovo je miš za tebe: http://www.links.hr/?naziv=mis-coolermaster-storm-recon-4000dpi-crni-usb&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.339

aj daj neko objasnjenje za ovaj komentar? Kana poluproizvod? pa taj je mis pobrao hrpu nagrada, coolermasteri ili g400 se mogu skriti pored tog misa...

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
15 godina
Stjepanj kaže...
191x7 kaže...
KingNothing kaže...

Nemoj taj poluproizvod.

aj daj neko objasnjenje za ovaj komentar? Kana poluproizvod? pa taj je mis pobrao hrpu nagrada, coolermasteri ili g400 se mogu skriti pored tog misa...

Kani je scroll jedina mana,

a pobrao je puno nagrada jer prati dobri stari oblik od Microsoft IMO 1.1 i ima solidan senzor.

Iako je po mom ukusu miš prelagan, nekih 72g. Možda sam ja navikao na Prestigiovih 170g, iako bi mi mislim 130g bilo savršeno G400.

Pingu ;)
17 godina

Kana je prelagana a ne možeš povećati težinu, po jedan gumb s lijeve i desne strane pri čemu je desni nezgodno koristiti, senzor nije baš vrhunski, tracking speed i malfunction speed su niski, ...

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Kana je prelagana a ne možeš povećati težinu, 

Ovo je samo subjektivan dojam, a neki ljudi vole lakše miševe. Dobro je da si to napisao, ali to nije mana mišu.

17 godina

bok

pitanje

naime, poceo sam puno raditi doma i zakljucio da moram mijenjati misa. mali mi je (imam vel'ku saku), trebam nekaj brze - da leti -  i trebam nekakav ergonomski.

htio sam uzeti R.A.T.a ali mi se nisu svidjali.

Razor Ouroboros mi se cini super jer je precizan i citao sam reviewe i dosta ga hvale 

ALI (naravno, uvijek ima kvaka 22) pretragom na internetu nalazim slijedece:

nekima su dodaci - bocna krila - premala

zadnji kraj misa je previse uglat

straznji dio koji se podize se pocne klimati nakon nekog vremena

mis zna "izgubiti vezu" na momente, povezano s promjenom dpia

bocni dugmici se znaju greskom pritisnuti

u wired modu rada rezolucija pada sa 1000 na 700 dpia

a tu je naravno i pitanje cijene.

molim vas ako mi mozete preporuciti misa za rad, da je sto veci, za desnjake. hvala

0 0 hvala 0
16 godina
peacock kaže...

bok

pitanje

naime, poceo sam puno raditi doma i zakljucio da moram mijenjati misa. mali mi je (imam vel'ku saku), trebam nekaj brze - da leti -  i trebam nekakav ergonomski.

htio sam uzeti R.A.T.a ali mi se nisu svidjali.

Razor Ouroboros mi se cini super jer je precizan i citao sam reviewe i dosta ga hvale 

ALI (naravno, uvijek ima kvaka 22) pretragom na internetu nalazim slijedece:

nekima su dodaci - bocna krila - premala

zadnji kraj misa je previse uglat

straznji dio koji se podize se pocne klimati nakon nekog vremena

mis zna "izgubiti vezu" na momente, povezano s promjenom dpia

bocni dugmici se znaju greskom pritisnuti

u wired modu rada rezolucija pada sa 1000 na 700 dpia

a tu je naravno i pitanje cijene.

molim vas ako mi mozete preporuciti misa za rad, da je sto veci, za desnjake. hvala

G700?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
peacock kaže...

bok

Steelseries Ikari Laser. Mislim da je taj idealan za dešnjačku šaku. A nema previše gejmerskih điđa miđa, te je dobar i za svakodnevni rad.

Isto tako, jedan ergonomski odličan, te jako velik je Steelseries WoW Cataclysm v2. Ako te ne smeta nakinđuren dizajn, mislim da bi ti odlično sjeo u ruku.

16 godina
neaktivan

Evo nakon 3.5 godine Moj Razer Deathadder 1800 DPI je počeo otkazivati (lijeva tipka zeza) i sad planiram kupiti novi miš. Imam monitor od 21.5 inch-a i sad me zanima koji je proizvođač najkvalitetniji. Razmišljao sam o Deathadder 2013 ali mi ovaj razer SYNAPSE nikako ne odgovara i mislim da im je to bio najgori moogući potezi. Molio bih neke savjete , kvaliteta izrade mi je na prvom mjestu, deathadder me dobro služio ali došlo je i njegovo vrijeme , probat cu ga ocitsit pa možda bude bolje ali sumljam.

0 0 hvala 0
17 godina

Isti problem.

Stari deathadder. Lijeva tipka mi radi dvoklik umjesto jednoklik.

Razmisljam izmedju nage hex sad kad je cijena pala, te corsaira m90.

17 godina
marsovac kaže...

Uzeo sam darkglider prije nekoliko mjeseci na temelju dobrih review-ova, mis je vrlo kvalitetan izvana, senzor je odlican, scroll wheel mi takodjer odgovara, lcd na kojem pise DPI je koristan dodatak. Nazalost, jos uvijek se nisam navikao na njegov oblik i mislim da ni necu, jednostavno mi ne pase u ruku kao prijasnji MX 518. Takodjer ovaj mis po meni ima jedan jako veliki nedostatak - jako tesko se podize. Znaci ako skrolas puno i zelis podici mis da ga vratis u pocetnu poziciju, to je vec teze, jer jednostavno mis nema dovoljno gripa da ga dignes. Da opet uzimam, uzeo bi G400(iako je ovaj lcd i scroll wheel na darkglideru stvarno dobra stvar).

17 godina
neaktivan
BMT kaže...
191x7 kaže...

Kana je prelagana a ne možeš povećati težinu, 

Ovo je samo subjektivan dojam, a neki ljudi vole lakše miševe. Dobro je da si to napisao, ali to nije mana mišu.

72g mi stvarno djeluje prelagano.

MX518 imam vec godinama i jedina zamjerka mi je sto je "lagan" - 106g

Trenutno testiram G500, koji mi je pretezak, ako ubacim sve utege. Mislim da je to stvar navike, te Golithus Control je dosta hrapava podloga.

Odgovara mi tezinom s ona 3 laksa utega. Ergonomija odlicna, jer je jako slicna MX518.

peacock kaže...
... mali mi je (imam vel'ku saku), ...

Budem ti proslijedio mail, dobio sam ponudu za neke pilule, koje povecavaju male {#}

NHF, nisam mogao odoliti

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina

Preporuka misa do 300kn najvise igram lol imam malu ruku.lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Logitech G400 ili Razer Abyssus

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 16:27 (Dachande).
14 godina

Za taj logitech pise u linksu 400kn 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, a u ADM-u ispod 250,00 kn.

13 godina
protjeran
lovvro kaže...

Preporuka misa do 300kn najvise igram lol imam malu ruku.lp

Ako se mozes jos malo protegnuti ja bi uzeo ovaj

http://www.svijet-medija.hr/p/Gaming-KOVA/31622/

Koliko god ljudi mrzili roccat, kova je dobar mis. Imao sam ju 6 mjeseci i niti jedan jedini problem, a senzor je odlican i ima bocne tipke i gumirane strane.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice