Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.073
|
čitano: 1.634.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Koju bijelu tipkovnicu uzeti?

Živili ljudi,

možete li mi preporučiti tipkovnicu sljedećih karakteristika:

• bijele/bež boje, ako ima dio tipki u drugoj boji nije problem no generalno da je svijetla
  • ISO layout (s velikim enterom, ne one američke s malim)
  • bežična
  • ne mora nužno imati isprintane ČŽŠĆĐ, to mogu ionako sam riješiti
  • da svakako ima numerički keyboard desno, može biti 100% ili mrvu stisnutiji layout no svakako da ima tipke za brojeve
  • ako firma ima i odgovarajuće bežične bijele miševe još bolje (ovo nije uvjet)

Može biti i online tko zna od kuda, nije problem ako je nema kod nas u trgovinama.

Svako dobro,

T.

P.S. primjer tipkovnica koje su mi zapale za oko su Mchose ali US layout s malim enterom mi izaziva takvu nelagodu, ne mogu si pomoći...a trudio sam se naviknuti se :/ Pa bih cijenio Vaš savjet!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:36 (Toni P).
15 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
Toni P kaže...

Koju bijelu tipkovnicu uzeti?

Živili ljudi,

možete li mi preporučiti tipkovnicu sljedećih karakteristika:

• bijele/bež boje, ako ima dio tipki u drugoj boji nije problem no generalno da je svijetla
  • ISO layout (s velikim enterom, ne one američke s malim)
  • bežična
  • ne mora nužno imati isprintane ČŽŠĆĐ, to mogu ionako sam riješiti
  • da svakako ima numerički keyboard desno, može biti 100% ili mrvu stisnutiji layout no svakako da ima tipke za brojeve
  • ako firma ima i odgovarajuće bežične bijele miševe još bolje (ovo nije uvjet)

Može biti i online tko zna od kuda, nije problem ako je nema kod nas u trgovinama.

Svako dobro,

T.

P.S. primjer tipkovnica koje su mi zapale za oko su Mchose ali US layout s malim enterom mi izaziva takvu nelagodu, ne mogu si pomoći...a trudio sam se naviknuti se :/ Pa bih cijenio Vaš savjet!

Ova je meni top samo je mali enter. Ja pikiram crnu ako će di bit bolja cijena za black friday. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice