Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.586.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Pozdrav svima :)
Tražim novu tipkovnicu i nekako mi ne ide u tome pa sam se odlučio javit u ovoj temi. Htio bih mehaničku no uopće nisam siguran koji switchevi bi mi trebali. Što tiša bi mi odlično odgovarala. I obavezno mora imati plavo osvjetljenje. Dali je moguće dobiti takvu tipkovnicu za nekih 700kn ili da se onda rađe ne petljam oko mehaničkih ako nema neke kvalitete za taj novac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nađeš mehaničku lako za 700 Kn, ali nećeš na našem tržištu naći niti jednu s plavim osvjetljenjem.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice
Dachande kaže...

Ovaj forum ne voli Razer.

Ja sam imao DeathAddera i sad Nagu Hex i volim ih oba.

to su misevi a ne tipkovnice

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nađeš mehaničku lako za 700 Kn, ali nećeš na našem tržištu naći niti jednu s plavim osvjetljenjem.

Dali bi mi mogao onda preporučit neku "ne mehaničku" da ima plavo osvjetljenje i da štima kvaliteta/cijena? :)

17 godina
SvAbO666 kaže...
191x7 kaže...

Dali bi mi mogao onda preporučit neku "ne mehaničku" da ima plavo osvjetljenje i da štima kvaliteta/cijena? :)

Ne. Možda SpeedLink Darksky (svijetli mislim plavo), ali to nije nešto posebna tipkovnica.

Zbog čega nužno mora biti plavo osvjetljenje?

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
SvAbO666 kaže...
191x7 kaže...

Ne. Možda SpeedLink Darksky (svijetli mislim plavo), ali to nije nešto posebna tipkovnica.

Zbog čega nužno mora biti plavo osvjetljenje?

Cijeli setup mi je plavi :/ 

Pa šta je tako rijetka plava boja?? :O

17 godina

Kaj nije sad neka plava na akciji u Linksu za 199kn. Dođe i miš s njom?

Coolermasterova neka?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina

CoolerMaster Devastator - dobijes mis i tipkovnicu sad je vikend akcija 200kn inace je 250kn. Isplativo dosta.

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
chrispy450 kaže...

CoolerMaster Devastator - dobijes mis i tipkovnicu sad je vikend akcija 200kn inace je 250kn. Isplativo dosta.

Ja uzeo danas, jedino što se nekad zahebem pa umjesto enter stisnem ž jer je US layout i mali enter al navikniću se

17 godina
Ma bolje neku mehaničku pa makar ne svjetlila...
Moj PC  
6 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

CoolerMaster Devastator sa HR layoutom i hrvatskim svjetlećim slovima je danas stigla u Links a od sutra bi trebala biti

dostupna u ADM-u(zvao ja i pitao).U Linksu je 300KN,nije baš ni malo...

Da bude OT ja se mislim uzeti Trust Elight Illuminated(oko 200kn),isto ima HR slova i svjetleća je ali za razliku od Devastatora

osvjetljenje dolazi kroz slova,a ne okolo,što mi je osobno puno draže.Ima li je itko da kaže mišljenje?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
ciovo1 kaže...

CoolerMaster Devastator sa HR layoutom i hrvatskim svjetlećim slovima je danas stigla u Links a od sutra bi trebala biti

dostupna u ADM-u(zvao ja i pitao).U Linksu je 300KN,nije baš ni malo...

Da bude OT ja se mislim uzeti Trust Elight Illuminated(oko 200kn),isto ima HR slova i svjetleća je ali za razliku od Devastatora

osvjetljenje dolazi kroz slova,a ne okolo,što mi je osobno puno draže.Ima li je itko da kaže mišljenje?

Ja sam kupio Devastator i nije točno da osvjetljenje ide samo okolo tipki, ide i okolo tipki i kroz slova, zapravo ako je dan, normalno osvjeljenja soba sa ugašenim svjetlom u tipkovnici oznake na tipkama se jedva vide

14 godina
neaktivan

Koji layout je najsličniji našem, UK?

Da li su za gameing bolji brown ili black Cherry MX switchevi.

Koju tipkovnicu preporučujute do 1500kn, mislio sam uzeti Roccat Ryos MK Pro, samo me brine jednogodišnje jamstvo, iako svi kažu da si nepokvarljive... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da je najsličniji našem layoutu njemački(qwertz),UK je qwerty,znači  u odnosu na našu slova z i y su zamjenjena,

@  i neki znakovi su na drugom mjestu.Ja sam mislio uzet iz Computeruniversa Corsair Vengeance K70 mehaničku tipkovnicu sa

RED Cherry MX switchevima koji su kao najbolji za gaming,s dostavom košta 150 Eura i ima odlične preporuke.

Trenutno mi je to ipak malo previše novaca za tipkovnicu.Na kraju sam uzeo ovu gore spomenutu Trust tipkovnicu i zasad skroz

zadovoljan.Dimenzije mi odgovaraju(nije velika),dobro osvjetlenje slova(HR Layout,sva slova svjetle) u tri boje(plava,zelena,aqua).

Nije glasna,feeling pod prstima je isto OK.Za 230KN( s dostavom) prezadovoljan.

17 godina
ISO layout ima veliku Enter tipku, a najsličniji našemu su Slovenski i Srpski latinični. ANSI layout ima mali Enter i najviše je korišten u US.

Do 1500 KN preporučam Ligutech G710+.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Najbolje otić u dučan tipa Elipso, Hgspot, Links i tamo isprobat tipkovnicu. Vidjeti kakve su tipke i kupiti 

You are wrong, fucked, and overrated and I think am gonna be sick of your fall!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
nex987 kaže...

Koji layout je najsličniji našem, UK?

Da li su za gameing bolji brown ili black Cherry MX switchevi.

Koju tipkovnicu preporučujute do 1500kn, mislio sam uzeti Roccat Ryos MK Pro, samo me brine jednogodišnje jamstvo, iako svi kažu da si nepokvarljive... 

Strike 7

14 godina
neaktivan

Strike 7 nije mehanička...samo nakićena

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
nex987 kaže...

Strike 7 nije mehanička...samo nakićena

Pa nisi ni napisao da hoćeš mehaničku.......osim toga Strike 7 je brutalna tipkovnica, po svemu, dizajnu, funkcionalnosti, ugođaju.....ju nejm it

14 godina
neaktivan

neću toliko platiti za membransku tipkovnicu, Strike 7 je sve ono ok lijepo ali u današnje vrijeme nepotrebno, što će ti LCD na tipkovnici u današnje vrijeme smartfona i tableta i lijepih aplikacija kao Roccat Power Grid

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a koja je uopće razlika izmedu gamerske tipkovnice i ne-gamerske, isto tako i misa?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

a koja je uopće razlika izmedu gamerske tipkovnice i ne-gamerske, isto tako i misa?

Da si pročitao odgovarajuće teme (pod tim mislim prve postove tema), znao bi.

16 godina

Razlika je u izgledu i dodatnim tipkama, ostalo ništa

You are wrong, fucked, and overrated and I think am gonna be sick of your fall!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ove gamerske tipkovnice su s onim visokim tipkama? Ja sad imam onu s niskim tipkama i super je kod tipkanja a nijr lose ni kod igranja igrica, samo nema osvjetljenja pa jel imate kakav prijedlog za takvu nekakvu za oko 200 kn s osvjetljenjem, da ima i nase znakove po mogucnosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

Ove gamerske tipkovnice su s onim visokim tipkama? Ja sad imam onu s niskim tipkama i super je kod tipkanja a nijr lose ni kod igranja igrica, samo nema osvjetljenja pa jel imate kakav prijedlog za takvu nekakvu za oko 200 kn s osvjetljenjem, da ima i nase znakove po mogucnosti

Genius kb-g265 - ~190kn u portiju.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
fila2208 kaže...
maxy0 kaže...

vidim na slikama na google na nema čćđž, jel tako i ta u portiu?

15 godina
maxy0 kaže...
fila2208 kaže...
maxy0 kaže...

vidim na slikama na google na nema čćđž, jel tako i ta u portiu?

Ja je imam i ima šđčćž, normalni enter i sve kako treba biti.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
neaktivan

Ja sam se evo odlucio na razer blackwidow sa orange switchevima (stealth), nema je kod nas pa sam sa razer stora narucio, nažalost u hrvatsku šalju samo express delivery sto je 47 eura, no dobro, nadam se da ce opravdati cijenu kvalitetom

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok ljudi! Trebao bih bežičnu tipkovnicu i miša za HTPC za dnevnu sobu (za igranje) ! Cijena ukupno do 300-400kn (ako se može nabaviti uopće :D). Tipkovnica bi trebala imati manje mekše tipke (ne kao laptop baš, ali ne ni kao obična tvrda tipkovnica - najbolje nešto između), što manje funkcijskih tipki kao i miš..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta mislite na ovu ? Logitech K360 - http://mondo.hr/bezicna-tipkovnica-logitech-k360

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice