Pozdrav meni corsair u zamjenu za moju k90 nudi k95 i k70. Koju da uzmem? Nekako mi k70 izgleda bolje jer mi netrebaju ovi macro keyevi i nikad ih nisam koristio. Jel ima neka jos razlika osim toga?
Ja sam danas kupio K70 i prezadovoljan sam. I puno lijepša mi je od K95.
Ja sam dosad imao k90 pa ce mi je zamjenit ali k90 vise nema pa ce mi dati noviju verziju k70 ili k90. K90 i meni je bolja jer stvarno mi netrebajuu ove g tipke. Samo jos nisam siguran koje switcheve uzeti. Brown,blue ili red. Trebat ce mi dosta i za tipkanj (programiranje)
Imao sam prije ove tipkovnice Razer Blackwidow ona je isto mehanička i ima MX Blue switcheve i jako su glasni. Tako da MX Blue ne uzimaj preglasna je čujem se čitava kuća kako tipkam heh. Eh sada MX Brown i MX Red se razlikuju tako da MX Brown treba jači pritisak da se stisne dok MX Red zahtjeva slabije po seljački MX Brown su tvrđi switchevi a MX Red mekši. Na K70 imaš MX Red, MX Brown i MX Blue. ALi u HRV su samo došle sa verzijom MX Red. Jedino ak šalješ direkt u Nizozemsku tipkovnicu onda ćeš vjv moći birati i preporučujem ti MX Red. Eh sada po mojem mišljenju dat će ti adekvatnu zamjenu i mislim da nećeš moći birati između K70 i K95 neg ćeš dobiti K95. Imam iskustva kada sam im slao COrsair H100 vodeno i htio sam H90 il H110 nisam mogao nego sam dobio nasljednika H100i.