Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.081.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Treba mi pomoc oko gaming slusalica, naravno da su dobre ako je ikako moguce, opcenito za cs:go, black ops 2, pes 2016, do 250kn, hvala :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Pozdrav ekipa, trebam pomoc vezano za headset, imam sve od Logitecha pa bi htio da je headset isto Logitech, ali ako postoji nesto bolje, naravno to ce se odabrati. Cijena 120 eura ili 750 kn. U HR i vani, sto god je bolje. Hvala. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroRex kaže...

Pozdrav ekipa, trebam pomoc vezano za headset, imam sve od Logitecha pa bi htio da je headset isto Logitech, ali ako postoji nesto bolje, naravno to ce se odabrati. Cijena 120 eura ili 750 kn. U HR i vani, sto god je bolje. Hvala. :)

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=HyperX+Cloud

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina
CroRex kaže...

[RECENZIJA] Logitech G633 Artemis Spectrum / G933

Do 100€ G430, G930, G35 (problemi s lomljenjem nosača slušalice). Isto tako imam kompletnu Logi periferiju te sam zato i uzeo novu generaciju slušalica - G633, a ne ove stare koje poneke imaju problema.

Svakako za taj cijenovni rang uzmi neki drugi brand, hyperx, sennheiser itd.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 20:03 (Najbrži).
11 godina
neaktivan

Hvala decki, G633 i Cloud 2 sam i gledao, nekako bi uzeo G633, al i Cloud 2 mi je dobar, jedino sto mu nije neki dizajn. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroRex kaže...

Hvala decki, G633 i Cloud 2 sam i gledao, nekako bi uzeo G633, al i Cloud 2 mi je dobar, jedino sto mu nije neki dizajn. 

fućkaš dizajn, bitno je kako rade, a rade i više nego odlično

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
17 godina
CroRex kaže...

Kao fan Logitecha preporučam ti Cloud 2 od navedenih ;)

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
17 godina
CroRex kaže...

Ako si iz ZG-a, cijena novih u dućanu je ~400kn.

http://www.njuskalo.hr/pc-audio/prodajem-zapakirane-slusalice-logitech-g230-oglas-17764225

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
11 godina
Najbrži kaže...
CroRex kaže...

Ako si iz ZG-a, cijena novih u dućanu je ~400kn.

http://www.njuskalo.hr/pc-audio/prodajem-zapakirane-slusalice-logitech-g230-oglas-17764225

Nekako mi je sumnjivo..

If you have nothing to lose, try.
16 godina

Jel netko probao Superlux HMC-660E ?

Može li netko potvrditi da Superlux EVO 681 EVO sadrže u paketu pjenaste jastučiće ili se moraju odvojeno kupiti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 21:24 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Arabarran kaže...

Jel netko probao Superlux HMC-660E ?

Može li netko potvrditi da Superlux EVO 681 EVO sadrže u paketu pjenaste jastučiće ili se moraju odvojeno kupiti?

Dobiješ jastučiće, kabel od 1 i 3 metra, 3.5 i 6.3mm jack, sve to u zgodnoj superlux torbici.  

11 godina

jel ima tko iskustva sa Sennheiser game One/Zero slušalicama...navodno su skoro iste samo kaj je One open a Zero closed design...sve prednosti i mane sam više manje proštudiral i prvo sam bio siguran da uzimam closed kakve su i sadašnje logijeve a sad se dvoumim da probam open designe i realističniji i kak vele širi raspon zvukova?!forumi su dost podjeljeni,jedni vele kad pređeš na open da na njemu ostaješ a drugi isto tak za suprotno....  kakvi su vaši dojmovi/mišljenja o tome?

The Time is always righT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

POzdrav!

Jel netko ima ove slusalice i opcenito sto mislite o njima?

Htio bih neki bežični headset a ove mi se čine ok

Hvala

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidim da preporučujete HyperX Cloud II i ok mi djeluje ali gledam i SteelSeries Siberia Elite Prism pa me zamina da li bi se protegnuo za Siberiu? Kaj vi mislite? Jel se dobija bitno "vise" slusalica za duplu cijenu??

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dobiva se bitno "manje" slusalica za duplu cijenu.

15 godina
neaktivan
Raykip kaže...

Dobiva se bitno "manje" slusalica za duplu cijenu.

E super. Hvala ti puno na iscrpnom odgovru!

14 godina
neaktivan

Stereo slusalice do 400kn sa dobrim mikrofonom? 5.1 i 7.1virtual surround me ne zanimaju jer cu si ionako piknut usb zvucnu 7.1sa virtual surroundom! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marYan kaže...

Stereo slusalice do 400kn sa dobrim mikrofonom? 5.1 i 7.1virtual surround me ne zanimaju jer cu si ionako piknut usb zvucnu 7.1sa virtual surroundom! :)

Kingston HyperX Cloud Core.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
marYan kaže...

Jesu bolje od Func HS-260? Praktički ista cijena pa zato pitam..

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 11:20 (marYan).
17 godina
marYan kaže...
191x7 kaže...
marYan kaže...

Jesu. Iako, ni Func nije loš za tu cijenu.

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
marYan kaže...
191x7 kaže...
marYan kaže...

Jesu. Iako, ni Func nije loš za tu cijenu.

Za Func sam cuo da je mikrofon predobar navodno, ali me brine kako reagiraju na glazbu i bass? Vec par godina koristim Speedlink Medusa Stereo i kad sam sluso nedavno neki electro mix na frendovim Logitech slusalicama G430, preporodio sam se..

17 godina
marYan kaže...

Za Func sam cuo da je mikrofon predobar navodno, ali me brine kako reagiraju na glazbu i bass? Vec par godina koristim Speedlink Medusa Stereo i kad sam sluso nedavno neki electro mix na frendovim Logitech slusalicama G430, preporodio sam se..

Da, mikrofon na Funcu je zericu jači nego na HyperX Cloud, no razlika je minorna. Ako ti nbaš treba dobar mikrofon, narućiš Laple Levalier s eBaya za ~1 dolar i imaš izvrstan mic (nisam naišao na bolji na headsetima).

HyperX Cloud je pak TakStar Pro80, dakle to su ti "studijske" monitoring slušalice + dodani mikrofon. Od gaming headseta teško da ćeš naći neki bolje zvučeći (a da ne platiš višestruko više za neke baš slušalice).

11 godina

Po e- mailu od Linksa izgleda da će mi sutra tokom dana doći Hyperx cloud core, ove stare fatalytice su bile odlicne i zvuk i mikrofon, ali nazalost stolica mi je progutala kablove i ja ih sve isčupao.. Nadam se da će mi ove služit najmanje 3 4 godine. lp

If you have nothing to lose, try.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gledam si uzeti KINGSTON HyperX za 450kn. Razmišljao sam o g430 ali ove imaju ogroman broj preporuka ovdje na forumu, pa ono valjda nešto valjaju :)

Samo je problem što imam smećastu matičnu pa me zanima hoću li trebati uzeti zvučnu ili nema potrebe?

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 16:30 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Samo je problem što imam smećastu matičnu pa me zanima hoću li trebati uzeti zvučnu ili nema potrebe?

Ne moraš.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
13 godina
Lovac kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ne moraš.

Znači neću primjetiti neku razliku u kvaliteti? Ova matična ploča me izašla 200 kn pa sam mislio da će me malo kočit...

Ubi bene, ibi patria.
17 godina

Samo subjektivnu, znači ne :) Nisu to sad neke studio slušalice tako da nemaš brige.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Lovac kaže...

Samo subjektivnu, znači ne :) Nisu to sad neke studio slušalice tako da nemaš brige.

Naprotiv. Takstar Pro80 jesu monitoring slušalice.

17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Gledam si uzeti KINGSTON HyperXza 450kn. Razmišljao sam o g430 ali ove imaju ogroman broj preporuka ovdje na forumu, pa ono valjda nešto valjaju :)

Lovac kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ne moraš.

Lovac kaže...

191x7 kaže...
Lovac kaže...

Naprotiv. Takstar Pro80 jesu monitoring slušalice.

?

(G)jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan

Kao što piše dva-tri posta iznad tvojega Hyperx Cloud = Takstar Pro80

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice