- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa, trebam pomoc vezano za headset, imam sve od Logitecha pa bi htio da je headset isto Logitech, ali ako postoji nesto bolje, naravno to ce se odabrati. Cijena 120 eura ili 750 kn. U HR i vani, sto god je bolje. Hvala. :)
Pozdrav ekipa, trebam pomoc vezano za headset, imam sve od Logitecha pa bi htio da je headset isto Logitech, ali ako postoji nesto bolje, naravno to ce se odabrati. Cijena 120 eura ili 750 kn. U HR i vani, sto god je bolje. Hvala. :)
[RECENZIJA] Logitech G633 Artemis Spectrum / G933
Do 100€ G430, G930, G35 (problemi s lomljenjem nosača slušalice). Isto tako imam kompletnu Logi periferiju te sam zato i uzeo novu generaciju slušalica - G633, a ne ove stare koje poneke imaju problema.
Svakako za taj cijenovni rang uzmi neki drugi brand, hyperx, sennheiser itd.
Hvala decki, G633 i Cloud 2 sam i gledao, nekako bi uzeo G633, al i Cloud 2 mi je dobar, jedino sto mu nije neki dizajn.
Hvala decki, G633 i Cloud 2 sam i gledao, nekako bi uzeo G633, al i Cloud 2 mi je dobar, jedino sto mu nije neki dizajn.
fućkaš dizajn, bitno je kako rade, a rade i više nego odlično
Kao fan Logitecha preporučam ti Cloud 2 od navedenih ;)
Ako si iz ZG-a, cijena novih u dućanu je ~400kn.
http://www.njuskalo.hr/pc-audio/prodajem-zapakirane-slusalice-logitech-g230-oglas-17764225
Ako si iz ZG-a, cijena novih u dućanu je ~400kn.
http://www.njuskalo.hr/pc-audio/prodajem-zapakirane-slusalice-logitech-g230-oglas-17764225
Nekako mi je sumnjivo..

Jel netko probao Superlux HMC-660E ?
Može li netko potvrditi da Superlux EVO 681 EVO sadrže u paketu pjenaste jastučiće ili se moraju odvojeno kupiti?
Jel netko probao Superlux HMC-660E ?
Može li netko potvrditi da Superlux EVO 681 EVO sadrže u paketu pjenaste jastučiće ili se moraju odvojeno kupiti?
Dobiješ jastučiće, kabel od 1 i 3 metra, 3.5 i 6.3mm jack, sve to u zgodnoj superlux torbici.
jel ima tko iskustva sa Sennheiser game One/Zero slušalicama...navodno su skoro iste samo kaj je One open a Zero closed design...sve prednosti i mane sam više manje proštudiral i prvo sam bio siguran da uzimam closed kakve su i sadašnje logijeve a sad se dvoumim da probam open designe i realističniji i kak vele širi raspon zvukova?!forumi su dost podjeljeni,jedni vele kad pređeš na open da na njemu ostaješ a drugi isto tak za suprotno.... kakvi su vaši dojmovi/mišljenja o tome?
Vidim da preporučujete HyperX Cloud II i ok mi djeluje ali gledam i SteelSeries Siberia Elite Prism pa me zamina da li bi se protegnuo za Siberiu? Kaj vi mislite? Jel se dobija bitno "vise" slusalica za duplu cijenu??
Hvala
Dobiva se bitno "manje" slusalica za duplu cijenu.
Dobiva se bitno "manje" slusalica za duplu cijenu.
E super. Hvala ti puno na iscrpnom odgovru!
Stereo slusalice do 400kn sa dobrim mikrofonom? 5.1 i 7.1virtual surround me ne zanimaju jer cu si ionako piknut usb zvucnu 7.1sa virtual surroundom! :)
Stereo slusalice do 400kn sa dobrim mikrofonom? 5.1 i 7.1virtual surround me ne zanimaju jer cu si ionako piknut usb zvucnu 7.1sa virtual surroundom! :)
Kingston HyperX Cloud Core.
Jesu bolje od Func HS-260? Praktički ista cijena pa zato pitam..
Jesu. Iako, ni Func nije loš za tu cijenu.
Jesu. Iako, ni Func nije loš za tu cijenu.
Za Func sam cuo da je mikrofon predobar navodno, ali me brine kako reagiraju na glazbu i bass? Vec par godina koristim Speedlink Medusa Stereo i kad sam sluso nedavno neki electro mix na frendovim Logitech slusalicama G430, preporodio sam se..
Za Func sam cuo da je mikrofon predobar navodno, ali me brine kako reagiraju na glazbu i bass? Vec par godina koristim Speedlink Medusa Stereo i kad sam sluso nedavno neki electro mix na frendovim Logitech slusalicama G430, preporodio sam se..
Da, mikrofon na Funcu je zericu jači nego na HyperX Cloud, no razlika je minorna. Ako ti nbaš treba dobar mikrofon, narućiš Laple Levalier s eBaya za ~1 dolar i imaš izvrstan mic (nisam naišao na bolji na headsetima).
HyperX Cloud je pak TakStar Pro80, dakle to su ti "studijske" monitoring slušalice + dodani mikrofon. Od gaming headseta teško da ćeš naći neki bolje zvučeći (a da ne platiš višestruko više za neke baš slušalice).
Po e- mailu od Linksa izgleda da će mi sutra tokom dana doći Hyperx cloud core, ove stare fatalytice su bile odlicne i zvuk i mikrofon, ali nazalost stolica mi je progutala kablove i ja ih sve isčupao.. Nadam se da će mi ove služit najmanje 3 4 godine. lp
Gledam si uzeti KINGSTON HyperX za 450kn. Razmišljao sam o g430 ali ove imaju ogroman broj preporuka ovdje na forumu, pa ono valjda nešto valjaju :)
Samo je problem što imam smećastu matičnu pa me zanima hoću li trebati uzeti zvučnu ili nema potrebe?
Samo je problem što imam smećastu matičnu pa me zanima hoću li trebati uzeti zvučnu ili nema potrebe?
Ne moraš.
Ne moraš.
Znači neću primjetiti neku razliku u kvaliteti? Ova matična ploča me izašla 200 kn pa sam mislio da će me malo kočit...
Samo subjektivnu, znači ne :) Nisu to sad neke studio slušalice tako da nemaš brige.
Samo subjektivnu, znači ne :) Nisu to sad neke studio slušalice tako da nemaš brige.
Naprotiv. Takstar Pro80 jesu monitoring slušalice.
Gledam si uzeti KINGSTON HyperXza 450kn. Razmišljao sam o g430 ali ove imaju ogroman broj preporuka ovdje na forumu, pa ono valjda nešto valjaju :)
Ne moraš.
Naprotiv. Takstar Pro80 jesu monitoring slušalice.
?
Kao što piše dva-tri posta iznad tvojega Hyperx Cloud = Takstar Pro80