Razer Deathadder

poruka: 21
|
čitano: 3.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder-Najbolje postavke

mislio sam da je lagg bio do igre(mw2) al kasnije sam vidio i u cod4.

skužio sam da je do miša. miš ide prebrzo i lagga.

jel može neko napisat postavke(sensitivity i to... po mogućnosti i uslikati)?

dakle trebaju mi postavke u driverima s kojima miš ide točno onak srednjom brzinom, ne radi brze okrete u igri kad ga pomaknem i da ne lagga.

ak ovo sredite častim vas u bug kafani :)

ovo mi stvarno treba.

kupio sam novi miš i tipkovnicu. sad mi treba ovo bit sređeno i potpuno sam spreman za mw2. normalno još ga treba kupit. to ću krajem tjedna.

ajde, dosta offtopica, krenimo na pomaganje Namigiva

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

pa smanji dpi- barem mislim da to treba...

taj broj pokazuje osjetljivot misa...Iznenađen

ili ne???

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

ma ni to ne pomaže, tad jedva mičem miš. treba mi na 1800 da bi išlo oke sam da se izmjeni sensitivity...

OT:čudno zkj se izmjenio naslov teme, nije ovo općeniti razgovor o rda već o njegovim postavkama, al ajd, nek vam bude!

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

iko? treba mi ovo za specops, ne mogu naciljat ni na jedan veći auto.

užas, moram ovo riješit. svako malo nešto kombiniram al ne ide. vlasnici razera, pomagajte.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer Deathadder

Probaj si namjestiti jednu tipku da ti bude On-The-Fly-Sensitivity i kad uđeš u cod4, klikni tu tipku (kod mene je to tipka 4 npr.) i sa scrollom gore/dolje da povećavaš/smanjuješ sensitivity dok ti ne bude odgovaralo.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razer Deathadder
Pero Dinamit kaže...

Probaj si namjestiti jednu tipku da ti bude On-The-Fly-Sensitivity i kad uđeš u cod4, klikni tu tipku (kod mene je to tipka 4 npr.) i sa scrollom gore/dolje da povećavaš/smanjuješ sensitivity dok ti ne bude odgovaralo.

kod mene niš ne ide kako treba, spusti se na niski sens i ne ide gore...

Čekamo...10.11.09.
17 godina
Razer Deathadder

Evo ovakve su kod mene postavke.

Vidi da ako možda imaš stariju verziju drivera ili firmwarea pa probaj to update-ati.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Vidi da ako možda imaš stariju verziju drivera ili firmwarea pa probaj to update-ati.

evo stavio sam, kasnije ću isprobat. inače sve je updateano na najviše(driver 1.09, firm 1.28-isključuje nešto na mišu, skužio sam kao da ne povlači ravne crte, al ni to nije pomoglo)

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

i dalje isto...izgleda nema pomoći.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

sry na 3x post(možete pobrisat neki ak smeta od njih, al ne ovaj), al stvarnoooo mi treba pomoć!

dakle svi Deathadder korisnici i oni koji barataju sa sensitivityem, dpi-em... nek napišu šta trebam napisati.

probat ću nekako u detalje...

miš kad pomaknem na oko 2cm max. miš odleti koda sam ga pomaknuo preko cijele podloge.

kad ga probam stabilizirati odletit će skroz na drugu stranu.

to mi u igri(testirane igre:cod4, mw2) stvara probleme a i lagg.

npr. kad se hoću okrenut, on će se okrenuti nakon sekundu a ne odma. i kad uspije krenuti odma tada odleti OPET!

najbolji miš mi je iskreno trust gm4800 predator. nek je ne kvalitetan, nek se lomi brzo al taj miš je najbolji! s njim sam mnogo bolje igro nego sa old-geniusom i ovim razerom.

pazite ovo: igram ja specops i vidim neki me lik ranio, okrenem se da ga ubijem...pogađajte...da, miš odleti! pokušavam ga opet naći al opet miš u drugu stranu. de koda sam stavio 5000dpi, sensitivity na 10, 1000hz....

trust FTW!

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

sry na 3x post(možete pobrisat neki ak smeta od njih, al ne ovaj), al stvarnoooo mi treba pomoć!

dakle svi Deathadder korisnici i oni koji barataju sa sensitivityem, dpi-em... nek napišu šta trebam napisati.

miš kad pomaknem na oko 2cm max. miš odleti koda sam ga pomaknuo preko cijele podloge.

npr. kad se hoću okrenut, on će se okrenuti nakon sekundu a ne odma. i kad uspije krenuti odma tada odleti OPET!

najbolji miš mi je iskreno trust gm4800 predator. nek je ne kvalitetan, nek se lomi brzo al taj miš je najbolji! s njim sam mnogo bolje igro nego sa old-geniusom i ovim razerom.

pazite ovo: igram ja specops i vidim neki me lik ranio, okrenem se da ga ubijem...pogađajte...da, miš odleti! pokušavam ga opet naći al opet miš u drugu stranu. de koda sam stavio 5000dpi, sensitivity na 10, 1000hz....

trust FTW!

a jsei probao pogledati kako ti je postavljeno u postavkama u control panelu pa tam malo uspori strelicu mišeka c(-:

Ja i samo moj Logitech G11
17 godina
neaktivan
Cleverman kaže...
djdomi kaže...

trust FTW!

a jsei probao pogledati kako ti je postavljeno u postavkama u control panelu pa tam malo uspori strelicu mišeka c(-:

testiram, malo sam ju usporio, editirat ću OVAJ post da napišem jel bolje il nije.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Razer Deathadder

1. Idi u CP od misa - 1800Dpi i 1000Hz refresh

2. Idi u CP od Windowsa - Stavi na default postavke

3. Udji u igru i tu smanji sensitivity na 1.5 sto bi bilo normalno (pri samom kraju slijeva)

Nesto od tog troje sigurno mora bit.. meni isto leti ako je sens na cod 5 kao sto im je normalno postavljeno..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

Kod mene ti je DPI 1800 , Polling rate 1000Hz, u igri (cod4) mi je 1 ... U windowsu mi je default i to ti je tak najbolje ništa tu ne diraj..

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

probat ću ovo s 1000hz(mada sam čuo da 1000 troši puno procesora), stavio sam sensitivity malo više jer mi je 1.5 premalo, tad miš nejde.

testing now 1000hz pa ćemo vidit dalje.

hvala kaj sudjelujete!

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

zaš mi je na nekim mapama normalno(favela) a na nekima opet prebrzo(derail)...

i na specops misiji hidden ponekad prebrzo a ponekad normalno.

OT: taman bio na toj misiji, trebam poklat dosta rusa i doć do cilja. falilo mi 10 metara do cilja i ubiju me :(

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

zaš mi je na nekim mapama normalno(favela) a na nekima opet prebrzo(derail)...

i na specops misiji hidden ponekad prebrzo a ponekad normalno.

OT: taman bio na toj misiji, trebam poklat dosta rusa i doć do cilja. falilo mi 10 metara do cilja i ubiju me :(

To pretpostavljam da ti dropa fps previse pa zato imas dojam da je sporije ili brze-

Ovako control panel/mouse/pointer options,pa u tom prozoru ispod prve skale pise nesta enchace pointer precision to makni kvacicu,a skala treba biti na pola tocno na pola tu ne diraj nista.

Skini mouse fix to ces odma naci cim u google upises.

Volis zlatnu sredinu kao i ja onda stavi na 800 dpi opcenito je to dovoljno za sve pucacine sve vise je preterivanje,zatim u igri posto je to cod ja sam tu imao negdje oko 2 sens u igri.I ako ti ne bu pasalo ne dizi dpi vec sens u igri vise/manje al postepeno ne sa 2 na 3 skaktiCool

Sljedece obrisi drajvere i instaliraj opet,ako to nije, onda makni podlogu koju imas mozda lose radi na podlozi,jel imas kakvu podlogu,ako ni to nije vidi jel optika puna prasine ako je ocisiti(ispusi u svakom slucaju)

Moze biti da je rika mouse al prekvalitetan je to mis da ce samo tako otici tako da cemo to iskljuciti,koi Operativni sustav koristis?

A razlika izmedu 500Hz i 1000Hz je 1ms,to nece ubrzat ili usporiti nista, to je report rate,i nema veze sa sensom,posto kazes da imas death addera mislim da ce on raditi na 1000Hz stavi ako mozes iako neces primjetiti razliku golim okom.Cool

I da ako koristis drajvere za mis pazi da u njima nije ukljucena akceleracija.

Eto nadam se da sam pomogao.

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 0:40 (carcharodon).
17 godina
neaktivan
Razer Deathadder

retardirani razer. svako malo ga namještam da bude savršen i on meni donese lijep poklon-LAGG.

ne rade torrenti, updateovi...to je do fucking miša. di sam išo njega uzimat??? gledam dosta ljudi hvali pa zaš ga ne bi uzeo, e onda zaj...

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

zakaj na 500 hz?

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

retardirani razer. svako malo ga namještam da bude savršen i on meni donese lijep poklon-LAGG.

ne rade torrenti, updateovi...to je do fucking miša. di sam išo njega uzimat??? gledam dosta ljudi hvali pa zaš ga ne bi uzeo, e onda zaj...

To ti je do slabog procesora onda si smanji na 500Hz ili 125Hz..

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
djdomi kaže...

To ti je do slabog procesora onda si smanji na 500Hz ili 125Hz..

bilo je i na 500hz tako, al sam skužio do čeg je problem-tuneup. sad sam stavio glary i miran sam.

Čekamo...10.11.09.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice