Prestigio PMSG1y [Review by vapor]

poruka: 220
|
čitano: 75.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ja imam isti taj miš ( pmsg1g)

i prije par dana mi je prestao raditi, tj. ledice svijetle i sve kul al kursor se ne miče

odnio sam na popravak kod njih je bilo sve ok, pa sad sam otičao u control panel izbrisao win 7 defaultne drivere (original nisam ni stavljao) i ubavio ponovo miš u usb
driveri su se krenuli instal. ali je došlo nekaj failed ....
kužim da je neki softwareski problem jer sam i probao ga staviti u onaj usb to ps2 adapter  i opet nije radio

win 7 mi je cijeli updateani osim service pack 1, to mi isto faila kad se krene updateati

kaj da radim? nisam igrao cod već tjedan dana....ovisnost me stišće, ne mogu igrati sa three-button mišem

Ludio Ad Tempus Vitae
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

utezi su 4.9 grama a ne 6. usb polling je 500hz a ne 1000hz. bilo bi ljepo kad bi znao nesto o proizvodu prije nego sto objavljujes

Chuck Noris je otkljucao AMD Phenom II x2 u AMD Phenom II x6
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Re: Prestigio PMSG1y [Review by vapor]
quix kaže...

utezi su 4.9 grama a ne 6. usb polling je 500hz a ne 1000hz. bilo bi ljepo kad bi znao nesto o proizvodu prije nego sto objavljujes

Nije mi jasno o čemu govoriš? 500Hz je stavljeno u review od prvog postanja, a utege sam zaokružio na 30/6 = 5grama. Ako je 0.1gram, odnosno 0.6 grama problem, onda oprosti.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
14 godina
neaktivan
Vapor svaka ti čast za ovu temu ovo je stvarno jedna od najbolje napravljenih tema na cijelom forumu!!!!
P.S. puno si mi pomogao ;) Hvala!
Moj mail: grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

koja je razlika izmedu PMSG1Y i PRESTIGIO PMSG2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lange kaže...

koja je razlika izmedu PMSG1Y i PRESTIGIO PMSG2

PMSG1 je bolji, ima više dpi-a, doduše ima jednu tipku manje, ali po meni bolje izgleda. A ono što me najviše živcira kod PMSG2 je to što ima usb kabel sa strane, stvarno ne shvaćam čemu to!?  

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 2:28 (Balvan8).
14 godina
neaktivan

zasto u prvom postu na slici postavaka DPI-a pise najvise 3600, sta nema 5040?

evo i anketa

2 Razer abyssus
14 Prestigio pmsg1
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 15:12 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

zasto u prvom postu na slici postavaka DPI-a pise najvise 3600, sta nema 5040?

evo i anketa

Tako sam namjestio postavke jer mi je na 5040 neukrotiv. Imaš 4 levela i svaki podešavaš kako želiš i po x i y koordinati.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
14 godina
odjavljen

Jeste vidjeli najnoviji gamerski mis od Trusta pljunuti Sharkoon FireGlider

http://www.trust.com/products/product.aspx?ProductCategory=GAMING&ProductGroupCollection=MICE&artnr=18188

Ljudi dpi vam je glupost igre neces sigurno igrat na 5000 dpi a i mozes sam nastelat u postavkama osjetljivost koliko ces da ti bude brz tako da se ne opterecujete s tim

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 21:32 (Dino.Randic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Jeste vidjeli najnoviji gamerski mis od Trusta pljunuti Sharkoon FireGlider

http://www.trust.com/products/product.aspx?ProductCategory=GAMING&ProductGroupCollection=MICE&artnr=18188

Ljudi dpi vam je glupost igre neces sigurno igrat na 5000 dpi a i mozes sam nastelat u postavkama osjetljivost koliko ces da ti bude brz tako da se ne opterecujete s tim

omg koja kopija fireglidera

17 godina
neaktivan
Super
KTM JE NAJBOLJI!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupio sam pmsg1 i sad neznam koju podlogu uzeti za njega...reko mi je covjek u jednoj temi da ne uzimam platnenu tipa: qck,goliathus i te podloge zato sto ovaj mis ima keramicke nozice i ne klizi dobro po platnenoj, to jest senzor ne prati dobro podlogu....i sta sad da uzmem plasticnu? koju vi podlogu na njemu korisitite?

ja sam mislio uzeti sharkoon 1377 xl, al je platnena pa neznam kako ce ici

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 22:32 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na plastičnoj ga nećeš moći ukrotit, ja sa platnenom nemam problema a mičem miš velikim brzinama po podlozi (40cm podloge za 360° u FPS igri). Jedini je problem što je miš prilično nisko pa gledaj da kupiš tanku podlogu, kao što je qck, jer u mekšim podlogama nekad zna dirat dno. To je meni bilo na Sharkoon RUSH outplay XL prvih tjedan dana, kasnije sam se navika i ne vršim toliki pritisak na miš kao prije.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ja sam imao jedno vrijeme plastičnu podlogu i miš je bio prebrz na njoj, tj. previše je klizio. Nakon toga sam kupio razer goliathus speed i prilično sam zadovoljan s njome. Miš možeš bez problema kontrolirati a dovoljno je tvrda da miš ne struže po njoj.

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onda necu uzimati ovu sharkoon 1337 xl, nego provjerenu qck...samo sto nigdje nemrem naci srednjih dimenzija...a ona qck mini bi mi billa premala?
14 godina
neaktivan

ima li netko od vas qck mini podlogu uz ovaj mis...jer dosta velika za ovaj mis, jer je mis podosta velik? onako jer mozete npr. u cod-u 2 normalno okretati bez podizanja misa sa podloge...jel vama malo lijeva tipka vise od desne, mozda za 1mm onako prema gore...i malo koda da malo skripi ta desna, samo pod prstom tako osjetim, ne cuje se ovako

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 20:19 (strbi).
13 godina
neaktivan

e jel mi moezs rec kako satvit macro

tek sam jucer kupio mis a nisma nikad imo mis da mogu satvit macro

ovi mi je prvi takav mis

13 godina
neaktivan

e jeis tu

13 godina
neaktivan

e kako stavt macro na toga misa

14 godina
neaktivan

da danas kupujes dal bi uzeo radje Sharkon Fireglider ili neki drugi u tom cjenovnom razredu?

14 godina
neaktivan

Je li moguce promijeniti polling rate s 500 na 1000 Hz i preporucate li?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Procesor je pod većim opterećenjem, a razliku nebi toliko ni primjetio. MX518 je radio na 125Hz, a rijetko se tko žalio na nereagiranje. Inaće mislim da je 125Hz(8ms), 500Hz(~4ms), 1000Hz(1ms).

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Procesor je pod većim opterećenjem, a razliku nebi toliko ni primjetio. MX518 je radio na 125Hz, a rijetko se tko žalio na nereagiranje. Inaće mislim da je 125Hz(8ms), 500Hz(~4ms), 1000Hz(1ms).

Aha, ok, nisam znao za procesor, sve ok, ali 500Hz je 2ms..

Jos jedno pitanje..bi li isla dobro qck mini podloga uz mis?

17 godina
brane47 kaže...

Jos jedno pitanje..bi li isla dobro qck mini podloga uz mis?

Bi ali je premala. Bolje običnu QCK.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
U pravu si, krivo sam napisao.
Pingu, Pingu, PIngu!
16 godina
neaktivan

Zna li netko kako napraviti da se npr. profil broj 2 (zelena LED dioda) pali po defaultu pri podizanju OS-a?

Naime, kada odaberem neki profil (s tim da ga nisam mijenjao, vec je onaj defaultni dobiven instalacijom software-a), pri sljedecem pokretanju računala, odabire mi se opet profil broj 1 (crvena LED dioda).

Inače, s mišem sam uistinu jako zadovoljan.

Hvala na pomoći. Pozdrav!

Courage of the heart is very rare...

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da to nije moguće, a nisam baš zadovoljan softverom miša iz tog aspekta. Support im je nikakav, šaljem 10 puta, nikakav odgovor ne dobivam.

tw@antejuki || YT/vaporCRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Istina..mis odlican..softver los..ne sam po sebi, opcije, dizajn, i to..nego je bugovit..

Meni vise fali to sto nezapamti na kojem je dpi levelu kad ga ugasis..ja kad ga upalim, bude mi na maksimalnom, na cetvrtom, svaki put..a mode, tj. profil, mi zapamti..

Nekad se zna dogodit da se i to resetira..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja npr. nemam problema s postavkama. Svaki puta kada upalim komp ostanu mi postavke koje sam namjestio prije gašenja kompa. Jedino što se znaju ugasiti onde 4 led diode kada komp bude u standby ali samo ugasim onaj program od miša i ponovno ga pokrenem i to je to...

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice