Pozdrav, evo imam dilemu između par slušalica pa me zanima koje su bolje za tu cijenu. Naime kupujem preko eBaya ili Amazona (Na amazonu znaju bit odlične akcije, a eBay je eBay.. :) ) jer su kod nas preskupe. Pošto sam dosad imao samo gaming headsetove, sad je vrijeme za prelazak na malo kvalitetnije slušalice. Pod tim mislim na audiofilske ali specifično me zanimaju one koje ne trebaju bolju zvučnu iako ću u budućnosti nabavit neki amp/dac tipa FiiO E7.
Eh sad, prošao sam kroz puno reviewa i komentara pa sam suzio izbor na sljedeće:
AKG K518 LE - Dobar bass, odličan izgled ali su neudobne prema recenzijama
SOL Republic Tracks - Također dobar bass, relativno nepoznate bez previše recenzija ali ih se svrstava u odlične slušalice za moj tip muzike (Dubstep, hip hop, dnb, rap itd.), odličan dizajn i općenito odlična kvaliteta zvuka
V-MODA Crossfade LP - Kvalitetna izrada, odličan bass, kvaliteta zvuka više manje dobra
Ima ih još ali ove su uglavnom na nekom sniženju na amazonu ili eBayu. E sad, znam da ima odličnih tipa ATH-M50, ATH-AD700, ATH-A700 koje su stvarno vrhunske kvalitete i zvuka ali za njih bi mi trebala neka zvučna pa mislim uzet Xonar DG.
Eto ako imate još kakvih prijedloga, hvala unaprijed.